Results 1 to 15 of 157

Thread: Multumesc romani!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

100% Boc nu a facut nimic.
    TVA-ul colectat va scadea putin,sper ca au calculat asta aia de la FMI (ca la ai nostri vad ca pana ieri le dadeau numai cu plus).
    Altfel da,va scadea putin consumul si foarte mult serviciile deci sectorul privat va fi afectat ca ajungea si la ei ceva din imprumutl FMI pompat la buget.Fara alte masuri care sa ajute economia sa creasca pana in toamna suntem terminati,urmeaza si cresterea TVA sau impozit.La cate a facut guvernul asta pana acum ...... pana in toamna un fleac,ne-a ciuruit.
    Sa traiti bine!

PS:Nu pot sa ma bucur cand ii scade salariul unui profesor,unui doctor,unui politist si mai ales a unui pensionar vai de el,dar ma bucur cand ii vad ingrijorati pe handicapatii care credeau povestile cu "pixelul albastru".Aia intradevar merita.
    :

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

traiasca pixelul albastru!
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Da curios ca niciun PDL-ist tomnatic nu mai e tare in gura...Ca in toamna aveau argumente cat cuprinde,vb aia,nu ne tine lustratia de foame??..eu zic ca da,ne e bine,suntem anti-comunisti,anti-moguli,anti-oricine nu e portocaliu DAR avem caracter,pana la capat cu marinarul.Si pot intelege pana si asta dar cand mai vezi pe cate unu care inca mai crede in povesti cu "zane si marinari" mi se face greata!
    Despre ce vb?..despre competenta portocalie? Sa fim seriosi,va mai amintiti miliardele luate de la FMI,UE si Banca Mondiala?..Unde sunt?..simplu,in afisele electorale (indirect prin licitatii) in acoperirea deficitului si mai ales parte din ei in Bancile Comerciale. Ca de aia nicio banca nu da bani pe credite,au un client gras si prost,Statul Roman.A vazut cineva vreun sfant in infrastructura (caz in care poate mai misca ceva in tara asta)?.Nu e cazul sa-i jignim considerand ca avem vreo sans.Intrebarea serioasa e cat mai rezistam si Doamne fereste sa nu ajungem ca Grecia IN STRADA!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

nu inteleg de ce mai ia salar boc-breloc ..!!!!

daca nu are curaj sa apara in fata romanilor sa anunte asemenea aberatii

apare basescu la televizor ca sa para mai impozant ca pe piticul nesimtit nu il mai crede nimeni

daca romanii ii mai lasa pe astia in functie isi merita soarta

cum spunea un coleg mai jos :

Rusine domnule patriciu ...se vede pixelul albastru

hai romani dormiti ca somnul natiunii naste monstrii

asta e, nu meritam altceva
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by costin1980 View Post
    Da curios ca niciun PDL-ist tomnatic nu mai e tare in gura...Ca in toamna aveau argumente cat cuprinde,vb aia,nu ne tine lustratia de foame??..eu zic ca da,ne e bine,suntem anti-comunisti,anti-moguli,anti-oricine nu e portocaliu DAR avem caracter,pana la capat cu marinarul.Si pot intelege pana si asta dar cand mai vezi pe cate unu care inca mai crede in povesti cu "zane si marinari" mi se face greata!
    Despre ce vb?..despre competenta portocalie? Sa fim seriosi,va mai amintiti miliardele luate de la FMI,UE si Banca Mondiala?..Unde sunt?..simplu,in afisele electorale (indirect prin licitatii) in acoperirea deficitului si mai ales parte din ei in Bancile Comerciale. Ca de aia nicio banca nu da bani pe credite,au un client gras si prost,Statul Roman.A vazut cineva vreun sfant in infrastructura (caz in care poate mai misca ceva in tara asta)?.Nu e cazul sa-i jignim considerand ca avem vreo sans.Intrebarea serioasa e cat mai rezistam si Doamne fereste sa nu ajungem ca Grecia IN STRADA!
    pai in fata a ceea ce devine tot mai evident (romania este in faliment! au apelat la aceasta masura pt ca cdalalta nu aducea lichiditati imediat ci in cateva luni so... e groasa rau!) nu o mai pot da de gard... vad si ei realitatea si aleg tacerea. nu e rusions sa gresesti (si eu am gresit in 2004 cand am pus stampila pe marinar) dar e de neacceptat sa persisti in greseala...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Si ca sa incheiem cu "pixelul albastru":
    ....pentru a ne putea incadra intr-un deficit bugetar de 6,7 - 6,8% din PIB....
    Deci reducerile astea ne ajuta sa atingem acel deficit,nu ne duce catre un deficit mic nici pe departe.Daca voi credeti ca pana in tomana-iarna acest deficit nu va fi din nou depasit inseamna ca vedeti doar portocale in fata.Cum era?Boc 100% o da de gard cu economia,asa cum a facut si pana acum.Masurile de mai sus nu sunt pentru relansare economica,sunt doar reduceri de cheltuieli.Economia nu va creste deloc cu acele masuri,din contra va scadea asa cum am scris noi mai sus.
    Parerea mea: faceti-va planurile de viitor cu gandul la TVA 24% si/sau impozit de 20% pe salarii.

---------- Post added at 08:22 ---------- Previous post was at 08:17 ----------

Aaaaaa,nu cred:
    Şeitan, ministrul Muncii, nu avea habar de reducerea pensiilor inainte de anunţul preşedintelui: “Rămane să ne lămurim maine ce a vrut să spună preşedintele”
    Hai mo!A luat Basescu aceste hotarari de unul singur,fara sa discute cu guvernul?Eu am vazut un pixel albastru cand au transmis astia in direct.Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!
    Eu zic ca Basescu nu e aproape dictator,nici pe departe.
    :

Standard RSP member zozo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@JBTC: de unde stii ca Romania este in faliment? Te-ai uitat in buget? In datele de la INS? Sau doar ai auzit asta pe Antene?

Scaderea salariilor la bugetari si a pensiilor este una dintre alternative... mediul privat s-a restructurat la sange doar bugetarii inca mai fac greve sa ceara al 13-lea salariu & stuff. La ei chiar nu exista stresul zilei de maine... eu daca nu-mi convine salariul imi schimb serviciul, ei fac o greva...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai citeste odata ce am scris eu mai sus legat de deficitul bugetar si gandeste-te cam ce deficit era fara reducerile astea.Stiu ca e un pixel albastru acolo,dar totusi.
    E ce a declarat primul ministru.Sau e ministru muncii?Ba nu,e presedinte.Parca.
    :

Standard RSP member zozo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Si tot apropos de bugetari: poate sa-mi explice si mie cineva de ce daca vreau sa platesc impozitele la administratia financiara stau la 3 cozi?
    1) decizia de impunere
    2) coada unde iti da o foaie cu care mergi la csierie
    3) casierie.

Daca vreau sa platesc factura la Vodafone stau la o coada(sau deschid internet banking-ul).

Asta este diferenta intre privat si buget.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Corect,asta o stiam si noi.Poate ii trimiti lui Boc o scrisoare sa rezolve si asta pe langa muuulte altele.Nu ne intreba pe noi ca nu suntem la butoane,intreaba-i pe cei pe care i-ai votat si ei se ocupa de numirea tuturor din familiile lor pe posturi grase ca sa te trateze pe tine cu sictir cand iti platesti umil darile.
    Sa traiti bine!
    :

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zozo1 View Post
    @JBTC: de unde stii ca Romania este in faliment? Te-ai uitat in buget? In datele de la INS? Sau doar ai auzit asta pe Antene?

Scaderea salariilor la bugetari si a pensiilor este una dintre alternative... mediul privat s-a restructurat la sange doar bugetarii inca mai fac greve sa ceara al 13-lea salariu & stuff. La ei chiar nu exista stresul zilei de maine... eu daca nu-mi convine salariul imi schimb serviciul, ei fac o greva...
    prietene, du-gte si te controleaza! esti stupid! n-am ce dialog sa port cu tine pt ca n-ai pic de logica in gandire! de unde stiu? ce te freaca? uite de acolo de unde stiam la inceputul lui 2009 cum se va termina 2009... si-am avut dreptate... dar daca ai avea un neuron treaz ai putea trage chiar tu o concluzie logica! in rest: hai Ng NG NG!

pt sinpla ta informare: scaderea salariilor (indiferent din ce sector) duce la comprimarea consumului. pe cale de consecinta firmele reduc productia, profiturile sunt mai mici, angajatii din privat mai pleaca p-acasa, incasarile la buget mai mici, etc... si uite asa a lovit, de fapt, in cei ce mai munceau in tara asta... de ce nu zice dl president nimic de achizitiile facute prin firmele portocalii? intreb si eu asa... cum e cu eRomania (uite 500 mil diferenta la pensii)? ia raspunde mataluta. sau nu mai vezi din cauza faptului ca nu-ti poti scoate capul dintre bucile marinarului?

Atentie la limbaj ... doar schimb de idei !!!
    Last edited by staric; 07-05-10 at 22:01.