acum nu ca ploua :cry:Originally Posted by dic_star79
:wink:
Aseara am avut o imagine stabila pt o jumatate de ora pe12460 H si 12480V si pe ORF dar apoi sa dus si dus a fost. Tu receptionezi aceste TP :wink:
acum nu ca ploua :cry:Originally Posted by dic_star79
:wink:
Nu acuma ,cand este senin le receptioneziVreau sa mai relez antena poate intra si la mine
![]()
intra ORF tot la fel dupa ora 18 iar de la ora 20-21 am semnal stabil pina la 02 noaptea :wink:Originally Posted by dic_star79
De ORF stiam eu ma refer la cele doua tp uri 12460 H si 12480v![]()
Care receptioneaza pachetul premiere sa mi comunice si mie daca la ei a scazut puterea semnalului, la mine nu se mai receptioneaza asa bine acest pachet de dimineata .Celelante TP de pe ASTRA sunt OK chiar unele le receptionez mai bine!!
la mine scade semnalul destul de mult seara incepind cu ora 21-22 si pina dimineata. De vazut se vad in continuare, mai putin premiere HD si discovery HD pe 11915 parca. Cum da soarele merg si astea doua, nu-mi explic de ce.
Antena sigur nu e reglata bine, pentru ca de 2 zile am pus un multifeed si n-am avut timp sa-l bibilesc, dar inainte cu astra in focar principal se vedeau perfect toate canalele premiere, si ORF, indiferent de momentul zilei.
rm.vilcea, antena gibertini 120, receiver kathrein ufs910, lnb smart titanium.
Am aflat si din ce cauza nu se mai receptioneaza bine aceste tp 11720; 11798 si 12032 au incetat sa mai emita pe ASTRA 1F ,si au trecut pe alt satelit de pe aceiasi pozitie orbitala care nu se receptioneaza la fel de bine ca 1F.
In loc sa le mute pe 1L care se receptioneaza bine in toata Europa le muta pe un spot de r.....t.!!