Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 92

Thread: Reduceri cu 15, 25%

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    cipri63
    Guest

Pot sa taie si sa nu dea oricat .Pot sa scada salariile si subventiile si pensiile si alocatiile cu 200%, sa impoziteze si pe cei foarte bogati si pe muritorii de foame cu 100%,atata timp cat idiotii astia nu au aflat ca progresul economic se bazeaza pe ceva numit profit(sau plusvaloare, ca sa vorbim in termenii lu nenea Ilici) ,singurii bani care vor veni vor fi cei cersiti de la FMI sau de aiurea.Da asta intr-o tara care a ramas cu trei fabrici si jumatate e ceva normal pentru nulitatile care o conduc .

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Hai domle,cum iti permiti sa il faci nulitate pe cel mai tare premier al Romaniei din toate timpurile,numitul Traian Boc?Sau e Emil Basescu?
    Ii meritam,eu am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa ramana astia inca cel putin 2 ani.Mi-ar place sa-i vad pe pensionari cum nu isi pot plati intretinerea dar cum sunt totusi multumiti cu astia care lupta cu comunistii http://www.cotidianul.ro/115097-Homo...ntele_Romaniei .Si dai si lupta.Hahaha.

PS:Mai puneti si articole de la Pora,Rodica Culcer,Traian Radu Ungureanu (asta e lingaul lingailor,platit de PDL pe vremuri,dar si acum),etc cum isi doneaza parintii lor pensiile,ca eu ii si cred.
    PPS:Voi numai acum v-ati prins ca au scapat controlul salariilor la stat?Dar anul trecut cand faceau imprumut tocmai ca sa plateasca electoral pensii si salarii unde erati?
    Last edited by zmeura; 22-05-10 at 00:04.
    :

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Ce frumos ati impartit Romania in privati ... cei buni dar slabi... si bugetari ... cei rai si grasi ... ce gandire basasciana ... si ce rezolvare usoara ... la canal cu cei rai ... si se va asterne fericirea peste noi ... nu vom discuta aci de bugetari ... profesori( sa stiti de la mine ca cele mai multe meditatii le dau aia de sport ... ), politisti ( eu nu mias risca viata pentru un salariu de cacat...), militari (parca 12 deja sau jerfit in afganistan ... fara ca sa stie ca solda le va scadea cu 25% si bine ca au pierit si nu au ajuns raniti acasa ... ca alfel il tinea in carca ala bun si slab cu o pensie de rahat) ... pensionari ( care stiu dureros ce e 100 de lei...) ... nu vom discuta aci despre privati ... ca daca nu furati ... erati si voi in piata pe 19 mai ( sa va spun eu cum luati marfa de milioane si factura pe mii?...sa va spun eu de cheltuieli fictive ca sa fie cat mai mic TVA? ... sa va spun ca pe cartea de munca aveti salariul minim, iar real primiti mai mult ... ) ... si nu vom cauta uscaturile in ambele tabere ... care tabere?! ... e un INTREG ... sau voi credeti ca daca veti taia un picior - veti bate recordul la maraton ?

Divide et impera ... Bravo Base!!!
    ... dar ROMANIA cu ce a gresit?

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

"Batrane" ...in principiu ...ai dreptate ! nu trebuie sa impartim noi Romania in
    doua ... in "bugetofagi" si "bugetofili" ... ii imparte realitatea ! oricine doreste
    un post caldutz ... pe viatza ...fuga la "buget" ! si uite asa economia reala va
    fi cocosata zi de zi de taxe aberante ... ca de undeva trebuie sustinut bugetul !
    Ai dreptate in principiu relativ la frauda fiscala ... este o practica diurna si
    vine de la ceea ce numeam "jaful ca stil de viata" ... unii aleg politica ca metoda
    de jaf ... altii aleg o firma ... o firma care este la fel de curata cum
    este Romania de zi cu zi ... dar mult mai grav mi se pare jaful bugetar ! pentru
    ca este pe viata !!! Platim de zece ani ...la sute de mii de functionari ..."spor de
    zambet" "spor de ochelari" "spor de calculator" .... un fel de taxa pe prostie !!! ...
    sau taxa ticalosiei sindicale si cardasiei ei politice !!! asta ar trebui sa ne revolte
    ... tacerea complice , ca deh doar n-o sa-mi tai singur sporurile .... iata o parte
    din ceea ce ne-a adus unde sintem ! Guvernul asta ... bun rau ...cum o fi ... face
    acum ceea ce trebuia inceput acum 10 ani ... nu cred ca o face perfect ... nu
    stiu daca va salva situatia ... dar statul in expectativa si huiduiala de pe margini
    ... n-am auzit sa fi rezolvat vreodata ceva ! politica "coiului" participa dar nu se
    baga ... si in final ne spune ... "v-am spus eu !".
    Sa nu intelegeti din asta ca eu consider bugetarul ca raul suprem ! nu ... el este
    o necesitate ... medic,profesor sau simplu functionar ... dar hai sa punem lucrurile
    in ordinea lor fireasca ... unii produc banii altii ii consuma ! nu pot trai unii fara
    altii ... din care cauza ansamblul acesta trebuie sa fie unul echilibrat ... prin
    decenta si corectitudinea ponderilor ! Premiaza-l pe emerit ! nu turma ...
    Last edited by MihaiP; 22-05-10 at 08:28.

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Ai si tu dreptate ... dar ai uitat un maruntis ... e criza si o criza trebuie gestionata ... acest guvern nu stie ... nu poate ... nu vrea...

Eu nu zic ca sectorul bugetar nu trebuie reformat ... dar ... nu cred ca reducerea salariilor va relansa economia ... taiem dintro parte sa punem in alta parte ... Antereul lui Arvinte ... si rezultatul il cunoastem ... e vechi ca lumea:
    ...
    Vreun lucru mare nu-i
    Să-mi tai eu poalele de pe la antereu
    Şi manecile să le pui
    Mai lungi decat era".
    Au zis şi au făcut.
    Dar lumea se mira

Că antereul lui era acum prea scurt,
    Şi nu asemăna nici cu un bun mintean.
    ...

... iar eu cand nu stiu sau nu pot ... fac loc la altul ... care stie ... care poate ... care are curajul ...

RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

CRIZA ??? ce fel de criza ? aici suntem noi ! asta e nivelul , am consumat mai mult decat am produs ! restul de unde l-am luat ? IMPRUMUTURI !
    fonduri nerambursabile de afara nu prea am stiut sa atragem , ce aveam de vandut s-a terminat . de afara "capsunarii" nu mai aduc miliarde de euri.
    pe cand la noi desfat si huzur : masini de lux , case care mai de care sa nu zic palate si multe altele de care sunt sigur ca a-ti auzit si voi !
    acum a venit adevaratul moment zero ! acum suntem la nivelul Poloniei sindicale , al Bulgariei fara paine etc. ...
    nici nu vreau sa ma gindesc la IARNA care o sa vina ... ma trec fiori !
    succese !

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Nu spun ca e usor sa pierzi 25% la salariu, da pe mine cine ma ajuta ca am pierdut 85% si sunt in cadere libera.
    Statul lua impozite se la mine si la impartea la bugetari sau la "abonatii bugetelor".
    Ca mine sunt majoritatea micilor intreprinzatori.
    Daca imi cresc taxele nu rezolva nimic, pentru ca nu mai am pe ce plati taxe, asa ca au recurs la solutia logica, opresc cheltuielile si ei (statul) cum le-am oprit si eu din primele momente ale crizei doar ca ei acum se targuiesc.
    Cresterea TVA si a impozitelor nu va rezolva nimic, va micsora veniturile la buget, si va genera un nou val de someri, va "impozita" economiile tuturor.
    Inflatia, calea "usoara" de care vorbeste BOC-ul, scade puterea de cumparare nu scade suma de pe fluturas.
    Realitatea economica e dura, ne-am invatat sa traim pe datorie si acum cand am ajuns si la limita facem greve sa cerem continuarea indatorarii pe motiv ca nu avem chef sa devenim eficienti.
    Sistemul de sanatate se plange ca e subfinantat, medicii ca au sarii mici, profesorii asemenea.
    Reforma in cele 2 domenii ori lipseste ori a fost o catastrofa in cei 20 de ani.

Reforma sistemului bugetar trebuie sa inceapa cu Declaratia anuala de avere individuala, la toti cetatenii tarii.
    Acum unii au venituri de 300 euro pe acte si isi permit masini de 100 mii de euro fara sa existe riscul ca ii poate intreba cineva de provenienta banilor.

Ar fi multe de spus si multe de facut.
    Sa speram ca or sa aiba puterea sa ia masurile corecte.

PS:
    Nu am votat nici cu PDL nici cu Basescu la ultimele alegeri!
    Last edited by zildan; 22-05-10 at 13:10.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...