Results 1 to 15 of 157

Thread: Multumesc romani!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zozo1 View Post
    @JBTC: de unde stii ca Romania este in faliment? Te-ai uitat in buget? In datele de la INS? Sau doar ai auzit asta pe Antene?

Scaderea salariilor la bugetari si a pensiilor este una dintre alternative... mediul privat s-a restructurat la sange doar bugetarii inca mai fac greve sa ceara al 13-lea salariu & stuff. La ei chiar nu exista stresul zilei de maine... eu daca nu-mi convine salariul imi schimb serviciul, ei fac o greva...
    prietene, du-gte si te controleaza! esti stupid! n-am ce dialog sa port cu tine pt ca n-ai pic de logica in gandire! de unde stiu? ce te freaca? uite de acolo de unde stiam la inceputul lui 2009 cum se va termina 2009... si-am avut dreptate... dar daca ai avea un neuron treaz ai putea trage chiar tu o concluzie logica! in rest: hai Ng NG NG!

pt sinpla ta informare: scaderea salariilor (indiferent din ce sector) duce la comprimarea consumului. pe cale de consecinta firmele reduc productia, profiturile sunt mai mici, angajatii din privat mai pleaca p-acasa, incasarile la buget mai mici, etc... si uite asa a lovit, de fapt, in cei ce mai munceau in tara asta... de ce nu zice dl president nimic de achizitiile facute prin firmele portocalii? intreb si eu asa... cum e cu eRomania (uite 500 mil diferenta la pensii)? ia raspunde mataluta. sau nu mai vezi din cauza faptului ca nu-ti poti scoate capul dintre bucile marinarului?

Atentie la limbaj ... doar schimb de idei !!!
    Last edited by staric; 07-05-10 at 22:01.
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH