Page 9 of 11 FirstFirst ... 567891011 LastLast
Results 121 to 135 of 157

Thread: Multumesc romani!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

programul prima casa e facut prost...pentru ca nu se aduc bani la bugetul statului

trebuia sa fie doar pentru case noi si atunci se stimula si incuraja si industria constructilor , asa se vand apartamente vechi de peste 30 de ani care la un cutremur nu stiu ce siguranta ofera si chiar si case de la 1900 tot cu acest program

si multe alte exemple pot continua dar nu are nici un rost pentru ca tu deja ii ai in brate pe PDL-sti si crezi ca ei sunt mantuitorii acestui neam

priveste inainte sa postezi cati din ei au facut ceva concret in tara asta , cati din ei si-au schimbat partidul si ai sa intelegi ce fel de oamenii sunt ===> oportunisti politici , care merg dupa cascaval , comisioane din privatizari manarite si cate si mai cate grozavii ca si pe vremea lui Nastase si nu ii intereseaza poporul acesta...

inca odata iti spun ca Basescu este un om rau intentionat ( s-a vazut acest lucru cand l-a pus tot pe Boc prim ministru )
    Last edited by horatyu; 10-05-10 at 14:36.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member zozo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu stiu daca scopul era sa aduca bani la buget, eu am inteles ca este un program social menit sa-i ajute pe niste tineri sa-si ia case.

Departe de mine sa-i cred mantuitorii neamului, doar ca alti au facut mai mult rau.

Nici mie nu-mi convine ca avem cel mai scump km de autostrada, ca se promoveaza produse gen EBA sau Syda, sunt convins ca daca ar avea de unde PDL-ul ar fura si mai mult... partea nasoala este ca deja PSD-ul a furat totul. Aaaa... nici mie nu-mi convine ca Ritzi a bagat mana pan' la cot in vistierie, ca Videanu a pus borduri la borduri... dar cum eu vad tot ce fac ei vezi si tu tot ce au facut cei dinainte.

Si sincer iti multumesc ca te-ai decis sa puratm discutia civilizat si nu mai apelezi la "adjective".

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Stii ceva Zozo1!?..esti balcanic pana in maduva oaselor,fara suparare..pe tine te intereseaza ce au facut altii,capra vecinului si parul din ochii colegului? Tie iti pare ca astia misca ceva,au vre-o initiativa alta decat sa plateasca afisele lui Base din campanie (prin licitatii bine organizate desigur.).Mai scuteste-ne de ce faceau x si y,suntem in 2010 si judecam ce avem azi.Si apropo de PSD ca vb fara sa gandesti,pe vremea lor IMM-urile aveau o protectie mult mai mare,plateam 3% din profit ca IMM,existau programe de stimulare,aveam crestere economica sanatoasa,atrageam investitii asa ca nu vb fara sa stii.Aaaa ca furau da ii lua dracu e real,furau dar tot dupa logica ta sa stii ca pe vremea aia mai furam si noi astia mai mici,acum fura gasca de la Cotroceni! :P

Mentioned
    0 Post(s)

Am inteles.. deci problema este ca nu putem sa furam si noi astia mai mici.

Nasol, eu zic sa facem o greva. Strigam tare "Vrem si noi sa furam! Hotilor, ne-ati furat si furatul!".

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Ai gasit rezolvarea,vedeti ce baieti destepti indoctrineaza PDL-ii? )
    Nu stiu in ce domeniu lucrezi tu dar eu iti spun foarte clar ca e jale cand vine 25,pe langa salarii,am impozitele si ma satur ca luna de luna sa scot bani din piatra seaca,sute de milioane iar eu sa am de incasat de la bugetari,implicit guvern si pe ei sa-i doara la basca si mie sa-mi blocheze conturile.Nu e normal ca un "guvern" sa permita marirea taxelor locale cu 40% in ani de criza fara sa reduca cheltuielile acolo unde sunt exagerate in primul rand,nu este ormal sa platim TVA la facturi pe care urmeaza sa le incasam in 2-3-4 luni.Nu este normal ca sectorul privat sa fie sufocat,sa fim nevoiti sa dam afara sau in somaj oameni in loc sa creeze programe de stimulare a creerii fortei de munca si implicit a consumului..Sunt multe de discutat...

Mentioned
    0 Post(s)

Costin, si eu am avut un IMM, si eu ma duceam inainte de 25 la coada la trezorerie si cotizam de ma gaseau dracii.

Nu am avut niciodata de incasat bani de la stat... dar facturi neachitate am avut si atunci, am si acum(mai nou sunt PFA).

Totusi vad si ce se intampla in lumea asta, adica nu e vina lu' Boc ca e criza pe tot globul.

LE: By the way, cand am inchis micro, am asteptat o luna de zile pt ca magistratii de la curtea de pe langa reg. com. erau in protest. Nu trebuie sa-ti mai spun ca in perioada asta eu plateam impozitul forfetar, iar ei desi erau in protest primeau salarii.
    Last edited by zozo1; 10-05-10 at 14:43.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

in Romania nu trebuia sa existe criza pentru ca avem de lucru grozav de mult

criza a aparut in zonele super dezvoltate

la noi e criza pentru ca suntem condusi de incompetenti si ce e mai rau ca au si majoritatea in parlament si probabil doar o revolta populara ii mai da jos

acei independenti pe care ii foloseste base pentru majoritate sunt nascuti morti ca viitor politic , cine o sa ii mai aleaga pentru ca acum au partid politic ?
    nici un partid politic nu initeaza o lege anti traseism politic ...pentru ca toti vor sa beneficieze de acest lucru sau sa cumpere pe cate unul , sa il santajeze pe altu...etc

Stii care e diferenta intre PSD si PDL ?

PSD-ul fura de nu mai putea dar mai si facea ceva pentru tara
    PDL-ul doar fura ca de facut pentru tara nu prea pot sau nu stiu sa faca , pentru ca masurile lor sunt frectie la un picior de lemn si foarte ineficiente pentru economia tarii , parca vor cu tot dinadinsul sa isi dea cu stangu in dreptu

asta e mergem inainte cu ei si poate o sa se aleaga prafu de ei ca si de taranisti in care si-au pus sperantele romanii ca vor scapa de " comunistii cu fata umana" =FSN+FDSN+PDSR+PSD+PDL
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    0 Post(s)

Horatyu, miercuri si joi sunt in Sibiu.

Lasa un nr de telefon pe PM(si promit la o bere sa te las sa-mi explici mai multe despre ai tai). Daca ai timp... si daca nu ai, poate lasi totusi un nr(ajung pt prima data in Sibiu si poate am nevoie de vreun sfat).

PS: promit sa vin fara sapca portocalie
    Last edited by zozo1; 10-05-10 at 15:07.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

"Aia erau mai rai" nu e adevarat.
    Vad ca legat de ce e de facut nu zice nimeni nimic,trebuie ajutata economia si nu vine nimeni cu solutii."Nimeni" adica din cei care trebuie sa faca,au puterea si s-au luptat sa ajunga acolo.Noi stam sa ne pierdem in aceleasi discutii sterile cu amintiri din copilarie.Tot asa putem discuta din nou saptamani intregi despre "pixelul albastru",dar la toamna tot va creste TVA-ul.
    Daca nu schimbam guvernul asta de rahat la anul vom exfolia pielea de pe organul sexual.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

zmeura, prima masura ar fi stoparea jafului. Din pacate nu stiu cine ar putea face asta.

Libera initiativa tine de noi, nu cred ca exista in nici o tara pe glob resurse pentru sprijinirea ei in momentul actual, si sunt curios cati dintre proaspetii someri o sa inceapa o afacere.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai cum cine?Ala pe care l-am votat si eu in 2004 care a zis ca ii duce la tepe,ca o sa faca si o sa dreaga,ca o sa creasca pensiile si salariile,ca nu o sa ne afecteze criza economica,etc.Ala,ca cica e cel mai tare!Acum cine nu il lasa?
    Cum era?"I-am ciuruit".

Eu nu mai am nici o initiativa,votul meu nu a contat impotriva la atitia fraieri.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

Tu vrei sa auzi din gura mea ca era doar demagogie?

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Da.Vreau sa aud ca recunosti ca ti-ai luat teapa,ca ai muscat-o si impreuna cu alti 2,5 milioane v-ati bulucit la vot.Ca voi chiar ati crezut ca lupta cu mogulii,coruptii si cu cei care fac afaceri cu statul.Ca voi chiar ati crezut ca Boc e competent si o sa creasca economia anul asta in urma "masurilor anticriza" inexistente.
    Si mai vreau sa fi de acord ca acest guvern mai mult incurca decat ajuta.Sa il schimbe naibii tot ala pe care l-ati votat voi si sa puna oameni competenti,nu pe Boc,Udrea,Videanu,Berceanu si Vladescu.Oameni care sa faca treaba si sa faca curat de sus pana jos.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

Vrei prea multe zmeura

Asa cum ziceam si mai sus, mereu la momentul votului am fost dezamagit de ceva asa ca in ultimii ani de la mine nu au luat nici un vot. Asta nu inseamna totusi ca nu-i consider cea mai buna optiune.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by zozo1 View Post
    .....prima masura ar fi stoparea jafului. ......
    pai cei 95 mil cocostirci / Km de autostrada ce-o fi fost
    aaa .... da , ai dreptate , jaf era daca in a de criza investitia era facuta de un pesedist sau penelist
    asa , facuta de berceanu e masura anticriza

o porcarie de autostrada care uneste citadelele economice nicaieri cu niciunde este contrapondere la Constanta_Bucuresti .Daca esti terorizat de giste in pruncie , o sa vezi A2 ca drumu' prin care merg mitici la mare si nu ca legind primele 2 ,,puteri " economice .
    Last edited by pacala68; 10-05-10 at 15:41.

Page 9 of 11 FirstFirst ... 567891011 LastLast