Page 5 of 11 FirstFirst 123456789 ... LastLast
Results 61 to 75 of 157

Thread: Multumesc romani!

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Quote Originally Posted by zozo1 View Post
    ...
    In alta ordine de idei si eu si toti cei de mai sus avem aceeasi scoala, diferenta este ca mie cand nu-mi mai convine jobul imi dau demisia. Sunt curios cati bugetari o sa-si dea demisia dupa afrontul asta.

... ei nu-si dau demisia ... ei pleaca:

"Peste 1.000 de medici au plecat să lucreze in străinătate, se arată intr-un raport al Colegiului Medicilor din Romania. Clujul, cu 88 de medici plecaţi, se află pe locul al patrulea in top, după Bucureşti (494), Iaşi (256) şi Timiş (131). Franţa, Germania şi Marea Britanie sunt ţările de destinaţie favorite ale medicilor romani. "

...si asta e doar un exemplu ...

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Nu mai am ce sa zic dupa ce am citit parerea lui zozo,probabil isi ia toate informatiile de lab1 tv.
    Un student care a terminat istoria intra in invatamant cu un salar de 10 milioane si mai face naveta intr-o comuna si acum ii mai scade salaru cu 25 la suta cum se va descurca, nu isi poate skimba domeniu de activitatea asa usor doar daca se duce tonetar , angajat la sala de jocuri sau capsunar

Eu ma intreb ce o sa se intample cu cei care au rate la banci cum vor putea plati aceste rate , probabil li se vor lua casele , bancile vor pierde likiditati si cu siguranta alte credite nu se vor mai da . Asa se face economia sa functioneze?

Mentioned
    2 Post(s)

...
    Politistii care nu l-au gasit pe cel care mi-a spart masina(desi aveau amprentele) sau cei care iau spaga ca sa nu trimita dosarele mai departe sunt bugetari?
    ... si acuma dupa ce le scad salariile cu 25% sa vezi ce rapid o sa se miste...

BRAVO BASE !!! ( nu e o gluma) ... ai buni sustinatori...si f**ti, si cu banii luati ... dar cu portretul tau in frunte ...

Standard RSP member zozo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Oare din astia 1000 sunt si din cei care au dat spaga ca sa ocupe un post?

Oare sunt printre ei si asistentele de la spitalul de copii care au ars un copil cu subtante de dezinfectare? Sunt printre ei si doctori de la sptitalul CF care au imbolnavit nu stiu cate pacinete pentru ca nu au dezinfectat aparatura folosita?

Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

si cu ce era sa dezinfecteze daca nu au dezinfectant

Mentioned
    2 Post(s)

@zozo1

...ai dreptate ... la zid cu ei !!!!

“Fără mine, ţara aceasta ar fi distrusă…pentru că nu ştiţi să recunoaşteţi imediat inamicul” *

...crezi ca asta a spus Basescu? te inseli amarnic sunt cuvintele lu'tatuca STALIN despre medici !!! dar gandirea e aceiasi ...

* “Situaţia in MGB şi sabotajul din randul muncitorilor medicali”. 4 decembrie 1952
    Last edited by staric; 07-05-10 at 14:03.

Mentioned
    0 Post(s)

@staric: ai dreptate... daca ne fu.ea Nastase sau Tariceanu parca era mai bine, ca sunt mai aratosi.

@franta: de unde sti ca nu era dezinfectant? eu stiam ca doar a fost neglijenta in serviciu.

Tare asta cu "lab1 tv". E mai simplu sa te iei de nume decat sa observi ca antenele te manipuleaza. By the way pana sa se inchida BBC Romania de acolo ma informam... dar ce stiau aia... niste amatori, nu se compara cu antenele.

Mentioned
    2 Post(s)

off ... greaua mostenire ... trezitiva!!! sunteti in 2010 !!!

Mentioned
    0 Post(s)

@franta: ce face un profesor de istorie cu 1000 de RON?

Cristian Tabara a terminat teologia si este realizator TV.
    CTP a terminat informatica si este jurnalist.
    Multi absolventi de ASE sunt importanti oameni de afaceri.

Ce fraieri... nu cred ca au stiut ca au optiunile tale: tonetar , angajat la sala de jocuri sau capsunar.

Plus ca nu au stiut ca e o rusine sa iti schimbi meseria. Si "fraierii" astia cred ca mai pun si pasiune in ceea ce fac... eu zic ca astia ar trebui impuscati.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Analiza realista ... ? sau ....

'' Lenea, criza si populismul stangist '' ......

continuarea

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-7...l-stangist.htm
    Don't dream your life - live your DREAMbox ! DON'T FORGET TO SAY '' THANKS '' Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal All the files available here are kept for experimental and educational purpose only!

Mentioned
    0 Post(s)

@franta: nu isi poate skimba domeniu de activitatea asa usor

Un absolvent de istorie ar scrie "schimba", nu "skimba", daca a fost pe la scoala.

Eu sunt absolvent de informatica, si ma gandesc acum daca ar trebui sa cer un spor: sistemele de operare studiate nu se mai folosesc azi, bazele de date studiate nu mai exista, limbajul de programare de pe care imi castig painea nu l-am invatat in scoala.

In prostia mea am pus mana si am citit tot ce se putea pe masura ce aparea cate o carte fara sa imi dau seama ca imi "skimb" meseria.

Mentioned
    2 Post(s)

...
    Plus ca nu au stiut ca e o rusine sa iti schimbi meseria...
    OOOO...da...si eu asi vrea sa-mi schimb meseria ... de exemplu din sofer in consilier consilier personal la Cancelaria Guvernului ...

Mentioned
    0 Post(s)

@staric, sunt 100% convins ca tu ai prins ironia.

RSP Enigma Team
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Einstein View Post
    Nu vi se pare normal ca presedintele sa se implice in problemele actuale?
    Sa se implice, daca:
    1. Stie ce face.
    2. Respecta constitutia, inclusiv principiul separarii puterilor in stat.

Din pacate, din punctul meu de vedere, Basescu nu indeplineste aceste criterii. Nu se pricepe la economie si finante - vezi gafele gen "exista bani pentru marirea cu 50% a salariilor profesorilor", "Romania nu va fi afectata de criza", "Romania nu are nevoie de imprumut de la FMI" etc. Iar la punctul 2, ce sa mai zic...

e normal ca un bugetar cu o diploma luata pe spaga sa ia de 5 ori mai mult salariu decat un angajat la privat cu aceeasi diploma luata pe bune? Vi se pare normal ca un pensionar nomenclaturis pe timpul impuscatului sa ia pensie de 3 ori salariul unui muncitor "la saiba" astazi?
    Nu, nu e normal. Dar tocmai aceste probleme NU vor fi rezolvate de masurile anuntate de Basescu. Intre un pensionar "normal" cu 7-8 mil. pensie si unul nomenclaturist cu 20 mil. pensie, cine crezi ca o va duce mai rau cand vor scade pensiile cu 15%? Care din cei doi nu isi va mai permite medicamentele? Si sunt convins ca multe dintre "pensiile nesimtite" vor avea in continuare regim special si vor fi scutite de reduceri, caz in care pensiile celorlalti vor trebui reduse cu mai mult de 15%.

Ca privat platesc impozite la stat si nu imi convine ca atunci cand am nevoie de stat in rezolvarea unei probleme creata de stat, sa fiu plimbat de 10 bugetari de la un birou la altul numai ca ei trebuie sa isi ia un salariu
    Ai dreptate. Dar astfel de situatii trebuie rezolvate structural si punctual, nu prin reduceri de buget generice, fara tinta. Cand se va ajunge la concedieri gen "sa plece 20% din functionari", cine va pleca: functionarul care chiar face treaba (raritate) sau ala care te plimba pe drumuri, dar are pile bune, ca stie cum merge sistemul?

In loc sa vina cu solutii concrete de scoatere a tarii din criza, psd-istii si liberalii vor alegeri? De ce sa ii alegem? Au distrus tara asta in 15 ani.
    De aici incepe alegerea personala. Si, din pacate, de ani de zile suntem in situatia ingrata de a incerca sa alegem raul cel mai mic. De exemplu, sa alegem intre un viol in grup rapid si energic sau o tortura chinezeasca lunga si sustinuta.

Mentioned
    0 Post(s)

@proteus
    Din pacate pentru noi in mare masura ai dreptate.

Un singur amendament:
    Dar astfel de situatii trebuie rezolvate structural si punctual, nu prin reduceri de buget generice, fara tinta. Cand se va ajunge la concedieri gen "sa plece 20% din functionari", cine va pleca: functionarul care chiar face treaba (raritate) sau ala care te plimba pe drumuri, dar are pile bune, ca stie cum merge sistemul?
    Oamenii astia au avut tot timpul sa se restructureze punctual, doar ca sindicatele i-au manevrat intr-o directie defavorabila lor. Si astfel, cred ca deja devine favorabila o restructurare cu 20% in masa daca singuri nu se pot restructura... si sincer imi pare rau pentru ca ai dreptate, vor zbura cei care pun osu'

Iar la primul punct "Respecta constitutia, inclusiv principiul separarii puterilor in stat", curtea constitutionala care este singura in masura sa se pronunte nu a zis niciodata ca nu le respecta.
    Last edited by zozo1; 07-05-10 at 15:48.

Page 5 of 11 FirstFirst 123456789 ... LastLast