Mai baieti portocalii..mai fratilor,da sunteti senzationali.:P
Chiar nu pot sa nu zambesc la ce spun Basistii;mai baieti,voi pe unde a-ti umblat in ultimii 6 ani?..ca vad ca descoperiti problemele tarii deodata ca Baselu in campanie...ma uimesc citind cum Zozo manipuleaza discutia ducando intr-o alta zona,cum ca bugetarii (mama lor cand te gandesti ca tot unii dintre ei ne-a dat certificate de nastere la copii si ne-a oficiat la starea civila) sunt problema societatii,ca dau spaga sa intre pe functii,ca sunt niste incompetenti..da ma repet; ALO,IN ULTIMII 6 ANI a fost cineva la guvernarea Basescu??.Domne,eu zic sa ii dam afara pe toti,sa marim leafa ministrilor,sa ii dam lu` madam Udrea sansa sa faca ce contracte vrea ea pe sute de milioane,miliarde de euro (apropo,contractele semnate de ea intra automat la secretizare),eu zic sa ii mai dam inca 40% lui Baselu sa isi puna panselute in curtea Cotroceniului,astia care am votat impotriva sa-l recunoastem pe "rege" drept propovaduitorul bunastarii,sa ne cerem iertare ca suntem neascultatori.Va amintiti cine in 2008 dorea marirea pensiilor cu 40%???..da vb aceeia tot acelasi ins spunea "daca exista vointa se poate,asa ca aprob marirea pensiilor"..
Nu va suparati dar faptul ca inca comentati,aveti tupeu,in noiembrie "iesisem" din criza,acum suntem in faliment,in noiembrie il pupati pe conducatorul iubit iar acum ii tineti trena si cand tara asta e la apa.
Eu va spun cu regret,un conducator mai prost,o calamitate mai puternica si un regim mai hidos ca asta nu a avut tara asta nici in vremea lui Ceausescu.
In concluzie,vb unei PDL-iste "remarcante" ciocu mic,pdl-ii sa puna osul la treaba,lasati analizele ca astea le stiti de 6 ani de guvernare,acum fapte si lasati gargara,roata s-a inventat de mult,numai voi inca va mai minunati de ea.

---------- Post added at 16:28 ---------- Previous post was at 16:20 ----------

Aaa,sa nu uit,teme pentru pdl-i,va garantez ca pana in 24 octombrie avem TVA de 22% (minim) si Cota Unica de minim 18%..asta ca sa aveti timp sa reflectati la a doua bomba nucleara marca Basescu...Traiasca pixelul si chinuri crunte mogulilor!!! :P