0

Dislikes:
0
-
Membru de onoare
Dupa cum vezi s-au dus 13 miliarde,sa imi spui (cu dovezi) cat a furat Patriciu ca sa stiu,sa nu mor prost.Poate duce Basescu dovezile alea undeva la DNA unde seful e numit tot de el,marele luptator anticoruptie.Banuiesc ca de la inaltimea functiei lui nu a vorbit doar asa ca sa se afle in treaba,eu pot sa fac asta dar el ca presedinte nu prea.Deci dovezile,judecata si puscaria ca nu a zis nimeni sa nu ii faca nimic lui ala.
Pana atunci sa-l schimbe naibii pe piticul ala ca ne baga in rahat de tot.Iar voi veniti inapoi sa "traiti bine" si apoi sa vorbiti despre ce se intampla aici,nu din povestile betivului de la OTV.
Eu stiu ca si fanariotii au furat de au rupt,mama lor inca,numai din cauza lor se taie pensiile azi.
PS: Dupa taieri de 15-25% un TVA de 24 nu e grav!!Mai,voi basescienii sunteti cei mai tari!Bravooo!!
Last edited by zmeura; 23-05-10 at 16:52.
:
-
Standard RSP member
-
Membru de onoare
Stii ceva?Nu stiu cine e Patriciu si nici nu ma intereseaza.Daca e hot sa fie judecat si condamnat asa cum se face in orice democratie.
Eu stiu ca acum 1 an am scris clar http://sateliti.info/showpost.php?p=91967&postcount=3 ca daca prostimea il alege iar pe Base ala isi pune slugile Boc,Berceanu,Videanu,Udrea in functie si ne vor baga in rahat.Am avut dreptate si eu asta stiu.Eu va zic ca daca mai raman tot astia la butoane,chiar daca de exemplu il scoate pe Boc din schema si ii lasa pe ceilalti acolo,o sa murim de foame si mai rau la anul.M-am cam saturat sa am dreptate.
Din ce stiu Patriciu nu detine nici o functie de conducere in tara asta,ca vorbim despre el sau despre Simona Sensual mi-e tot una.Si fatuca poate are "relatii" cu politicienii,nu vad care e treaba mea.Asta se intampla si in alte democratii.Avansate nu bananiere.
-
-
Membru de onoare
Justitia si parchetul din Romania are sefii numiti de Base.Si da,asta e justitia lui de 6 ani.Multumesc.
-