In Galati eu prind Pr.pe 11720,11798,12032;Canalsat pe 11856,12581,12402 si un Eurosport chinuit pe 12343H27500.In rest nimic din tot ce-ai intrebatOriginally Posted by dic_star79
Din testele facute de altii rezulta ca stie acelasdi lucru ca si dreamboxul diferenta intre cele 2 receivere o reprezinta cele 2 milioane in minus cu care vine soleron la vinzare,daca toate softurile dreambox merg pe el de ce mai intrebati ce stie? e simplu;va uitati la dreambox ce face si aflati rezultatul pentru soleron.spaniolulOriginally Posted by dic_star79
![]()
In Galati eu prind Pr.pe 11720,11798,12032;Canalsat pe 11856,12581,12402 si un Eurosport chinuit pe 12343H27500.In rest nimic din tot ce-ai intrebatOriginally Posted by dic_star79
Offset 0,90 HH; Echosmart 770,690 ; 45.2N 28.0E
In Navodari Offset 1,15
Receptionez stabil (putin peste limita de blocare) din ce ai enumerat:
-11798 H Premiere 4-1-2-3 Premiere Serie - Premiere Krimi Premiere Direkt
-ZDF, PRO SIEBEN, RTL, DSF
CANALSAT FRANCE nu l-am cautat.
De ceva timp (1-luna) au cam inceput sa se blocheze dupa ora 20, cred ca trebuie sa schimb cablu (are 2 ani).
Cum naiba intra ZDF ,RTL ,PRO in zona Costanta pe o antena de 1,15 iar aici in Bucuresti nuFELICITARI
:wink:
La mine intra dupa ora 18 si pot sa ma uit lejer pina la 2 noaptea cind semnalul scade si antena e de 1,20Originally Posted by dic_star79
:wink:
Multifed sau normal in focarul principal![]()
Aceeasi problema o am si eu cu antena de 1.40 AL.Sa fie din reglaj sau asa este semnalul???...n-am mai umblat la antena de vreo juma de an.Originally Posted by spaniolul
![]()
multifeed cu lnb GLOBO dublu,unul pe ASTRA celalalt pe Hotbird :wink:Originally Posted by dic_star79
daca esti din bucuresti sau inprejurimi mai umbla la ea trebuie sa-ti intre dar inceaeca dupa ora 20 cind semnalul e maxim :wink:Originally Posted by mondo
Daca esti din BUCURESTI sau din imediata apropiere (50km) cel mai sigur reglajul antenei lasa de dorit mai ales ca este 1.4AL,ce LNB ai ,ce cablu folosesti?Daca lui spaniolu ii intra pe 1.2 dupa ora 18 ,la tine aceste programe ar intra fara probleme. Iar eu care sunt din BUCURESTI pe 1.1fe am stabilitate pe sistemul multifed pe PREMIERE. Cel mai bine este sa mai reglezi antena.
pe zi ce trece ma uimesti,ai invatat atitea intr-un timp scurt,bravo tie!! :wink:Originally Posted by dic_star79
Mai draga ,vorba lui nea NELU pasiunea mea pt acest domeniu a inceput prin 98 cu receptia terestra in zona mea (BUZAU) ,zona unde se recptiona doar TVR 1 si asa mai departe pana cand ma m abonat la DIGI apoi am montat singur antena pe HOTBIRD. Aici la Bucuresti am instalato singur avand ceva cunostinte despre receptia prin satelit(INFO SATELIT NR DE NUMAR). Ceea ce vreau sa afirm si sa scriu pe acest forum vreau sa o fac in cunostinta de cauza ,nu sa induca in eroare pe cei ce acceseaza acest forum.
Supercorect eu am inceput prin 93 si am dat o groaa de bani atunci in jur de 1000$ pe tot sistemul de asta am eu atitea cunostiinte in sisteme de receptie ca nu ma-m lasat pina nu am incercat imposibilulOriginally Posted by dic_star79
![]()
si am reusit :wink:
Daca tot esti in domeniu :wink: ,receptionezi ORF. La mine este la limita receptiei( nu l receptionez) tu il receptionezi in zona ta pe 1.2 si daca da este stabil?
ORF tot la fel dupa ora 18 iar de la ora 20-21 am semnal stabil pina la 02 noaptea :wink:Originally Posted by dic_star79