Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 92

Thread: Reduceri cu 15, 25%

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    .... exact acum 2 saptamani cu FMI aici pe cap ..
    parerea mea ca lucrii la moguli .... taman atunci dl profesor doctorand in stiinte juridice Emil Boc plecase in state sa fie facut doctor de o universitate
    ...clar ca am decorticat organul sexul.
    tehnic este ... decalotat
    Apropo,de Ridzi ce mai stiti?
    pai a decorticat si acum asteapta trusou pentru bebelus si postnatalu' , doar n-o sa mearga la ancheta

pai ce reduceri de cheltuieli sa faci cind ai bugetul prost construit ?? ( parca in ianuarie a fost un imperativ national adoptarea bugetului ) , este ca in bancu' cu bula si virtualele 200 euro in casa

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

08.08.2009

Stati ca inca nu s-a spart buboiul,baietii au reusit sa convinga FMI sa vireze banii din imprumut la bugetul de stat.Acum avand bani pentru salarii si pensii vor mima din nou reducerea cheltuielilor cu salariile bugetare,agentii,ministere,etc in timp ce economia scade incontinuu.Trec alegerile prezidentiale si cand se vor termina si acei bani ne vom trezi din nou ca nu sunt bani pentru plata salariilor si pensiilor dar vom avea si imprumutul de la FMI pe cap.
    .......
    .......ei doar s-au luptat pe impartirea posturilor bugetare schimband toate conducerile din intreprinderile de stat,din agentii,din CA-uri,etc si asa la anul vom trage de ne vor iesi ochii.Asta si pentru ca acum inainte de realegerea marinarului nu trebuie ca lumea sa simta criza,mergem pe imprumuturi.
    Ca a fost,ca s-a facut,ca aia sunt de vina,etc a devenit deja plictisitor.Da,au facut,a fost,si eu am vrut si vreau sporuri,salariu mare ca asa e normal,ar fi anormal sa nu vreau.Problema e ca economia a cazut si astia se tot lauda ca vor reduce cheltuielile bugetare in timp ce de fapt ele au crescut.La noi nu se va schimba nimic decat atunci cand chiar nu vor mai fi bani deloc pentru salarii,pensii,sanatate,invatamant si altele.Doar ca atunci va fi prea tarziu......
    ......
    Mai vorbim peste 1 an,cand sunt convins ca banii FMI vor fi deja "capusati" si va trebui sa platim rate si pe aia,pe langa dezastru din economie.Sa traiti bine si sa nu uitati sa votati.Bineinteles ca pe cine trebuie ca doar merge bine treaba.
    http://sateliti.info/showpost.php?p=91967&postcount=3
    Dar cred ca ce am scris acolo e trucaj,sa-i fie rusine lui Dinu Patriciu ca se vede pixelul albastru.
    :

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by doktorofsat View Post
    Care sunt eGZact acei toti?!
    e reponsabil oare penzionarul care a cotizat zeci de ani la stat si acum i se taie din penzie?E responsabil nou nascutul de la care se iau bani sa nu mai poata ma-sa din ce sa-l creasca?
    Pai sacul e gol ca au avut griza toti (fosti si actuali politicieni) sa isi alimenteze conturile din el.
    Pensionarii au cotizat intr-o anumita masura la fondul de pensii. Nu toata pensia este acoperita din cotizatie! O parte vine din bugetul statului adica si din impozitul pe care eu il platesc pentru profitul firmei. In loc ca banii platiti de mine sa mearga in marea majoritate pentru investitii, ei se duc pe pensii si ajutoare sociale. Este nevoie si de plata a pensiilor si a unor ajutoare pentru cei ce au cu adevarat nevoie!
    Problema cu pensionarii este ca pensia medie e mai mare decat salariul mediu.
    Acum se taie din pensii si salarii pentru ca nu mai vin suficienti bani la buget! Va creste si TVA si cota de impozitare!
    ATENTIE! In toamna vom avea parte de un nou val al crizei financiare in Europa.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Anul trecut a fost un reviriment al economiei europene bazat pe consum "sponsorizat" (vedeti programele rabla).
    Problema e ca aceste programe nu rezolva cauza "bolii", trateaza simptomele doar.
    Cred ca ce a fost nu va mai fi, economia mondiala va trece de voie sau fara de voie prin mari framantari.
    Daca nu vom sti sa ne echilibram bugetele e posibil sa ne intoarcem aproape de perioada postbelica.
    Last edited by zildan; 20-05-10 at 14:43.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...