Si stii ca io ma gandesc.voi lua de tot felu sa am provizii. tre sa iau mancare si la animalele din batatura ca sa am ce taia la iarnaCode:nici nu vreau sa ma gindesc la IARNA care o sa vina
ai mare dreptate!Code:Platim de zece ani ...la sute de mii de functionari ..."spor de zambet" "spor de ochelari" "spor de calculator" .... un fel de taxa pe prostie !!! ... sau taxa ticalosiei sindicale si cardasiei ei politice !!! asta ar trebui sa ne revolte ... tacerea complice , ca deh doar n-o sa-mi tai singur sporurile .... iata o parte din ceea ce ne-a adus unde sintem ! Guvernul asta ... bun rau ...cum o fi ... face acum ceea ce trebuia inceput acum 10 ani ... nu cred ca o face perfect ... nu stiu daca va salva situatia ... dar statul in expectativa si huiduiala de pe margin
ar trebui sa se mearga pana acolo de ex daca ai o nevasta care e in administratia publica sa-ti fie ciuda ca ea incaseaza tot felu de sporuri si tu care esti altundeva nu.Tot cum era si cu politaiul care si-a amendat nevasta ca a trecut pe rosu.si nu la patratelul rosu
deci iarna 2010-2011 va fi una cumplita , poate chiar la fel ca aya din 1989-1990

Reply With Quote

........noroc ca base se tine tare