exista deja 3D ( D.D.D)
exista deja 3D ( D.D.D)
Si va fi la fel ca si cu emisia HD, numai stirile (de acasa)
Daca vrei sa te lauzi cu transmisia 3D (respectiv HD) eu zic ca trebuie sa ai emisie continua in standardul respectiv. Parerea mea e ca ProTV nici HD nu se poate numi.
The quieter you become, the more you are able to hear...
Personal cred ca aceste "reclame" ( altfel nu le pot numi ) trebuiesc tratate ca atare , doar reclame
Din moment ce noi nu avem practic nici un canal macar HD emis tot timpul , ProTV doar partial si TVR HD in teste de peste 2 ani ( m-am plictisit eu de cand tot fac teste , dar in schimb "papa" bani buni de la contribuabilii , cel putin cel de la ProTV nu cer bani - deocamdata )
Ce sa mai zic de emisie 3D , acestea sant mai mult niste reclame ca sa fie "la moda" cu lansarea noilor modele de lcd-uri 3D si sa arunce niste sperante desarte ( sa nu scriu "praf in ochii" fraierilor ) noilor posesorii
Personal astept sa se puna in functiune cele 2 multiplexoare de care tot se vorbeste de anul trecut ( asta daca mai sant fonduri ) , insa nu cred ca sant mari sperante in conditiile actuale ( adica de la 1 iunie ) si apoi poate sa mai vedem si de emisii in 3D
Nu ca as fii impotriva lor , dar uitati-va in ce hal decurge procesul de trecere de la analogic la dvb-t si ei deja se arunca la 3D
Mai ales ca acest nou standard 3D presupune niste conditii/tehnologie mai avansata fata de dvb-t sd/hd
Hai sa fim realisti totusi si sa numai dam crezare la tot ce scrie ( se mananca ) prin ziare sau posturi tv , fiindca observ ca si in mass-media se practica reclame ca si la alegerii ( multe promisiunii , dar realizarii = 0 sau aproape = 0 )