Foarte realist ai formulat michael86!Felicitari!
A vorba spune:Cine se plange ca n-are , de la acela trebuie luat
Si se refera nu la omu sarac ci la cei din administratie, se refera la profesori , la doctori...
Dislikes: 0
@yky degeaba votezi acum cu oricare dintre ei ! masurile economice si sociale trebuiau luate dupa Revolutie , de catre "tatuca" ilici . astazi avem la un ghiseu 4-5 functionari dintre care 2-3 nu stiu de ce sunt pe acolo , la spitale 2-3 asistente sa-ti faca o programare , la primarii gasti intregi( cumnati,veri,nepoti) care nu au nici o treaba cu ce se intimpla in primarie . nu zic ca nu sunt unele domenii care au nevoie de oameni dar pe astia in "plus " cine ii tine in carca ?
si eu am cerut azi marire de leafa , la patron , unde sunt sclav de dimineata pina seara ! nu ca alti ajung la 7 deschid ghiseul la 9 , intre 12-13 pauza si la 15 acasa !
ce bine o fi !!!
succese !
Foarte realist ai formulat michael86!Felicitari!
A vorba spune:Cine se plange ca n-are , de la acela trebuie luat
Si se refera nu la omu sarac ci la cei din administratie, se refera la profesori , la doctori...
Pana la urma in acele cuvinte a spus toata realitatea despre acest miting.
Respecte !![]()
Terminati,nu sunt multi,uite acum de cateva luni a redus Boc agentiile guvernamentale si e rezolvata treaba.
Ca nu mai sunt bani stiti foarte bine,Iliescu e de vina cu mineriadele.![]()
:
Da foarte mare dreptate ai...si eu muncesc din 1990 asa ...de cand am iesit din sectorul de "stat"...Mi-a fost foarte greu la inceput, fata de cum era la "stat" la noul loc de munca se MUNCEA nu gluma, pauza de masa era singura cand mergeam la toaleta ...si nu ca m-ar fi pazit cineva dar erau banii mei in joc.
"Ilici ....trebuia impuscat atunci, imediat dupa predecesorul sau. Acu e prea tarziu. Se pare ca Romanul nu poate fi "domesticit" decat cu forta.
Mda, oameni imbarcati de primarii psd-pnl in autobuze cu promisiunea ca vor primi ceva la intoarcere!
Astazi se vad rezultatele tuturor guvernelor de pana acum. PSD-ul a inventat hotia, cdr-ul a fost orb, pnl-ul a intretinut-o, si pdl-ul a crezut ca noi suntem orbi!
Toti sunt responsabili pentru sacul gol!
Este ora decontului ...mai oameni buni ... este momentul in care cel de la guvernare ,
indiferent cine este , trebuie sa ia masuri ...ori sa se scufunde
odata cu noi toti ! Daca pana acum masurile au tot fost ocolite se datoreaza
pe deoparte intereselor electorale pe de alta parte constantei presiuni
mediatice , sindicale ... si clientelare ! Iata asta ne-a ingropat ...vad ca mai
sint unii care cad victima unei manipulari vechi de 20 de ani ... saracul
bugetarul ! Am tot respectul pentru cel care presteaza onest ... dar sistemul
in sine este bolnav ! profund bolnav ...bolnav de nepotism , de clientelism
politic , de "multi si adesea prosti" ! Am condus 15 ani o firma privata ... cu
bune si rele , mi-am platit oamenii atit cat am putut ...au fost momente in
care mi-as fi dorit ca ziua de salar ... sa intarzie o saptamina .... dar cel mai
greu mi-a fost cand un tanar venit in firma de 3 luni a zis cu o jumate de
voce "mai bine ma angajam la stat ...munca jumate si plata dubla " ...
cind am inchis firma ... eram 8 oameni ... cam aceiasi de la inceputuri ... nici
mai bogati , nici mai saraci ... dar mai prieteni !
Iata de ce ma revolta "saracul bugetarul" ... daca noi in sectorul privat am
muncit pe branci ca sa traim ... cu teama zilei de maine ca amenintare
concreta si continua ... "ei" sub stindardul lui Ilici ... ctitorul "Republicii
sindicale " ..ne-au ingropat zi de zi ..cate putin ! Degeaba luam numai de la
sefi ..oricat de mare este vinovatia lor ... banii se afla la cei 10.000.000 de
asistati sociali ... am ajuns o natie de pomanagii ...
Last edited by MihaiP; 20-05-10 at 11:51.
personal am refuzat sa merg la miting ( lucrez la petrom deci nu sunt bugetar ) deoarece in 10 ani din 27 de oameni pe tura am ramas 5 si nimeni nu s-a dat cu capul de pereti cum draq reusim sa tinem o instalatie chimica in functiune si in ce conditii ( oameni putini , multe utilaje de supravegheat , instalatii vechi , tineri ingineri foarte prost pregatiti etc ) in tot acest timp bugetari se lafaiau pe salarii mici ( sa scoata ochii lumii ) dar sporuri din cele mai hazlii care cresteau venitul net-ul de te uitai cu jind la fluturasul lor . caţi dintre voi nu v-ati simtit umiliti cand nu ati avut nevoie de vreun act sau cand ati avut contact cu vreun angajat al statului... in doi ani de zile au plecat din sistemul privat sute de mii de angajati si nicio televiziune "obiectiva" de stiri nu a facut atata propaganda acum ca s-a pus problema reducerilor in sistemul bugetar toata lumea a luat foc
![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Care sunt eGZact acei toti?!Toti sunt responsabili pentru sacul gol!
e reponsabil oare penzionarul care a cotizat zeci de ani la stat si acum i se taie din penzie?E responsabil nou nascutul de la care se iau bani sa nu mai poata ma-sa din ce sa-l creasca?
@stargate
ce draq te astepti de la televiziuni?televiziuni aservite intereselor politice si gruparilor oculte. televiziuni care educa la prost gust , incultura si te dezinformeaza non stop!
Nu a zis nimeni de saracul bugetar.De saracul pensionar da.
Sa nu iasa nimeni in strada sa le ceara astora socoteala ar fi aceeasi prostie care se continua de 10 ani de cand nu i-a mai intrebat nimeni nimic.Lasa ca vedeti voi cum vor iesi de foame si asta astept.Daca nu le da nimeni in cap politicienilor ei vor continua sa mentina aparatul asta bugetar umflat si isi vor pune beizadelele mai departe in functii de consilieri,etc indiferent de cat de rau o duc oamenii sau de cate imprumuturi de la FMI vor mai lua.E o prostie sa stai cu mainile in san sa zici "asta e,nu se poate face nimic" cand astia exact acum 2 saptamani cu FMI aici pe cap mai inventau o functie de director la o firma de stat pentru un lipitor de afise.Voi credeti ca Boc si ai lui au de gand sa reduca din numarul bugetarilor?Pai in 2012 cine ii mai voteaza?Vi s-a parut voua ca a redus agentiile alea despre care a mintit?
Faceti numai socoteala,a venit criza si anul trecut a cazut domeniul privat din cauza caderii pietelor externe.Aparatul bugetar a fost tinut pe un imprumut electoral de la FMI,dar acum s-au terminat si acei bani (despre asta am scris eu in campania din noiembrie,dar toata lumea era ocupata cu pixelul albastru).Ce urmeaza?O scadere a salariilor si pensiilor care va duce la scaderea consumului,deci o noua cadere a domeniului privat in lunile care urmeaza.Asta inseamna din nou mai multi someri si mai putine incasari la buget,deficitul va creste si va fi nevoie de o noua corectare.Daca guvernul nu ajuta incepand de acum firmele private prin diverse parghii va urma cresterea TVA.Si tot asa se va rostogoli aceasta criza in timp ce noi stam sa vorbim mai departe despre Iliescu,pixelul albastru si alte prostii.
Da,si altii au fost rai,si altii au furat,etc dar ACUM trebuie facut ceva.S-a pierdut 1 an si jumatate degeaba.Guvernul asta nu a fost in stare sa faca nimic si nici nu va face,daca mai ramane dupa ce semneaza acordul e clar ca am decorticat organul sexul.
In paralel cu "lupta impotriva coruptiei" (care nu inteleg de ce nu va e clar ca nu exista) mai fac si ceva in tara asta sau doar fura?Sa nu mai fure si o sa fie bine.Sa inceapa o curatenie de sus pana jos,marele carmaci are toate parghiile.Inclusiv sa il ia la intrebari pe Vantu,Patriciu,etc.
Apropo,de Ridzi ce mai stiti?Bineinteles ca astea sunt praf in ochi,dar voi tot nu va prindeti.Lasa ca il tinem pe Boc cu gasca lui,asa avem sanse 100% sa ajungem la cresterea de taxe,dar ne impacat cu ideea ca ei se lupta cu comunistii si mineriadele.
Astia trebuie speriati bine,guvern,parlament si presedentie altfel doar se vor face ca fac curat si atat.Eu de asta am vrut sa iasa lumea.
PS:Am scris si mai scriu:TVA va creste cel tarziu incepand cu 1 ianuarie 2011.Ramane scris sa am sa va dau link peste cel mult o jumatate de an.
:
eu cred ca mai bine ar lua tot salariu si pe noi sa ne dea niste carti sa citim sa invatam cum sa traim ca si ala care a trait 70 ani fara apa si mancare.asta e planu lor sigur.in 2 ani ne scoate la pascut![]()
dijaba pt oameni si tara.conducatorii au avut timp a-si faca plinu in aceasta perioadaCode:S-a pierdut 1 an si jumatate degeaba.![]()
Nu sunt optimist... cel tarziu ..
: