Results 1 to 15 of 157

Thread: Multumesc romani!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Zmeura: chiar crezi ca altii ar fi dat rezultate mai bune? Eu nu cred... mai degraba o mana de oameni tineri in guvern, parlament si la guvernare, dar tineri cu idei, creativitate si interes, nu pupincuristii de tineri politicieni care ii avem acum si care cica reprezinta generatia tanara... oricare varianta actuala ar fi la guvernare, de dreapta, centru ori stanga, eu zic ca tot un drac ar fi fost.

Nu cred ca voi trai sa vad zilele in care se va face ceva pentru populatie si nu pentru interese colaterale...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Bun,deci asta ca nu era nici unul mai breaz e corect,dar dupa tampeniile alea cu "trucajul" inca mai stau si ma mir ca s-au gasit milioane de fraieri care sa mai si voteze cu marinelul turmentat care ne-a pus acest guvern extrem de "capabil" in frutea tarii.A patra oara!
    Ca nu faceau treaba altii nu se stia 100%,dar ca Boc e total paralel era deja clar.
    Sa mai caut ce am scris in timpul campaniei electorale pe aici?Nu mai caut.
    Multumesc inca odata,poate asa ajung sa emigrez si eu naibii.

Poate fi si o "bomba",sa apara marinelul acum calare pe un cal alb si sa ne "scape" de greutati,anuntand ca a vorbit el si s-a rezolvat.Tot degeaba ca oricum suntem in rahat.
    :

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai @zmeura, cu ultima fraza m-ai lasat pafff...
    Tu incepi sa simti "politica".....sa vezi de n'o fi asa!!!

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Stai sa ajunga cutitul la os, sa moara lumea de foame, si apoi sa vezi tu cum vine marinelul tau calare... cu suturi in fund... ca romanii la nervi si suparare sunt... unstoppable!

In ritmul in care mergem... nu stiu daca e cineva care sa ne scoata repede de unde ne-au bagat altii...

Asa ca poti sa le multumesti mult si bine, si eu as face-o insa... nu stiu cum sa-ti spun dar... chiar nu mai merita stresul. Nu pot decat sa-mi vad de viata si sa ma descurc asa cum pot, ignorand cam tot ce se intapla in zona politica.
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Cuţitul e deja la os, dar romanul e anesteziat cu OTV, mici, bere. Trebuie să treacă vreo 2 generaţii ca să schimbe mentalitatea din temelii. Pină atunci decid pentru noi babele influenţate de preotul local şi cocalarii care apreciază valoarea şmenarului parlamentar.

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

@zmeura ... iti propun sa te uiti pe niste date statistice; 4,1 milioane de salariati trebuie sa sustina 5,8 milioane de pensionari si 5 milioane de copii. Sunt date statistice din 2007 (poate gasiti voi date mai noi) gasite aici: http://www.urbaniulian.ro/2009/08/06...-salariatilor/

Din cele 4,1 mil de salariati cca 1,5 mil sunt bugetari. Cum crezi ca se poate sustine bugetul unei tari? De unde bani? Cunosc persoane care au lucrat in armata si au iesit la pensie la 43 de ani. Si au mai primit si salarii compensatorii. De unde bani? De la fraierii care lucreaza in sectorul privat. Fraieri care nu au sindicat, nu au sporuri salariale (spor de antena, spor de limbi straine, spor de xerox, prime de vacanta, al 13-lea salariu, etc), dar care contribuie la bugetul acestei tari. Vina acestui guvern e ca nu reduce nr de bugetari si nu sustine sectorul privat. Cata vreme nu va creste nr de firme private, cata vreme nu vor exista legi clare (si bineinteles respectate) pentru a scoate economia subterana la suprafata, cata vreme se va incuraja coruptia nu va fi bine in Romania. Indiferent cine va fi la putere.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

E corect si eu chiar sunt de acord se le taie la unii pensiile,nu vad de ce naiba avem pensii mai mari de 20 de milioane (si 20 e mult cat timp avem probabil jumatate din angajati cu salarii pana in 10 milioane).La fel cu salariile bugetare,trebuie pusa ordine.Doar ca astia se lauda cu legile alea de jumatate de an si tot nimic,garantat vine vacanta parlamentara si tot nu trec.Probabil opozitia e de vina.
    Problema e ca au luat 11-12 miliarde imprumut si nu se vede NIMIC.Daca stau sa ma uit vad ca somajul e tot in crestere,pretul benzinei e unde e (deocamdata fara TVA marit),gropi in asfalt ca in Kosovo si astia ne mai cresc si taxele.Daca pana acum nu am simtit direct mare lucru,de acum incolo sa vezi.Si inca nu platim rate la imprumut,astept sa vad cum va fi cand intra si alea pe statul de plata.
    Problema la noi e ca oamenii continua sa voteze politicieni manelisti.Pe aia care hahaie mai tare,care dau o pereche de cizme,un fular,o galeata,etc.Hai sa ne uitam la altii:
    Premierul britanic Gordon Brown a jignit o bunicuta laburista, la finalul unei intalniri pline de zambete si complimente, numind-o "ingusta la minte" cand credea ca nu-l mai aude nimeni.
    http://www.ziare.com/europa/marea-br...-video-1012398
    Cica acum e pe locul al treilea in sondaje,adica pa cu el.Si cum a facut-o pe aia?Ingusta la minte?Ha,ha,ha.
    La noi nu spun decat ca avem un presedinte care ii tragea zmetii unui copil,nu mai povestesc despre jignirile nenumarate adresate unor oameni.Daca ii spuneai cuiva ca asta nu are ce sa caute acolo iti luai bataie.Ii mai spuneai ca ii va pune la conducerea tarii pe aceeasi Boc,Udrea,Videanu si Berceanu care nu au facut niciodata nimic notabil si sunt niste incapabili notorii.Neeea,el era cu jos comunistii.
    Facem o scurta socoteala:
    -4% in plus impozit pe salarii.La 1000 ron net inseamna ca "iti iau" din buzunar 40 ron.
    -5% in plus la TVA.Daca presupunem ca toti banii ii cheltuim pe produse care contin TVA din 1000 de ron cat avem (ma rog,avem deja mai putin) se mai duc un 50 ron la stat.
    Total 90 ron la 1000 ron castigati.Asta fara sa mai socotim efectul de avalansa,pentru ca daca se scumpeste benzina si curentul din cauza cresterii de TVA se scumpesc in lant servicii,alimentele,etc (adaugat la cresterea TVA de la acestea).Super,eu zic ca e masura de "dreapta".Jos comunistii!

Ia sa vedem cine e la butoane si afirma ca "va remania guvernul" (nu stie nimeni conform carui articol din constitutie,dar ce mai conteaza?):
    http://www.youtube.com/watch?v=asjA9...eature=related
    http://www.videonews.ro/action/viewv...-a-lu-Basescu/
    In 2009

, preşedintele Traian Băsescu oferea asigurări clare că TVA-ul şi cota unică de impozitare NU vor fi majorate, chiar dacă acest lucru va fi cerut de reprezentanţii FMI.
    http://www.videonews.ro/action/viewv...-se-majoreaza/
    Acum serios,daca e nevoie de cresterea unor taxe asta e,dar nu iti poti planifica ceva daca esti mintit constant de catre cei care conduc tara asta.Deja daca iei orice declaratie a unuia care face parte din conducerea tarii si iti planifici tot exact invers fata de cum a declarat el e cel mai bine si asa iese pana la urma.

Una din promisiunile PDL:
    Vom mări salariile profesorilor cu 50% din prima zi de guvernare!
    Dupa alegeri:
    Ieri, la Bucureşti, Traian Băsescu infiera minciuna electorală, promisiunile fără acoperire făcute de unii politicieni in legătură cu creşterea salariilor profesorilor. Preşedintele le-a spus profesorilor adunaţi la Congresul cadrelor didactice, citez pentru a nu pierde miezul acestei afirmaţii atat de adanci şi adevărate: „Nu vă mai amăgiţi cu salariile crescute inainte de alegeri, a căror creştere o pierdeţi in cateva luni, prin inflaţie”. Nu pot decat să spun: Ce păcat că profesorii nu l-au auzit pe Traian Băsescu spunand acest lucru in noiembrie 2008!

Tot ieri, la Cluj, un deputat PDL anunţa, intr-o conferinţă de presă, că va propune un proiect de lege pentru sancţionarea "minciunilor electorale". Acest proiect prevede modificarea Codului Penal in sensul pedepsirii cu inchisoare sau amendă a candidaţilor care induc in eroare alegătorii, in timpul campaniei electorale.
    Frate cat tupeu!Si se aduna 2,5 milioane de fraieri care chiar merg pana la sectia de votare sa puna stampila pe ei.

Videanu:
    Ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Adriean Videanu a anunţat că, potrivit datelor economice inregistrate in ultimele patru luni, "lunile următoare vor insemna inceputul relansării economice a Romaniei".
    http://www.capital.ro/articol/adriea...re-132901.html
    Asta acum o luna.

PDL in campanie (atunci cand criza economica batea la usa):
    [Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat, sambata, la Arad, ca in cazul in care va castiga alegerile, va urca salariile pana aproape de 1000 de euro si pensiile pana la 405 euro.
    http://www.ziare.com/theodor-stoloja...2-ordonare-vot
    Si asa pot continua pe 5 pagini.

Macar atat,sa nu ne bage din ce in ce mai mult in rahat,nu cer mai mult.Sa se ia naibii si sa se duca unde a intarcat mutu iapa.Ingropatii naibii asa cum am facut cu PNTCD (parca acum aia mi se par copii mici) si cum ar fi trebuit sa faceti demult cu PSD,PC si care mai sunt pe acolo.Nu mai votati hahalere ca nu iesim din rahat nici peste 100 de ani!

PS:La senat trebuie discutata legea pensiilor,dar nu se poate din lipsa de cvorum.Lipsesc cei de la putere!Bun,jos comunistii!
    :

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zappa View Post
    @zmeura ... iti propun sa te uiti pe niste date statistice; 4,1 milioane de salariati trebuie sa sustina 5,8 milioane de pensionari si 5 milioane de copii. Sunt date statistice din 2007 (poate gasiti voi date mai noi) gasite aici: http://www.urbaniulian.ro/2009/08/06...-salariatilor/

Din cele 4,1 mil de salariati cca 1,5 mil sunt bugetari. Cum crezi ca se poate sustine bugetul unei tari? De unde bani? Cunosc persoane care au lucrat in armata si au iesit la pensie la 43 de ani. Si au mai primit si salarii compensatorii. De unde bani? De la fraierii care lucreaza in sectorul privat. Fraieri care nu au sindicat, nu au sporuri salariale (spor de antena, spor de limbi straine, spor de xerox, prime de vacanta, al 13-lea salariu, etc), dar care contribuie la bugetul acestei tari. Vina acestui guvern e ca nu reduce nr de bugetari si nu sustine sectorul privat. Cata vreme nu va creste nr de firme private, cata vreme nu vor exista legi clare (si bineinteles respectate) pentru a scoate economia subterana la suprafata, cata vreme se va incuraja coruptia nu va fi bine in Romania. Indiferent cine va fi la putere.
    pai si cine-i opreste sa ia masuri? ca au putere deplina acum... aaa am uitat: mogulii si rusii...
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH