1. Am urmatoarea problema cu noile imagini incercate (Nabilosat v0.8, TDW v1.70, EDG Nemesis v4.2, mentionez ca toate SUNT PT DM500),
pun imaginea (le-am enumerat mai sus), fac setarile, PAL, Complex DISEQ, adaptare adresa IP, schimbare parola receiver, uploadare lista pe receiver (pe care in prealabil inainte sa schimb imaginea am salvat-o pe calc cu DreamboxEdit v3.0.0.0, am dat Reload Settings on Dreambox).

2. Acuma problema: pe receiver dau de pe astra pe un canal liber, 1-2-3.tv sau 2M Monde sau 3 sat, sau oricare alt canal (pt ca am lasat pe receiver mai mult care imi merg si/sau libere) imi baga automat canale (cu semn de exclamare si nu numai)

3. Eu am cauta pe google problema si am gasit ca devina ar fi o optiune pe care eu la imaginile mentionate mai sus nu o am:
-Disable channel updates
-Disable service update
-Disable service update

4. In fine, optiunea pe Gemini_0460_DM500__ENG_BY_drhg_NObomb.rar se cheama Servicesname update (iar jos scrie: Disable Servicesname update) am bifat-o si nu mai am nicio problema, cand dau pe 1-2-3.tv sau 2M Monte sau oricare altul nu imi mai baga automat canale.

5. Acuma am comparat si ar fi o optiune din fisierul: /var/tuxbox/config/enigma/ fisierul se cheama config si trebuie sa includa optiunea:
"i:/elitedvb/extra/autoservicesupdate=00000001"

Oricum ce e de facut cu noile imagini ? M-am gandit ca sa editez eu fisierul si sa bag optiunea aia (pe imaginile mai sus mentionate), dar daca optiunea aia nu e compilata din kernel, oare nu o pun degeaba ?!

Poate incerca cineva si sa confirme daca merge sau nu acuma e tarziu 23:10 si nu mai incerc...

P.S. Ar fi de mustruluit "mesterii" de pe shoutbox deoarece am scris acolo si nimeni nu a dat raspuns, macar o sugestie, sau ceva (inafara de "posteaza pe forum")dar nimic... Se vede ca comunitatea, din pacate, e moarta...