Results 1 to 5 of 5

Thread: ProTV 3D va fi primul canal 3D romanesc

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Mda, e de apreciat, nu?

ProTV 3D... am trait sa o vad si pe asta... astept OTV 3D si m-am linistit.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

exista deja 3D ( D.D.D )

灌水 expression's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default HD si 3D

Si va fi la fel ca si cu emisia HD, numai stirile (de acasa )

Daca vrei sa te lauzi cu transmisia 3D (respectiv HD) eu zic ca trebuie sa ai emisie continua in standardul respectiv. Parerea mea e ca ProTV nici HD nu se poate numi.
    The quieter you become, the more you are able to hear...

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Personal cred ca aceste "reclame" ( altfel nu le pot numi ) trebuiesc tratate ca atare , doar reclame
    Din moment ce noi nu avem practic nici un canal macar HD emis tot timpul , ProTV doar partial si TVR HD in teste de peste 2 ani ( m-am plictisit eu de cand tot fac teste , dar in schimb "papa" bani buni de la contribuabilii , cel putin cel de la ProTV nu cer bani - deocamdata )
    Ce sa mai zic de emisie 3D , acestea sant mai mult niste reclame ca sa fie "la moda" cu lansarea noilor modele de lcd-uri 3D si sa arunce niste sperante desarte ( sa nu scriu "praf in ochii" fraierilor ) noilor posesorii
    Personal astept sa se puna in functiune cele 2 multiplexoare de care tot se vorbeste de anul trecut ( asta daca mai sant fonduri ) , insa nu cred ca sant mari sperante in conditiile actuale ( adica de la 1 iunie ) si apoi poate sa mai vedem si de emisii in 3D
    Nu ca as fii impotriva lor , dar uitati-va in ce hal decurge procesul de trecere de la analogic la dvb-t si ei deja se arunca la 3D
    Mai ales ca acest nou standard 3D presupune niste conditii/tehnologie mai avansata fata de dvb-t sd/hd
    Hai sa fim realisti totusi si sa numai dam crezare la tot ce scrie ( se mananca ) prin ziare sau posturi tv , fiindca observ ca si in mass-media se practica reclame ca si la alegerii ( multe promisiunii , dar realizarii = 0 sau aproape = 0 )