Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 46 to 60 of 92

Thread: Reduceri cu 15, 25%

Standard RSP member hd56fox's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Toti aveti dreptate intr-un fel sau altul.
    Problema e ca orice masuri ar trebui luate , nu astia trebuie sa le ia, pentru ca s-a dovedit ca nu sunt in stare de nimic.
    Daca azi taie 25%, maine vor taia iar, pentru ca nu e suficient sa tai, trebuie sa vezi si ce faci in continuare. Cand nu-ti ajung banii , nu e sanatos sa tai, e mai sanatos sa cauti sa faci cumva bani. Altfel ne ducem de rapa , si eu sincer cred ca ne ducem. Nu mai avem nici o sansa , pana nu se intampla ceva catastrofal si se ia totul de la inceput. Romania e prea corupta, ca niste masuri de genul asta, sa dea vreun rezultat. Rezultatul e de moment si va tine foarte putin.
    Ieri am aflat de o persoana din min.sanatatii care a schimbat 7 ministri, si castiga 3000 euro pe saptamana (bugetara !!!) , doar ca sa dea niste certificari (sau cum se numesc) la medici cum ca sunt medici , ca sa plece din tara sa castige la adevarata lor valoare.
    Deci sti ca esti medic, si dai bani la una ca sa iti dea o adeverinta ca esti.

Asta e un exemplu, si stiti si voi destule, dar pana nu dispar astia, in Romania pot sa taie de 4 ori 25% si tot nu va fi destul, pentru ca totul pleaca de la niste principii, si noi nu avem principii .
    In '92 cand mi-am luat si eu o masinuta din germania, cand mi-a spus prietenul meu ca daca merge fara bilet pe metrou cancelarul Germaniei si e prins , se aplica legea, am fost convins ca aplicarea legii in Romania rezolva mai mult de 50% din probleme.
    Daca ar umbla putin la veniturile ilicite, nu ar mai trebui sa taie nimic, dar cine sa faca asta ? Pai astia care trebui sa faca, sunt cei mai corupti.
    Pe mine , personal nu mai ma prinde nimeni la vot (si nu ca as fi votat cu Base si m-a dezamagit, din contra pentru ca au votat atatia cu el), si nici politica nu mai ma intereseaza. Nu m-am putut abtine sa nu intervin si eu acum, dar de 5 luni, personal nu am mai vazut nici o emisiune pe romani, de politica ce sa mai vorbim. Poate nu e bine, dar incerc sa ma protejez. Nu merita astia sa ma imbolnavesc si ei sa-si bata joc de noi si de viitorul copiilor nostri.(viitor compromis deja pentru inca cel putin o generatie)
    Si cu asta, gata cu interventiile mele pe asemenea teme.
    Sa fim sanatosi .
    kathy 910,Panasonic,Onkyo TX-SR706,dm800cl

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Code:
    nici nu vreau sa ma gindesc la IARNA care o sa vina
    Si stii ca io ma gandesc.voi lua de tot felu sa am provizii. tre sa iau mancare si la animalele din batatura ca sa am ce taia la iarna

Code:
    Platim de zece ani ...la sute de mii de functionari ..."spor de
     zambet" "spor de ochelari" "spor de calculator" .... un fel de taxa pe  prostie !!! ...
     sau taxa ticalosiei sindicale si cardasiei ei politice !!! asta ar  trebui sa ne revolte
     ... tacerea complice , ca deh doar n-o sa-mi tai singur sporurile ....  iata o parte 
    din ceea ce ne-a adus unde sintem ! Guvernul asta ... bun rau ...cum o  fi ... face
     acum ceea ce trebuia inceput acum 10 ani ... nu cred ca o face perfect  ... nu 
    stiu daca va salva  situatia ... dar statul in expectativa si huiduiala  de pe margin
    ai mare dreptate!

ar trebui sa se mearga pana acolo de ex daca ai o nevasta care e in administratia publica sa-ti fie ciuda ca ea incaseaza tot felu de sporuri si tu care esti altundeva nu.Tot cum era si cu politaiul care si-a amendat nevasta ca a trecut pe rosu.si nu la patratelul rosu

deci iarna 2010-2011 va fi una cumplita , poate chiar la fel ca aya din 1989-1990

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Se mai uita un lucru: bugetarii au fost tinuti pe salarii din imprumuturi (asta in ultimii 2 ani,inainte chiar a fost crestere economica,nu stiu din ce) iar acesti bani din imprumuturi au mers catre consum,adica spre firmele private care la randul lor au dus-o bine.Ca acum pica afacerile e si logic,cand vor urma taierile vor pica si mai mult.Asta ca sa incheiem cu aia "grasii" care le faceau vanzari alora "slabi".Vorba lui Ilie Serbanescu: la noi e plin de supermaketuri si de fapt nu avem intreprinderi,pai din ce consumam?
    Base a reusit iar sa ne imparta,asa a facut si anul trecut.Voi stateati gura casca la "pixelul albastru" in timp ce ei isi imparteau posturi si jegmaneau statul plus ca ne afundam in criza economica.Datii inainte,luptati cu "grasii",comunistii,minerii,etc.Pe aia de la putere ii doare in cot,ei mancau seminte si jucau carti cand s-au trezit cu aia de la FMI pe cap.Brusc au vazut ca nu mai sunt bani de pensii si salarii.Aaaaa pai stai ca e de vina Iliescu,Tariceanu,comunistii,turcii,tatarii,etc.Si dai si lupta iar cu nenorocitii,dar pe la spate isi fac afacerile,isi numesc pilele si masuri anti criza zeroooo.O sa faca la fel cum au facut cu reducerile agentiilor,veti vedea peste 3-4 luni ca iar nu au redus nimic,ca la varf le-au redus alora salariile cu 25% dar aia si-au inventat un nou spor si castiga tot atat si alte minunatii.Asta in timp ce ii vor ingropa in datorii pe pensionari si amarati.
    Sper din tot sufletul sa ajunga si TVA la 24%,pana nu ne ingroapa astia de tot nu ne trezim sa le spargem capul.La toti.Noi stam sa ne mancam intre noi ca ne baga Base texte inventate.

PS:Am vazut mai sus scris "hai sa punem lucrurile in ordine".Pai cine,eu?Nu voi ati zis ca Base o sa faca,o sa dreaga,ca e cel mai coios?A facut?"Ciocu' mic,acum ei sunt la putere".
    Last edited by zmeura; 22-05-10 at 13:39.
    :

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Hmm ...deci " la placinte ...inainte, la razboi ... fara noi ! " ... cam asta ar fi solutia !
    daca noi toti n-am fost in stare sa schimbam ceva in Romania ... nu ma refer la
    nivelele de sus ...ca acolo noi n-am prea contat ! ci jos ..aici la talpa tzarii ... unde
    fiecare poate face ceva , atit cat sa te culci seara impacat cu gandul ca azi... n-am
    furat, n-am ucis, n-am mintit ,am facut tot ce tinea de mine sa fie bine .... daca noi
    n-am facut toate astea ... poate o face guvernul asta ... nu-i nici mai bun nici mai
    rau ca altele ! puterea si guvenarea mai ales ...ia manjit pe toti ! de la stanga la
    dreapta ... nimeni ...absolut nimeni din viata politica romanesca n-a scapat ... de
    ce as crede ca altii ... altii nu astia ... vor fi mai breji !!! In Romania de 20 de ani
    Parlamentul si Guvernul si-au dat mana la jaf ! presedintii au fost decorativi ...
    Iliescu prea sarac si cinstit , Constantinescu prea naiv si suficient ... Basescu ...
    el parea ca ar putea fi altceva ... asa a promis ... a promis desi Constitutia nu-i
    dadea dreptul sa faca cele promise ... a incercat sa-si tina promisunile si a fost
    aproape rastignit ... de clica celor care-si vedeau periclitate interesele ... acum
    are un instrument la indemina ... Guvernul ... bun rau ...il are la indemina la
    un ceas cand greu poti reforma in liniste si lin ... situatii exceptionale cer
    masuri exceptionale ! el a ales calea grea ... strangem cureaua si nu omoram
    gaina care face ouale de aur ... pentru unii se pare ca daca tot mori macar
    s-o faci in somn cu burta plina ! eu prefer sa lupt ... cu ochii deschisi !

P.S. Eu nu ma simt tradat de Basescu ! nu pentru ca am stiut inca de la vremea
    discursurilor electorale ca jumate din ceea ce promitea ...nu va putea face ! nu
    pentru ca n-ar vrea si crede cu adevarat in ceea ce spune ...ci pentru ca este
    lider intr-o haita ! o haita are regulile ei , reguli dure ... te urmeaza cat esti puternic,
    te sfasie la primul semn de slabiciune ! Eu nu mai pot fi naiv ... ii iau pe toti asa cum
    sint si nu ma inregimentez politic ... simt doar ca acum nu prea-i momentul galcevilor
    politicianiste ... este ceasul al 12-lea !
    Last edited by MihaiP; 22-05-10 at 15:16.

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

" Ferice de cei ce n-au văzut si au crezut ". ...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Dezamagitor sa vezi cum inca Base e idolul,cum toata lumea stie ca il doare in cot de Constitutie si e aproape dictator dar asta e luata drept bine,normal,natural dupa 20 de ani de la revolutie.Trist.
    Eu sa strang cureaua pentru Base si gasca lui?
    Nu are rost sa mai continuam discutia,e cum a zis cineva: eu o sa ranjesc cand o sa ii vad pe unii cum mor de foame,chiar daca o sa sufar si eu,doar pentru ca merita.Succesuri.
    :

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eu rinjesc deja......deja vulturii dau tircoale....costache patriciu mai ieri spunea ca ar trebui sa se privatizeze tot ce a mai ramas pe 1 euro........noroc ca base se tine tare.......cind ma gindesc doar la ce ar fi fost daca cistiga crin sau prostanacu alegerile....brrrrr.....nu 25%.....te puneau sa aduci bani de acasa...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Uaaa,ce frica imi era!!!Noroc cu Base,asa am scapat de moguli.E rezolvata treaba,bagata in gard.
    :

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu am vorbit cu maica-mea si am linistit-o.I-am explicat cum e cu mogulii,comunistii si rusii si a zis ca ea nu mai merge veci in fata unei primarii pedeliste sa protesteze ca a inteles cum e treaba.Oricum cred ca era manipulata prin telepatie de pesedistii rai.
    A zis ca e corect sa-i taie 15% din aia 570 ron ca si asa e cam mult.Inainte avea sub 400 ron si nenorocitii de penelisti i-au marit pensia aiurea.Oricum ii ajungeau si de vancata in Grecia sau chiar in Brazilia doar ca nu vroia sa mearga ea,ii era rusine ca nu stie limbi straine.Nici nu a simtit cum a crescut pretul la gaze:

Preţul plătit de consumator:
    • 2007: 315$ / mia de metri cubi[23]
    • 2006: 300$ / mia de metri cubi
    • 2005: 180$ / mia de metri cubi
    • 2004: 140$ / mia de metri cubi
    • 2002: 100$ / mia de metri cubi[24]
    • 2001: 43-86$ / mia de metri cubi
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Gazele_...n_Rom%C3%A2nia

de 3 ori in doar cativa ani.
    La curent a iesit mai ieftin,s-a scumpit doar cu 50% pana in 2007,de atunci incoace nici nu mai tine minte ca ea plateste "fara numar"
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Energia...n_Rom%C3%A2nia
    iar la benzina s-a bucurat cel mai tare ca oricum nu are masina si nu a simtit decat in alimente,bunuri si servicii scumpirile.Oricum pretul doar s-a dublat din 2004,cand era 24 000 lei vechi,pana azi:
    http://www.infonews.ro/article10981.html
    Acum asteapta fericita cresterea TVA-ului si stie ca merita sa stranga cureaua cand il vede pe acest "Mesia" care se lupta cu oamenii rai,ii place sa il vada pe bogatul rozaliu Videanu cu palatul lui de clestar,parca ii trece foamea cand o vede pe Udrea calare pe un cal alb si cu o poseta de 15000 de euro pe umar.Stie ca e spre binele ei,ca sigur daca ajungea neamtul de la Sibiu prim-ministru ii reducea din pensie 50% (i-a spus mama Omida),ca cica era marioneta lui Patriciu,Vantu si Voiculescu.La noi asa e, prim-ministru trebuie sa fie marioneta cuiva,ca doar uite cum e si Boc.Oricum bine ca am scapat de coruptie,de hoti,de spagi,de numirile politice si de jefuirea statului.

A zis ca e fericita si doarme linistita,o sa mai renunte la mancare,caldura si curent.Stie ca am scapat de rusi,era sa vina peste noi anul trecut.A tras o sperietura .... La anul e dispusa sa mai renunte macar la 10% din pensie,stie ca se merita numai sa nu cumva sa vina comunistii iar.Dar nu isi face griji,a vazut ca Boc se ocupa de tot si sigur pana la anul ne creste cat mai multe taxe si pretul la gaze,curent,etc.Inca e surprinsa de cat de bine traieste,i-a promis asta cineva acum 6 ani asta.
    A mai zis ca le multumeste celor plecati in strainatate cand ii explica "ce tare e Base",mai ales ca ei stiu foarte bine cum e sa traiesti cu 135 euro/luna intr-o tara in care preturile sunt ca cele din vest iar pensiile asa de mari.Chiar nesimtite.
    A zis ca daca trebuie poate sa si moara,ca cica ea traieste pe spatele altora si e grasa.Asa i-a zis Mesia trimis pe pamant sa faca imprumuturi de la FMI doar ca sa ajunga presedinte.Bine ca nu i-a luat nimeni sarea si Posta (la astia e dispusa chiar ea sa le suporte din buzunar pierderile,ca sa aiba directorii de acolo salarii mari si prime din plin,saracii) ca era sa fie si astea furate.Asa sunt numai ale ei,doar ca nu le tine acasa la ea,le lasa pe mana baietilor lui Base ca sunt cinstiti,curati si nu fura,din contra fac afaceri extrem de profitabile ca sa ii ia si ei din pensie cand nu mai au bani de marit salarii nesimtite,de dat prime si de platit membrii din Consiliul de Administratie.Acum asteapta sa il vada pe Videanu fericit ca si-a implinit visul de a pune mana pe energia electrica din Romania,e trista ca nu merge treaba la Rosia Montana cu toate ca e in programul de guvernare si se bucura cand il vede pe Base cum hahaie catre o pasarica la televizor.Ii place tara asta si e mandra cand vede ca e condusa de un presedinte atat de cultivat,elegant si reprezentativ pentru popor,de care fug toti presedintii altor state.Nu e marioneta nimanui,e prost si nesimtit de unul singur,fara ajutorul altcuiva.Hai poate cu ajutorul Udresei si al unui Cocos,dar sa nu spuneti la nimeni.
    E fericita si ii injura pe grasii ceilalti,mai ales pe profesori si doctori.E bucuroasa ca oricum nu avea ce face cu atatia bani si acum daca nu mai gaseste deloc medicamente compensate macar ii poate cheltui si ea cu folos.Priveste cu incredere in viitor si spera sa crape inainte sa mai vada urmatoarele alegeri unde romanii ajung iar sa aleaga intre doua rele pentru ca au fost mituiti cu galeti,faina,zahar sau au fost prostiti de un securist care plangea in direct la televizor.
    Sa traiti bine!
    :

Mentioned
    0 Post(s)

zmeura ai perfecta dreptate...ce nu inteleg eu este de ce tot bati apa in piua cu gainarii de la pdl si nu spui de cei care au jefuit romania??las-o moale cu pdl si boc e de vina unde s-a ajuns....asta tine-o pt campania electorala a pnl....nu crede ca toti sunt prosti....cum o face jegul ala penal de vozganian de exemplu....sau nastase sau tariceanu----
    pdl nu a furat nici macar 1% din cit au furat si jefuit psd si pnl......
    las-o jos ca macane!!!!
    ne aburea marele pnlist tariceanu ca romania are o crestere economica foarte sanatoasa.....ce dracu credeti ca toti sunt timpiti? ce cresterea lu dracu sa aiba romania??ce mare exportator e romania?ha??

de ce nu spune romanilor klar ca romania a avut o crestere economica bazata pe banii trimisi in romania de cei aflati in strainatate?????
    marea guvernare pnl raporta in frunte cu vozganian cresteri ale economiei..cu ce????????????cu 3 srl uri care exporta confectii mobila si cherestea????asta e economia romaniei....e de rahat.

vina lui base e doar una. ca nu a taiat in carne vie....exemplu: ce se mai aude de sterling???stii ce e sterling nu??............

ps. romanii nu mai pot fi prostiti cu vrajeli.....au mers prin europa si s-au mai desteptat....

ai auzit de exportul de beneficii??ale bancilor ale marilor corporatii???ei bine asta e rezultatul guvernarilor psd si pnl....nu a lui pdl.....
    toate marile jafuri nationale s-au petrecut cind guverna psd.

asa ca spune-i lui maica-ta adevarul de ce o duce rau.......
    pt ca romania a fost guvernata de niste jeguri penale incepind din 1990 si pina azi.nici unul nu a dorit binele romaniei si a romanului ci doar bunastarea personala.......

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

In primul rand titlul thread-ului e o tampenie !
    Nici un miting nu poate fi frumos, pentru ca orice miting este generat de o nemultumire, este un protest, iar acestea nu pot fi frumoase !

...se pare ca unii traiesc cu impresia ca maine daca vom avea un alt presedinte o vom duce mai bine, vor creste salariile cu 25 % si pensiile cu 15 %.

Baieti, problema este economica si nu politica !!!! Atata vreme cat nu vom intelege ca ne-a ajuns cutitul la os si nu un anumit om scoate tara din criza si nici altul si aruncam totul in ograda politicului, o sa fie o balacareala continua in tara, ca de altfel ca si in acest topic, unde fiecare traieste cu impresia ca mult iubitul lui candidat stie sau ( ar fi stiut ) sa faca mai multe pentru popor. In loc sa ne punem problema ca e nasol, ne bucuram ca o sa avem un tva mai mare pentru ca voi l-ati ales...
    Din pacate in romania de dupa revolutie nici o guvernare de pana acum nu a reusit sa ia masurile nepopulare de care era nevoie in momentele de criza din tara, asta multumita sindicatelor presei si noua....
    As vrea sa sper, ca guvernul actual nu va fi asa de slab ca cel al lui Radu Vasile sau Victor Ciorbea, care desi aveau de gand sa faca reforma au cedat presiuniilor, dar avand experienta ultimelor 20 ani mi-e frica ca totusi speram degeaba....
    Din pacate in loc sa incercam sa intelegem o situatie, avem "bunul" obicei sa cautam vinovatii si nu solutii !!!

Baieti !!! e nasoala !!!
    Treziti-va ! Si nu sa ne scuipam unii pe altii...

Mentioned
    0 Post(s)

si revin...daca justitia ar fi fost corecta nu aveam nici un voiculescu,taricean,patriciu,vintu,videan,nastase si altii....

sigur aveam autostrazi si sigur mama ta avea 400 sau 500 euro pensie.......au trecut totusi 20 de ani si romania totusi nu e o tara saraca.....

dar justitia romana e mai periculoasa decit infractorii....

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Traiesti in Romania?
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Mentioned
    0 Post(s)

nu ,nu traiesc in romania...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

de ce nu spune romanilor klar ca romania a avut o crestere economica bazata pe banii trimisi in romania de cei aflati in strainatate?????
    Asa si?E ceva rau sau ce?Anul trecut a avut o scadere bazata pe imprumuturi de la FMI.13 miliarde!!
    ...se pare ca unii traiesc cu impresia ca maine daca vom avea un alt presedinte o vom duce mai bine, vor creste salariile cu 25 % si pensiile cu 15 %.
    Nu,dar sunt convins ca daca ramane in continuare Boc,Berceanu,Videanu,Udrea si peste ei Basescu garantat ajungem si cu TVA la 24%.Parca am pus pe cealalta pagina ce am scris eu in august 2009,vreau sa aud cu ce am gresit din ce am scris acolo?Asta in timp ce voi scriati de comunisti,rusi,mineriade si pixelul albastru.Ca si acum de fapt.
    Nu vreau sa vina altii la putere,nu avem banii,timpul si rabdarea necesara pentru alte alegeri ca mi-e scarba de 2 ani de campanie electorala plina de minciuni si plansete.Sa puna naibii niste competenti in guvern si un prim ministru bun nu marioneta presedintelui,ca inca nu suntem chiar tara bananiera.Sau suntem?
    Cum sa reduci pensiile cu 15% cand pensia MEDIE e 650 ron?Asta e 150 euro.As vrea sa traiti voi cu banii astia macar 4 luni si sa va spun eu povesti cu moguli in timp ce vars lacrimi de crocodil la tv.
    Cica "astia nu au furat atat".Muahahaha,cum se vede ca nu traiesti in Romanica,nu stii ce e aici.De exemplu la mine langa prefectura inainte era parcat Tuaregul de la stat,acum e parcat Porche Carrera proprietate personala.Ala saracu traieste din salariul de bugetar.Si dai si lupta cu hotii,mafiotii si mogulii,dar sa le luam pensionarilor muritori de foame 15%.

E ca si cum merge unul cu o Dacie vai de ea si face accident din cauza ca dormea la volan.Bineinteles ca de vina e ala de dinainte,ca si el a adormit cateodata (chiar daca nu s-a lovit de zid),ca atunci cand a avut bani nu a schimbat bujiile,cauciucurile,etc.Corect,cel de dinainte trebuia sa investeasca in Dacia aia,nu numai sa traga de ea.Totusi proprietarul actual a dat-o in gard din vina lui,el zicea ca merge cu Audi si merge si singura,poti chiar sa ii furi si benzina din rezervor.
    Last edited by zmeura; 23-05-10 at 16:33.
    :

Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast