Results 1 to 12 of 12

Thread: Jaful la romani ...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Default Jaful la romani ...

Jaful a devenit aproape un ritual ! este practicat de la vladica la opinca ...
    ca sa zic asa ! fiind un fenomen de masa ...aproape ca nu mai socheaza pe
    nimeni ... a devenit un sport national ... un sport de masa !
    Sa luam cateva exemple ... legitime desigur ...

- la rascruce de Vant un smecher a jefuit FNI ... este bine merci mare
    magnat media care ne invata pe toti ca baietii rai sint cei care impiedica jaful
    ... ne invata zi de zi ca asta-i realitatea
    - in zorii revolutionari ai Romaniei cine a mai bagat de seama ca un baiat istetz
    de la Crescent si-a infindat buzunarele cu o parte din banii Ceausescului si ai
    securitatii ...astazi este bine mersi mare magnat media ... si-a intins antenele
    - pe vremea privatizarilor vesele ale CDR-ului urmate de gloria PSD-ului lui
    Nastase ... un mare magnat al petrolului a tras doua tzepe statului ...i-a furat
    garantia din Libia si datoriile Petromidia catre stat ...azi este miliardar si
    evident magnat media

asta ca sa amintesc celor cu memorie scurta numele catorva "vladici" ... dar
    pentru ca enuntul zicea ceva si despre opinci ... sa luam in discutie si
    "contributia" valoroasa a liderilor opincilor la jaful general ....

- Ciorbea si Mitrea ...si nu numai ei au defilat pe umerii sindicalistilor spre a
    deveni lideri politici ... cum se putea altfel pentru niste oportunisti
    - Costin. Hossu ..si mai toti ceilalti lideri sindicali au produs tarii un jaf incom-
    parabil mai amplu decat "vladicile" de mai sus ... jaful sporurilor ...sporul de
    fidelitate, sporul de zambet, sporul de stres , sporul de ochelari, spor de
    plecare in concediu, spor de venire din concediu ... sporul de jaf la drumul
    mare !!!

Ceea ce nimeni nu indrazneste sa spuna cu glas tare este ca acest gen de jaf
    ... jaful sporurilor aberante este raspunderea directa a sindicatelor ! da ... a
    sindicatelor care in buna traditie a calcarii oricarei reguli ...si-au negociat
    de ani de zile spuportul electoral ... cu oprtunistii politici ...in schimbul
    sporurilor !!! Ei sint cei care ne-au impins incet dar sigur pe marginea
    prapastiei ... acum este momentul adevarului ..si turma profitorilor cauta
    vinovati de serviciu ...

Nu acuz pensionarul amarat ! el in buna masura nu are o vina directa ... ci
    doar pensionarii privilegiati ... pensionarii bolilor inchipuite ... minerii care la
    11.000 de angajati au 275.000 de zile de concediu in 2009 ... pai daca sint
    asa de "bolnavi" de ce nu se pensioneza medical ... administratia publica
    plina de neamuirile cuiva ... invatamintul populat cu dascali semianalfabeti
    suplinitori de profesie ... corigenti sistematici ai examenelor de titularizare ...
    ... si lista poate continua cu zeci de exemple !

Ca sa citez un batran politician liberal , inca in viata , "coada pisicii trebuie
    taiata dintr-o data ... nu pe bucatzele" ... este dureros , dar asta-i
    solutia ! Iata ca nu mai este loc de intors ... daca n-o facem acum vom
    aluneca in prapastia falimentului general ... falimentul statului !

In fond , cu exceptia pensiilor , masura actuala taie doar sporurile nerusinate
    ... evident asta de la 1.400.000 de bugetari ... ca sa poti obtine efectul necesar
    evident ca trebuie atinse si pensiile celor 6.000.000 ...unii ...repet amarati !
    sint pensionar .... din fericire nu unul amarat ... dar masura este un rau
    necesar ... fapt pentru care il accept !
    Last edited by MihaiP; 19-05-10 at 17:39.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eeee,vezi de ce am votat cu Base acum 6 ani?Dar mi-am luat teapa,aia de sus sunt bine mersi.Eu nu as plati un leu din oalele sparte de astia.De astia toti.
    :

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

din pacate nu indrazneste niciun lider politic sa se ridice deasupre tuturor si sa faca ordine ... toti se lasa infranti de sistem ... incet incet incep sa cred ca doar o dictatura militara ne mai poate scapa din mocirla actuala , personal inca sper ca marinarul sa aibe curajul sa taie in carne vie si sa faca draq curatenie incepand cu propria ograda daca nu indrazneste PDL-ul va fi condamnat la uitare precum taranisti .

cu respect
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Code:
    dar masura este un rau 
    necesar ... fapt pentru care il accept !
    Domnle MihaiP credeti ca taierea pensiilor cu 15% si a salariilor cu 25% este solutia care scoate Romania din datorii?

Va zic (si la toti care cred asta) ca e cea mai mare minciuna a anului 2010 ca taierea pensiilor si salarilor va duce la bine

Economia subterana a Romaniei e undeva la 45 mld euro anual.Daca s-ar face eforturi pt a reduce cu 10% jaful national ar rezulta 4,5 mld euro anual .Bani curati , adevarati nu furati de la pensionarii care au contribuit o viata intreaga, nu de la tinerele mame care nu vor avea din ce sa-si creasca copilul/copii , nu de la salariati mai ales cei care au sun 1000 ron lunar si au dus-o si pana acum greu si nici nu-mi pot imagina cum o vor duce!

Disponibilizarea functionarilor publica care 5 care un dosar, reducerea nr de ministere si parlamentari inseamna 2 iepuri impuscati deodata.Reducerea birocratiei si bani la buget.Sa deie afara 100.000 de persoane care sunt oricum in plus si se vor vedea schimbarile!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Scaderea pensiilor si salariilor va duce la o mai mica indatorare a Romaniei in lunile si anul care urmeaza.Doar ca nu taie cu 30-40% de la cei care sunt "nesimtiti" si cu nimic la aia care mor si asa de foame ci taie la toti la fel.Chestie e ca masuri anti-criza nu sunt,ei se ocupa si acum de punerea in functii bine platite a lipitorilor de afise din campanie.Eu stiu cazuri muuulte,dar nu pot scrie intr-un spatiu public.
    Pe lista de mai sus nu am vazut vanzarea flotei.Eee,lasa asa.
    :

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

da' de flotila ..... nimic-nimic ?