Personal cred ca aceste "reclame" ( altfel nu le pot numi ) trebuiesc tratate ca atare , doar reclame
Din moment ce noi nu avem practic nici un canal macar HD emis tot timpul , ProTV doar partial si TVR HD in teste de peste 2 ani ( m-am plictisit eu de cand tot fac teste , dar in schimb "papa" bani buni de la contribuabilii , cel putin cel de la ProTV nu cer bani - deocamdata )
Ce sa mai zic de emisie 3D , acestea sant mai mult niste reclame ca sa fie "la moda" cu lansarea noilor modele de lcd-uri 3D si sa arunce niste sperante desarte ( sa nu scriu "praf in ochii" fraierilor ) noilor posesorii
Personal astept sa se puna in functiune cele 2 multiplexoare de care tot se vorbeste de anul trecut ( asta daca mai sant fonduri ) , insa nu cred ca sant mari sperante in conditiile actuale ( adica de la 1 iunie ) si apoi poate sa mai vedem si de emisii in 3D
Nu ca as fii impotriva lor , dar uitati-va in ce hal decurge procesul de trecere de la analogic la dvb-t si ei deja se arunca la 3D
Mai ales ca acest nou standard 3D presupune niste conditii/tehnologie mai avansata fata de dvb-t sd/hd
Hai sa fim realisti totusi si sa numai dam crezare la tot ce scrie ( se mananca ) prin ziare sau posturi tv , fiindca observ ca si in mass-media se practica reclame ca si la alegerii ( multe promisiunii , dar realizarii = 0 sau aproape = 0 )