Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 92

Thread: Reduceri cu 15, 25%

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Foarte realist ai formulat michael86!Felicitari!
    A vorba spune:Cine se plange ca n-are , de la acela trebuie luat

Si se refera nu la omu sarac ci la cei din administratie, se refera la profesori , la doctori...

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Pana la urma in acele cuvinte a spus toata realitatea despre acest miting.

Respecte !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Terminati,nu sunt multi,uite acum de cateva luni a redus Boc agentiile guvernamentale si e rezolvata treaba.
    Ca nu mai sunt bani stiti foarte bine,Iliescu e de vina cu mineriadele.
    :

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

mai , nu e nici un sac gol , este cazul unui asmatic caruia in loc sa-i dai bronhodilatatoru' ii stringi bine cravata , ca atit te duce capu .

Quote Originally Posted by doktorofsat View Post
    ....
    A vorba spune:...
    de la acela trebuie luat.....se refera la profesori ...
    heeheehhee

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Este ora decontului ...mai oameni buni ... este momentul in care cel de la guvernare ,
    indiferent cine este , trebuie sa ia masuri ...ori sa se scufunde
    odata cu noi toti ! Daca pana acum masurile au tot fost ocolite se datoreaza
    pe deoparte intereselor electorale pe de alta parte constantei presiuni
    mediatice , sindicale ... si clientelare ! Iata asta ne-a ingropat ...vad ca mai
    sint unii care cad victima unei manipulari vechi de 20 de ani ... saracul
    bugetarul ! Am tot respectul pentru cel care presteaza onest ... dar sistemul
    in sine este bolnav ! profund bolnav ...bolnav de nepotism , de clientelism
    politic , de "multi si adesea prosti" ! Am condus 15 ani o firma privata ... cu
    bune si rele , mi-am platit oamenii atit cat am putut ...au fost momente in
    care mi-as fi dorit ca ziua de salar ... sa intarzie o saptamina .... dar cel mai
    greu mi-a fost cand un tanar venit in firma de 3 luni a zis cu o jumate de
    voce "mai bine ma angajam la stat ...munca jumate si plata dubla " ...
    cind am inchis firma ... eram 8 oameni ... cam aceiasi de la inceputuri ... nici
    mai bogati , nici mai saraci ... dar mai prieteni !
    Iata de ce ma revolta "saracul bugetarul" ... daca noi in sectorul privat am
    muncit pe branci ca sa traim ... cu teama zilei de maine ca amenintare
    concreta si continua ... "ei" sub stindardul lui Ilici ... ctitorul "Republicii
    sindicale " ..ne-au ingropat zi de zi ..cate putin ! Degeaba luam numai de la
    sefi ..oricat de mare este vinovatia lor ... banii se afla la cei 10.000.000 de
    asistati sociali ... am ajuns o natie de pomanagii ...
    Last edited by MihaiP; 20-05-10 at 11:51.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

personal am refuzat sa merg la miting ( lucrez la petrom deci nu sunt bugetar ) deoarece in 10 ani din 27 de oameni pe tura am ramas 5 si nimeni nu s-a dat cu capul de pereti cum draq reusim sa tinem o instalatie chimica in functiune si in ce conditii ( oameni putini , multe utilaje de supravegheat , instalatii vechi , tineri ingineri foarte prost pregatiti etc ) in tot acest timp bugetari se lafaiau pe salarii mici ( sa scoata ochii lumii ) dar sporuri din cele mai hazlii care cresteau venitul net-ul de te uitai cu jind la fluturasul lor . caţi dintre voi nu v-ati simtit umiliti cand nu ati avut nevoie de vreun act sau cand ati avut contact cu vreun angajat al statului ... in doi ani de zile au plecat din sistemul privat sute de mii de angajati si nicio televiziune "obiectiva" de stiri nu a facut atata propaganda acum ca s-a pus problema reducerilor in sistemul bugetar toata lumea a luat foc
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Toti sunt responsabili pentru sacul gol!
    Care sunt eGZact acei toti?!
    e reponsabil oare penzionarul care a cotizat zeci de ani la stat si acum i se taie din penzie?E responsabil nou nascutul de la care se iau bani sa nu mai poata ma-sa din ce sa-l creasca?

@stargate

ce draq te astepti de la televiziuni?televiziuni aservite intereselor politice si gruparilor oculte. televiziuni care educa la prost gust , incultura si te dezinformeaza non stop!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu a zis nimeni de saracul bugetar.De saracul pensionar da.
    Sa nu iasa nimeni in strada sa le ceara astora socoteala ar fi aceeasi prostie care se continua de 10 ani de cand nu i-a mai intrebat nimeni nimic.Lasa ca vedeti voi cum vor iesi de foame si asta astept.Daca nu le da nimeni in cap politicienilor ei vor continua sa mentina aparatul asta bugetar umflat si isi vor pune beizadelele mai departe in functii de consilieri,etc indiferent de cat de rau o duc oamenii sau de cate imprumuturi de la FMI vor mai lua.E o prostie sa stai cu mainile in san sa zici "asta e,nu se poate face nimic" cand astia exact acum 2 saptamani cu FMI aici pe cap mai inventau o functie de director la o firma de stat pentru un lipitor de afise.Voi credeti ca Boc si ai lui au de gand sa reduca din numarul bugetarilor?Pai in 2012 cine ii mai voteaza?Vi s-a parut voua ca a redus agentiile alea despre care a mintit?
    Faceti numai socoteala,a venit criza si anul trecut a cazut domeniul privat din cauza caderii pietelor externe.Aparatul bugetar a fost tinut pe un imprumut electoral de la FMI,dar acum s-au terminat si acei bani (despre asta am scris eu in campania din noiembrie,dar toata lumea era ocupata cu pixelul albastru).Ce urmeaza?O scadere a salariilor si pensiilor care va duce la scaderea consumului,deci o noua cadere a domeniului privat in lunile care urmeaza.Asta inseamna din nou mai multi someri si mai putine incasari la buget,deficitul va creste si va fi nevoie de o noua corectare.Daca guvernul nu ajuta incepand de acum firmele private prin diverse parghii va urma cresterea TVA.Si tot asa se va rostogoli aceasta criza in timp ce noi stam sa vorbim mai departe despre Iliescu,pixelul albastru si alte prostii.
    Da,si altii au fost rai,si altii au furat,etc dar ACUM trebuie facut ceva.S-a pierdut 1 an si jumatate degeaba.Guvernul asta nu a fost in stare sa faca nimic si nici nu va face,daca mai ramane dupa ce semneaza acordul e clar ca am decorticat organul sexul.
    In paralel cu "lupta impotriva coruptiei" (care nu inteleg de ce nu va e clar ca nu exista) mai fac si ceva in tara asta sau doar fura?Sa nu mai fure si o sa fie bine.Sa inceapa o curatenie de sus pana jos,marele carmaci are toate parghiile.Inclusiv sa il ia la intrebari pe Vantu,Patriciu,etc.
    Apropo,de Ridzi ce mai stiti?Bineinteles ca astea sunt praf in ochi,dar voi tot nu va prindeti.Lasa ca il tinem pe Boc cu gasca lui,asa avem sanse 100% sa ajungem la cresterea de taxe,dar ne impacat cu ideea ca ei se lupta cu comunistii si mineriadele.
    Astia trebuie speriati bine,guvern,parlament si presedentie altfel doar se vor face ca fac curat si atat.Eu de asta am vrut sa iasa lumea.

PS:Am scris si mai scriu:TVA va creste cel tarziu incepand cu 1 ianuarie 2011.Ramane scris sa am sa va dau link peste cel mult o jumatate de an.
    :

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    ... TVA va creste cel tarziu incepand cu 1 ianuarie 2011
    ... ce optimist esti ! Eu zic luna iulie 2010 !!! ... eu nu va voi da link... tot in topicul asta ne vom da cu secerea peste coaie ( vezi DEX ) !!!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

.. cel tarziu ..
    Nu sunt optimist.
    :

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

.... exact acum 2 saptamani cu FMI aici pe cap ..
    parerea mea ca lucrii la moguli .... taman atunci dl profesor doctorand in stiinte juridice Emil Boc plecase in state sa fie facut doctor de o universitate
    ...clar ca am decorticat organul sexul.
    tehnic este ... decalotat
    Apropo,de Ridzi ce mai stiti?
    pai a decorticat si acum asteapta trusou pentru bebelus si postnatalu' , doar n-o sa mearga la ancheta

pai ce reduceri de cheltuieli sa faci cind ai bugetul prost construit ?? ( parca in ianuarie a fost un imperativ national adoptarea bugetului ) , este ca in bancu' cu bula si virtualele 200 euro in casa

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

08.08.2009

Stati ca inca nu s-a spart buboiul,baietii au reusit sa convinga FMI sa vireze banii din imprumut la bugetul de stat.Acum avand bani pentru salarii si pensii vor mima din nou reducerea cheltuielilor cu salariile bugetare,agentii,ministere,etc in timp ce economia scade incontinuu.Trec alegerile prezidentiale si cand se vor termina si acei bani ne vom trezi din nou ca nu sunt bani pentru plata salariilor si pensiilor dar vom avea si imprumutul de la FMI pe cap.
    .......
    .......ei doar s-au luptat pe impartirea posturilor bugetare schimband toate conducerile din intreprinderile de stat,din agentii,din CA-uri,etc si asa la anul vom trage de ne vor iesi ochii.Asta si pentru ca acum inainte de realegerea marinarului nu trebuie ca lumea sa simta criza,mergem pe imprumuturi.
    Ca a fost,ca s-a facut,ca aia sunt de vina,etc a devenit deja plictisitor.Da,au facut,a fost,si eu am vrut si vreau sporuri,salariu mare ca asa e normal,ar fi anormal sa nu vreau.Problema e ca economia a cazut si astia se tot lauda ca vor reduce cheltuielile bugetare in timp ce de fapt ele au crescut.La noi nu se va schimba nimic decat atunci cand chiar nu vor mai fi bani deloc pentru salarii,pensii,sanatate,invatamant si altele.Doar ca atunci va fi prea tarziu......
    ......
    Mai vorbim peste 1 an,cand sunt convins ca banii FMI vor fi deja "capusati" si va trebui sa platim rate si pe aia,pe langa dezastru din economie.Sa traiti bine si sa nu uitati sa votati.Bineinteles ca pe cine trebuie ca doar merge bine treaba.
    http://sateliti.info/showpost.php?p=91967&postcount=3
    Dar cred ca ce am scris acolo e trucaj,sa-i fie rusine lui Dinu Patriciu ca se vede pixelul albastru.
    :

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by doktorofsat View Post
    Care sunt eGZact acei toti?!
    e reponsabil oare penzionarul care a cotizat zeci de ani la stat si acum i se taie din penzie?E responsabil nou nascutul de la care se iau bani sa nu mai poata ma-sa din ce sa-l creasca?
    Pai sacul e gol ca au avut griza toti (fosti si actuali politicieni) sa isi alimenteze conturile din el.
    Pensionarii au cotizat intr-o anumita masura la fondul de pensii. Nu toata pensia este acoperita din cotizatie! O parte vine din bugetul statului adica si din impozitul pe care eu il platesc pentru profitul firmei. In loc ca banii platiti de mine sa mearga in marea majoritate pentru investitii, ei se duc pe pensii si ajutoare sociale. Este nevoie si de plata a pensiilor si a unor ajutoare pentru cei ce au cu adevarat nevoie!
    Problema cu pensionarii este ca pensia medie e mai mare decat salariul mediu.
    Acum se taie din pensii si salarii pentru ca nu mai vin suficienti bani la buget! Va creste si TVA si cota de impozitare!
    ATENTIE! In toamna vom avea parte de un nou val al crizei financiare in Europa.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Anul trecut a fost un reviriment al economiei europene bazat pe consum "sponsorizat" (vedeti programele rabla).
    Problema e ca aceste programe nu rezolva cauza "bolii", trateaza simptomele doar.
    Cred ca ce a fost nu va mai fi, economia mondiala va trece de voie sau fara de voie prin mari framantari.
    Daca nu vom sti sa ne echilibram bugetele e posibil sa ne intoarcem aproape de perioada postbelica.
    Last edited by zildan; 20-05-10 at 14:43.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...