De care unii frate?Despre cine vrei sa vorbesc,despre Simona Senzual?Ce,ea e la putere si ma minte de ani de zile ca pe noi nu ne va afecta criza,ca vor mari pensiile si salariile,ca am scapat de criza economica si alte baliverne turnate incontinuu?Stiu ca in 20 de ani prtidele nu au facut ce trebuia,dar azi suntem in criza economica si cei care sunt ACUM la putere nu au facut nimic si nici nu vor face pentru ca sunt incompetenti.
Apropo,care e treaba cu "antenele"?Aia sunt de vina,iar?Macar aia nu au mintit,din contra,au spus adevarul.Eu nu am dat vina pe OTV sau Taraf,eu dau vina pe oamenii care au mers ca oile la vot si ne-au pus niste capuse pe cap,cele mai groaznice capuse din ultimii 20 ani.
Ce vrei sa iti spun,ca era mai bine cu orice alt partid sau presedinte?Pai mai rau nu se putea,asa ca era mai bine si cu o maimuta in locul lui Boc,de exemplu.Si nu e gluma,macar maimuta nu mintea 1 an si jumatate incontinuu.
Voi inca ii dati inainte cu Geoana,Iliescu,comunistii,rusii,mineriada,etc.Mai campania electorala s-a terminat,au castigat portocalii acum 5 luni si au totul la picioare de 1 an si jumatate,la treaba ca se darama tara!