Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 15 of 92

Thread: Reduceri cu 15, 25%

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Reduceri cu 15, 25%

Deocamdata s-au comportat frumos,vad ca mogulii rai transmit in direct in timp ce mogulii buni dau emisiuni cu Nasu legat de ce rau e PSD si ce violente vor fi la miting,plus de cum sunt manipulati oamenii.Nimic despre supararea oamenilor si prostia+hotia puterii.

Nu am vazut pe nimeni sa faca bai de multime.Oare de ce?Parca era unul care zicea ca se intalneste cu oamenii in piata la fiecare 3 luni,apoi a zis ca el s-a dus dar nu au venit oamenii ,pai acum sunt si oamenii prezenti.

Bravo baieti!

---------- Post added at 12:50 ---------- Previous post was at 10:55 ----------

Hoara a plecat de acolo ajutat de jandarmi!Uraaaa!
    Cat de prost e de s-a dus acolo azi?Sper ca toti politicienii care se afiseaza pe acolo sa fie scosi la fel,in suturi.
    :

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

intradevar e bine ca sa dus lumea la miting,
    la noi sau mai fcaut mitinguri si nu se ducea lumea, acum sa dus lumea ca le-a ajunc de atata trait bine

pana la urma cati uameni sant pe realitatea sant 30 mii pe ant3 sant 40 mii
    cu siguranta nu sant 60 de mii da macar sant reprezentativi

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai conteaza cati au fost?
    Intr-o tara in care pensia minima e 350 ron (83 euro !!!) iar pretul benzinei,curentului si a gazului sunt la nivelul celorlaltor tari,dar aceasta pensie urmeaza a fi scazuta la 300 ron (71 euro) e imposibil sa nu iesi in strada.La fel legat de orice pensie mica.Tot astia batranii mor prin spitalele care stau sa cada pe ei si li se vor taia subventiile la caldura.
    Asta a fost acum,inainte de taieri.Stau si ma intreb cum va fi dupa taierile respective,nu cred ca va mai canta cineva si banuiesc ca vom vedea si geamuri sparte la guvern.Asta e,poate vor intelege TOTI ca nu e de gluma.
    :

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Sa vezi ce o sa fie daca pun in aplicare reducerea cu 25 pentru salariu si 15 pentru pensionari....sa vezi atunci...cred ca nu o sa mai ramana nici Basescu!

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Pai alternativa e 1euro = 7 ron, acum ramane sa alegi.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Zildan,vad ca suni trambita PDL,ti-am tot citit postarile pe teme politice.Daca tot ii apreciezi atat ne spui si noua de 1 an si jumatate de cand este "propagata" criza asta ce masuri au luat PDL-ii?..Nu de alta dar sa bagi iar "fitile" de genul "demagogii de PSD" si "solutia 1 Euro=7lei,alegeti.."nu sunt solutii..Zi ceva cocret ce au facut astia,ca masurile astea cu scaderile de pensii si salarii sunt anti economice!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

eu cred ca mai bine ar lua tot salariu si pe noi sa ne dea niste carti sa citim sa invatam cum sa traim ca si ala care a trait 70 ani fara apa si mancare.asta e planu lor sigur.in 2 ani ne scoate la pascut

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Code:
    S-a pierdut 1 an si jumatate degeaba.
    dijaba pt oameni si tara.conducatorii au avut timp a-si faca plinu in aceasta perioada