dupa 6 ore de frecat,nu s-a intrerupt niciodata.
este mult mai rapid ca ver anterioare si tine linile sus fara intreruperi.
ce mai,e ok...tot inainte baieti!!
il las toata noaptea pe un canal HD sa vedem daca ninge pe ipbox![]()
Dislikes: 0
Noutatile versiunii :
--------------------------------------------------------------------------------
11/05/2010, V1.00
- fixed a bug on Irdeto 2 channels over cccam protocol
- added log for ChID value if Irdeto channel is selected
- fixed some auto reconnections bugs (for all protocols)
- fixed EMM filters for Dreamcrypt
- first try to fix Conax EMMs
- fixed EMM filters for Cryptoworks
Revin cu concluziile testarii !
dupa 6 ore de frecat,nu s-a intrerupt niciodata.
este mult mai rapid ca ver anterioare si tine linile sus fara intreruperi.
ce mai,e ok...tot inainte baieti!!
il las toata noaptea pe un canal HD sa vedem daca ninge pe ipbox![]()
Trebuie pus ceva in setari ca sa imi deschida Sky-urile? Mgcamd 1.35 mi le deschide pe toate, pe cand incubuscamd 1.00 nu, ambele conectate la acelasi cccam server.
Merge şi pe Kathrein 910 HD sau numai pe IPBOX HD?
Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!
Daca mergea aparea la panel!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
La mine a nins mai inainte, după ce a stat vreo 20 min pe Silver HD. Asta e a doua oară cind mi se intimplă de ieri, cind am pus incubusul.
Şi mai are un bug: dacă schimbi canalul audio, se pierde complet sunetul, pină muţi canalul.
Eu am vazut zapada in urmatorul context ... am internet de la RTC ...o deficienta tipica
a tuturor modemurilor ADSL este fluctuatuatia vitezei ...la mine are frecvent scurte pauze
... intr-o astfel de pauza sistematic incepe sa ninga !!! in schimb merge 12 ore fara sughituri
in FTA HD ! emulatorul se pare ca o ia pe aratura ...
P.S. o nota proasta pentru programatori ... o eroare banala de sintaxa in incubus.conf ...
lipsa ":" inainte de portul serverului ...in locul lor era " " ... a generat "segmentation fault"
... analizorul sintactic s-a dus in balarii ...
Last edited by MihaiP; 17-05-10 at 10:14.
E cam generala problema. Eu sunt pe cablu si am aceasi problema si am avut aceasi problema si cu mgcamd.
Din cauza sughitului de viteza scapa cateva CW-uri si cand acestea sosesc parca e prea tarziu si se ineaca cam-ul. Foarte suparator - si cred ca primul emu care va rezolva problema va fi "the breakthrough" pentru IPBox. In sensul ca nu m-as supara deloc sa sughita decodarea daca in momentul in care imi revine conexiunea sa revina si imaginea - dar stim cu totii ca nu e asa.![]()
Dreambox DM 800 HD PVR / Dreambox DM 500-S (pensioant)
o nopte pe history hd nu a nins,dar in alta noapte pe aljazera sport hd a nins![]()