0

Dislikes:
0
-
Standard RSP member
Dupa cum spuneam, tipic romanesc : avem iar sonor pe TVRHD pentru ca s-a revenit la mpeg.
-
Ovi_jer pe alte canale hd cu dolby digital ai sunet ?
Idealul ar fii sa testezi un canal care-l deschizi cu acelas emmu ca si in cazul tvr-ului hd , ca sa te poti convinge cel mai bine
Sant convins ca cei de la tvr nu vor ramane la mpeg pana la urma si cel putin sa stii cam ce trebuie facut ca sa poti aveea sunet si in cazul lor
Poate iti vine mai greu , dar nu ar strica sa incerci si pe alta imagine , asta facand o analogie cu cazul de la kathy in care ai vazut ca pe acelas receptor anumite imaginii aveeau sunet , altele nu
Last edited by mario08; 16-05-10 at 00:53.
-
Pe Dm 8000 cu cam cartela Tvr alba merge sunetul fara probleme in Gp sau Nabilo
mfg
-
Standard RSP member
Diablo1@Merge la toata lumea acum pentru ca s-a revenit la mpeg.
mario08@In perioada cand nu mergea sonorul pe tvrhd sonorul mergea pe toate canalele cu dolby digital .
In perioada de teste cu sonorul pe AC3 putini au fost care au avut sonor pe dm800 indiferent de imagine.
-
Da probabil si de la impedimentul ca un dm800 nu merge direct sa citeasca cartela tvr , ci printr-un emmu/artificiu ceva
-
Member
Visitor
-
Ciudat comportament, pe alte canale HD fta sau codate tot asa face ? Adica ai doar sunet fara imagine ?
-
Member
Visitor
Tot respectul @SuperSonic.
Raspunsul la intrebarea ta : nu ! Pe tot ce misca FTA in HD am imagine si sunet ... numai la TVR HD am doar sunet si nica imagine
G.
-
Lista de canale din Dream o ai luata de pe net sau ai scanat tu satelitul ?
Daca e valabila prima varianta scaneaza TP-ul cu TVR si vezi daca apare imaginea.
-
Member
Visitor
acum am facut ce ai spus mai sus si am acelasi rezultat : sunet perfect ... imagine absolut deloc ....
G.
-
Member
Visitor
Revin...
Buna dimineata,
Revin si ii rog pe aceia care folosesc combinatia DM800 si Gbox 2.25 sa-mi trimita si mie pe mail gbox.cfg care il folosesc ei si merge TVR HD ...
Nu cred ca e de acolo avand in vedere ca celelalte doua canale ( TVR1 si TVR 2 ) sunt bine merci cu acelasi card ... insa ... e ultimul lucru care mi-a mai ramas de incercat ...Sau o alta combinatie verificata care sa deschida , repet , din card TVR HD ...
Multumesc frumos,
G. ( graios@yahoo.com )
-
Member
Visitor
???
... chiar nimeni ? 
G.
-
Member
Visitor
s-a rezolvat
Am rezolvat-o !
Este interesant si poate ca este cineva pe aici care reuseste sa ma lamureasca de ce pe Newnigma cu Gbox 2.25 nu decripata decat TVR1 si 2 ... iar cu Nabilo Black hole , cu acelasi Gbox 2.25 se vad toate trei foarte bine ( TVR1 , 2 si HD ) ???
G.