am mai auzit niste tembeli care sustin ca e f bine: ca asa se vor obtine lichiditati, ca de ce sa sufere numai sectorul privat? eu vin si intreb: oare nu cumva, indirect, se loveste si-n sectorul privat? pai oare consumul nu va scadea, colectarea la buget pe salarii reduse nu va fi mai mica, tva incasat nu va fi mai putin, consum mai mic nu inseamna cumva firme care vor produce implicit mai putin? imi poate raspunde "finantistul" basescu la aceste intrebari? dar de ce nu au scazut cheltuielile cu achizitiile? alea facute de la firmele de partid... de ce nu introduc, macar temporar, o impozitare progresiva? de ce sa nu fim solidari dupa buzunar? pai daca unii s-au infruptat mai mult in vreme de crestere economica, oare nu cumva corect ar fi ca aceia sa puna osul mai mult in vreme de criza? ce vina au pensionarii ca boc e idiot? de ce trebuie pensionarii (care au cotizat o viata intreaga) sa plateasca incompetenta si hotia portocalie? pai daca mie imi taie 25% oare nu sunt indreptatit sa lucrez cu 25% mai putin? pt ca eu mi-am facut treaba f bine si le dadeam prognoze cu -8% crestere ec, cu 7% somaj samd... prognoze cu care s-au sters la cur... ce vina am eu ca ei sunt incompetenti? de ce basescu are buget cu 40% mai mare in an de recesiune puternica? de ce ne mint cu previziuni de +0,7% cand de fapt toata piata financiar-bancara vorbeste de inca -5-7% si de somaj 10-11%?... cine poate raspunde la aceste intrebari? de ce nu se investeste masiv intr-o tara in care toata infrastructura e dezastru? de ce nu se atrag fonduri europene (pt ca nu pot fi manarite oare?)?/// de ce? de ce? pt ca-i doare-n cur de noi toti fie ca facem parte din cei 5 mil care i-au votat sau din cealalta tabara, fie ca facem parte din cei care au stat acasa...