-
Standard RSP member
DM 500HD?DM 800HD?SAU Vu+Duo
Ma aflu in ceata total si am nevoie de ajutorul vostru,am avut pina acum un DM 7020 si un DM 500S pe care le-am vandut sa trec la HD.Tot citesc de o saptamana si nu ma pot hotara intre un DM 500HD ,DM 800 sau Vu+Duo?Am citit multe lucruri interesante de ultimul dar ce ma roade e daca va avea suport in timp?merg intradevar imagini de DM 8000 pe el originale nemodificate?daca am BK+RSA la 2 cartele digi le pot imperechea in el?e stabil pentru ca nu prea am timp sa stau doar de el sa experimentez.multumesc deocamdata
-
Parerea mea este ca din cele 3 VU+ Duo se merita cel mai mult din punct de vedere al raportului pret / performanta.
Partea cu softul, daca va avea si in timp suport sau nu, nu poate sa o spuna nimeni 100% sigur.
-
Standard RSP member
[QUOTE=SuperSonic;127996]Parerea mea este ca din cele 3 VU+ Duo se merita cel mai mult din punct de vedere al raportului pret / performanta
Peste tot unde este in vanzare Vu+Duo spun ca merg aceleasi imagini de la DM 8000.Eadevarat?inclusiv gp?cu imperecherea cardului?
-
Eu le-am avut in mana pe toate trei. Am ramas asupra vu-ului. E incomparabil mai puternic. Imaginiile de 8000 merg instalate pe stick nu in flash.
E un receptor super stabil, mult peste dm.
-
-
Standard RSP member
A ajuns in sfarsit si al meu.Ce imagine ma sfatuiti sa pun?Care e mai intuitiva?E2 se aseamana cu E1?
-
Standard RSP member
Deci, totusi ce ai luat pina la urma ??
Pe VUDUO ati recomand VTi.
Bafta
-
Standard RSP member
VuDuo, normal dar deje incep sa ma impotmolesc.am pus satangels il vede la plugin dupa restart dar cand dau updater imi zice "permision denied".ceva ajutoare?
Am rezolvat dar urmeaza o noapte alba cred
Last edited by djeclipse; 20-05-10 at 00:39.