Results 1 to 15 of 157

Thread: Multumesc romani!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member franta's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Cea mai mare dovada de populism si prostie este faza asta cu pensiile:
    din tot bugetu, alocat pt pensii este 9 la suta, ei spun ca au vevoie sa economiseasca 6 la suta deci daca ca sa economiseasca vor sa scada doar penisile inseamana ca fondu de pensii va ramane 3 la suta. mi se pare o absurditate.
    si sa nu uitam ca pensii peste 30 de mil nu sant mai mult de 200 de mii deci cat de mare poate fi economia???

Cu rosia montana, care e problema cu investitia , sa o faca si sa dea de munca la niste oameni, iar venim cu faza ca nu ne vindem tara, sa se faca dar sa se respecte standardele si sa se reinpadureasca zona dupa , si nu vad nici o problema.

Cred ca astia pun bete in roatre investitorilor de la rosia montana ca sa preia ei afacerea si sa fac ei smenueli.
    invca un lucru nu stiu de unde e idea ca tinerii vor veni si vor face lucruri bune.

Sant domenii in care este nevoie de viziune care este data de experienta . sa vazut dovada cu domnu Funerieu cat de competent s-a dovedit.
    Si sa nu uitam de elena basescu care nu stie sa vorbeasca.......

Intradevar tre sa ne felicitam semenii care au facut sa fie pastrata aceasta putere
    Last edited by franta; 05-05-10 at 15:07.