Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 92

Thread: Reduceri cu 15, 25%

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nu ,nu traiesc in romania...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

de ce nu spune romanilor klar ca romania a avut o crestere economica bazata pe banii trimisi in romania de cei aflati in strainatate?????
    Asa si?E ceva rau sau ce?Anul trecut a avut o scadere bazata pe imprumuturi de la FMI.13 miliarde!!
    ...se pare ca unii traiesc cu impresia ca maine daca vom avea un alt presedinte o vom duce mai bine, vor creste salariile cu 25 % si pensiile cu 15 %.
    Nu,dar sunt convins ca daca ramane in continuare Boc,Berceanu,Videanu,Udrea si peste ei Basescu garantat ajungem si cu TVA la 24%.Parca am pus pe cealalta pagina ce am scris eu in august 2009,vreau sa aud cu ce am gresit din ce am scris acolo?Asta in timp ce voi scriati de comunisti,rusi,mineriade si pixelul albastru.Ca si acum de fapt.
    Nu vreau sa vina altii la putere,nu avem banii,timpul si rabdarea necesara pentru alte alegeri ca mi-e scarba de 2 ani de campanie electorala plina de minciuni si plansete.Sa puna naibii niste competenti in guvern si un prim ministru bun nu marioneta presedintelui,ca inca nu suntem chiar tara bananiera.Sau suntem?
    Cum sa reduci pensiile cu 15% cand pensia MEDIE e 650 ron?Asta e 150 euro.As vrea sa traiti voi cu banii astia macar 4 luni si sa va spun eu povesti cu moguli in timp ce vars lacrimi de crocodil la tv.
    Cica "astia nu au furat atat".Muahahaha,cum se vede ca nu traiesti in Romanica,nu stii ce e aici.De exemplu la mine langa prefectura inainte era parcat Tuaregul de la stat,acum e parcat Porche Carrera proprietate personala.Ala saracu traieste din salariul de bugetar.Si dai si lupta cu hotii,mafiotii si mogulii,dar sa le luam pensionarilor muritori de foame 15%.

E ca si cum merge unul cu o Dacie vai de ea si face accident din cauza ca dormea la volan.Bineinteles ca de vina e ala de dinainte,ca si el a adormit cateodata (chiar daca nu s-a lovit de zid),ca atunci cand a avut bani nu a schimbat bujiile,cauciucurile,etc.Corect,cel de dinainte trebuia sa investeasca in Dacia aia,nu numai sa traga de ea.Totusi proprietarul actual a dat-o in gard din vina lui,el zicea ca merge cu Audi si merge si singura,poti chiar sa ii furi si benzina din rezervor.
    Last edited by zmeura; 23-05-10 at 16:33.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

da! e rau cind nu spui adevarul..dar asta e ceva genetic la psd si liberali..

nici fmi nu traieste in romanica dar stiu economia romaniei mai bine decit ministrul vozganian....

eu nu cred ca se vor reduce pensiile...nu e corect. dar vom vedea...

da , romania e deja tara bananiera....o tara cind isi vinde tot inclusiv resursele naturale nu e mai presus de orice tara bananiera....trist dar adevarat.....

tuareg+carera x 1000 tot nu egaleaza doar cit a furat DOAR patriciu.....deci gainari.....care oricum au existat in orice guvernare.

ps.si ce vezi asa grav sa fie tva 24%???si cristos daca va fi premier tot va fi nevoit sa creasca taxele si impozitele mai devreme sau mai tirziu.
    Last edited by outcast; 23-05-10 at 16:45.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Dupa cum vezi s-au dus 13 miliarde,sa imi spui (cu dovezi) cat a furat Patriciu ca sa stiu,sa nu mor prost.Poate duce Basescu dovezile alea undeva la DNA unde seful e numit tot de el,marele luptator anticoruptie.Banuiesc ca de la inaltimea functiei lui nu a vorbit doar asa ca sa se afle in treaba,eu pot sa fac asta dar el ca presedinte nu prea.Deci dovezile,judecata si puscaria ca nu a zis nimeni sa nu ii faca nimic lui ala.
    Pana atunci sa-l schimbe naibii pe piticul ala ca ne baga in rahat de tot.Iar voi veniti inapoi sa "traiti bine" si apoi sa vorbiti despre ce se intampla aici,nu din povestile betivului de la OTV.
    Eu stiu ca si fanariotii au furat de au rupt,mama lor inca,numai din cauza lor se taie pensiile azi.

PS: Dupa taieri de 15-25% un TVA de 24 nu e grav!!Mai,voi basescienii sunteti cei mai tari!Bravooo!!
    Last edited by zmeura; 23-05-10 at 16:52.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

13 miliarde? de cind pina cind? s-au platit pensii,salarii si dobinzi la datoriile facute de de tariceanu cind desi era crestere economica el facea imprumuturi.....

poate ca ai dreptate cu patriciu...nu prea stiu exact dar cred ca e ruda cu rockfeller sau asa ceva de are aproape trei miliarde avere in 20 de ani...in 90 parca era totul de stat....poate ma insel...o fi din familie de nobili...insusi numele lui : COSTACHE PATRICIU vine de la brincoveni cred....cred ca ai dreptate...nu a furat nimic...

.

ps. nu sunt basescian.....doar ca tu nu vezi padurea din cauza copacilor.....sau nu vrei sa o vezi...de unde sunt eu vad TOATA padurea!
    si am spus-o mai sus si mai fac un copy/paste:

asa ca spune-i lui maica-ta adevarul de ce o duce rau.......
    pt ca romania a fost guvernata de niste jeguri penale incepind din 1990 si pina azi.nici unul nu a dorit binele romaniei si a romanului ci doar bunastarea personala.......
    Last edited by outcast; 23-05-10 at 17:31.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Stii ceva?Nu stiu cine e Patriciu si nici nu ma intereseaza.Daca e hot sa fie judecat si condamnat asa cum se face in orice democratie.
    Eu stiu ca acum 1 an am scris clar http://sateliti.info/showpost.php?p=91967&postcount=3 ca daca prostimea il alege iar pe Base ala isi pune slugile Boc,Berceanu,Videanu,Udrea in functie si ne vor baga in rahat.Am avut dreptate si eu asta stiu.Eu va zic ca daca mai raman tot astia la butoane,chiar daca de exemplu il scoate pe Boc din schema si ii lasa pe ceilalti acolo,o sa murim de foame si mai rau la anul.M-am cam saturat sa am dreptate.
    Din ce stiu Patriciu nu detine nici o functie de conducere in tara asta,ca vorbim despre el sau despre Simona Sensual mi-e tot una.Si fatuca poate are "relatii" cu politicienii,nu vad care e treaba mea.Asta se intampla si in alte democratii.Avansate nu bananiere.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

tare rau de tot postarea...
    daca nu te intereseaza cine e patriciu chiar nu are rost sa mai discutam...romanii isi merita soarta cu virf si indesat.ce e grav insa este faptul ca intotdeauna majoritari au fost cei care gindesc ca tine si asa toti si-au facut treaba in liniste......

ps.patriciu nu detine nici o functie in tara asta??? iar crezi toti sunt prosti.....
    si nu ma aburi cu judecat si condamnat ca vorbim de justitia din romania,unde judecati si condamnati sunt doar cei care sunt saraci...
    Last edited by outcast; 23-05-10 at 17:39.