Adversarilor lui Base:

Nu vi se pare normal ca presedintele sa se implice in problemele actuale?
Pentru voi e normal ca un bugetar cu o diploma luata pe spaga sa ia de 5 ori mai mult salariu decat un angajat la privat cu aceeasi diploma luata pe bune?
Vi se pare normal ca un pensionar nomenclaturis pe timpul impuscatului sa ia pensie de 3 ori salariul unui muncitor "la saiba" astazi?
Eu as vrea sa nu mai vad salarii la bugetari mai mari de 3.000 de lei si pensii mai mari de 2.000 lei. Ca privat platesc impozite la stat si nu imi convine ca atunci cand am nevoie de stat in rezolvarea unei probleme creata de stat, sa fiu plimbat de 10 bugetari de la un birou la altul numai ca ei trebuie sa isi ia un salariu cand problema o poate rezolva numai unul dintre ei!
Am aflat la cine se referea Isarescu ieri, cand acuza guvernul de minciuna: era vorba de liberali care in 2007-2008 au umflat cifrele ca sa aiba ce cheltui in campania electorala!
In loc sa vina cu solutii concrete de scoatere a tarii din criza, psd-istii si liberalii vor alegeri? De ce sa ii alegem? Au distrus tara asta in 15 ani. Nimeni nu ne mai baga in seama, iar cei interesati vor sa ne vand ce nu cumpara altii! Suntem doar piata de desfacere....
Ar fi multe de spus, dar nu are ros sa mai ne batem capul. Vom vedea cat de buna si daca se va pune in practica solutia anuntata ieri!
S-auzim de bine!