Page 4 of 11 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 46 to 60 of 157

Thread: Multumesc romani!

Standard RSP member JBTC's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by costin1980 View Post
    Da curios ca niciun PDL-ist tomnatic nu mai e tare in gura...Ca in toamna aveau argumente cat cuprinde,vb aia,nu ne tine lustratia de foame??..eu zic ca da,ne e bine,suntem anti-comunisti,anti-moguli,anti-oricine nu e portocaliu DAR avem caracter,pana la capat cu marinarul.Si pot intelege pana si asta dar cand mai vezi pe cate unu care inca mai crede in povesti cu "zane si marinari" mi se face greata!
    Despre ce vb?..despre competenta portocalie? Sa fim seriosi,va mai amintiti miliardele luate de la FMI,UE si Banca Mondiala?..Unde sunt?..simplu,in afisele electorale (indirect prin licitatii) in acoperirea deficitului si mai ales parte din ei in Bancile Comerciale. Ca de aia nicio banca nu da bani pe credite,au un client gras si prost,Statul Roman.A vazut cineva vreun sfant in infrastructura (caz in care poate mai misca ceva in tara asta)?.Nu e cazul sa-i jignim considerand ca avem vreo sans.Intrebarea serioasa e cat mai rezistam si Doamne fereste sa nu ajungem ca Grecia IN STRADA!
    pai in fata a ceea ce devine tot mai evident (romania este in faliment! au apelat la aceasta masura pt ca cdalalta nu aducea lichiditati imediat ci in cateva luni so... e groasa rau!) nu o mai pot da de gard... vad si ei realitatea si aleg tacerea. nu e rusions sa gresesti (si eu am gresit in 2004 cand am pus stampila pe marinar) dar e de neacceptat sa persisti in greseala...
    MacMini Plex/Boxee, Dolce DTH, Dolce Interactiv, Focus DTH, Digi DTH

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Si ca sa incheiem cu "pixelul albastru":
    ....pentru a ne putea incadra intr-un deficit bugetar de 6,7 - 6,8% din PIB....
    Deci reducerile astea ne ajuta sa atingem acel deficit,nu ne duce catre un deficit mic nici pe departe.Daca voi credeti ca pana in tomana-iarna acest deficit nu va fi din nou depasit inseamna ca vedeti doar portocale in fata.Cum era?Boc 100% o da de gard cu economia,asa cum a facut si pana acum.Masurile de mai sus nu sunt pentru relansare economica,sunt doar reduceri de cheltuieli.Economia nu va creste deloc cu acele masuri,din contra va scadea asa cum am scris noi mai sus.
    Parerea mea: faceti-va planurile de viitor cu gandul la TVA 24% si/sau impozit de 20% pe salarii.

---------- Post added at 08:22 ---------- Previous post was at 08:17 ----------

Aaaaaa,nu cred:
    Şeitan, ministrul Muncii, nu avea habar de reducerea pensiilor inainte de anunţul preşedintelui: “Rămane să ne lămurim maine ce a vrut să spună preşedintele”
    Hai mo!A luat Basescu aceste hotarari de unul singur,fara sa discute cu guvernul?Eu am vazut un pixel albastru cand au transmis astia in direct.Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!
    Eu zic ca Basescu nu e aproape dictator,nici pe departe.
    :

Standard RSP member zozo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

@JBTC: de unde stii ca Romania este in faliment? Te-ai uitat in buget? In datele de la INS? Sau doar ai auzit asta pe Antene?

Scaderea salariilor la bugetari si a pensiilor este una dintre alternative... mediul privat s-a restructurat la sange doar bugetarii inca mai fac greve sa ceara al 13-lea salariu & stuff. La ei chiar nu exista stresul zilei de maine... eu daca nu-mi convine salariul imi schimb serviciul, ei fac o greva...

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai citeste odata ce am scris eu mai sus legat de deficitul bugetar si gandeste-te cam ce deficit era fara reducerile astea.Stiu ca e un pixel albastru acolo,dar totusi.
    E ce a declarat primul ministru.Sau e ministru muncii?Ba nu,e presedinte.Parca.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

Si tot apropos de bugetari: poate sa-mi explice si mie cineva de ce daca vreau sa platesc impozitele la administratia financiara stau la 3 cozi?
    1) decizia de impunere
    2) coada unde iti da o foaie cu care mergi la csierie
    3) casierie.

Daca vreau sa platesc factura la Vodafone stau la o coada(sau deschid internet banking-ul).

Asta este diferenta intre privat si buget.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Corect,asta o stiam si noi.Poate ii trimiti lui Boc o scrisoare sa rezolve si asta pe langa muuulte altele.Nu ne intreba pe noi ca nu suntem la butoane,intreaba-i pe cei pe care i-ai votat si ei se ocupa de numirea tuturor din familiile lor pe posturi grase ca sa te trateze pe tine cu sictir cand iti platesti umil darile.
    Sa traiti bine!
    :

Mentioned
    0 Post(s)

Hai sa fim corecti si sa nu uitam de cumnatul lui Geoana, soacra lui Geoana, nepoata Noricai, Daniela Motreanu (sotia deputatului si trezorierului PNL Dan Motreanu), Iuliana Scutaru (sotia deputatului PNL George Scutaru), Laura Atanasiu (sotia vicepresedintelui PNL Teodor Atanasiu) si Elena Chitoiu (sotia cenzorului PNL Daniel Chitoiu, presedinte al Fiscului), toti angajati in aparatul de stat.

Sincer, sunt toti o apa si un pamant... deci sa zici doar de unii nu reflecta obiectivitatea.

Normal ca nu pot sa uiti de EBA, Sida & toata gasca... dar nu poti sa zici doar de unii.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

De care unii frate?Despre cine vrei sa vorbesc,despre Simona Senzual?Ce,ea e la putere si ma minte de ani de zile ca pe noi nu ne va afecta criza,ca vor mari pensiile si salariile,ca am scapat de criza economica si alte baliverne turnate incontinuu?Stiu ca in 20 de ani prtidele nu au facut ce trebuia,dar azi suntem in criza economica si cei care sunt ACUM la putere nu au facut nimic si nici nu vor face pentru ca sunt incompetenti.
    Apropo,care e treaba cu "antenele"?Aia sunt de vina,iar?Macar aia nu au mintit,din contra,au spus adevarul.Eu nu am dat vina pe OTV sau Taraf,eu dau vina pe oamenii care au mers ca oile la vot si ne-au pus niste capuse pe cap,cele mai groaznice capuse din ultimii 20 ani.
    Ce vrei sa iti spun,ca era mai bine cu orice alt partid sau presedinte?Pai mai rau nu se putea,asa ca era mai bine si cu o maimuta in locul lui Boc,de exemplu.Si nu e gluma,macar maimuta nu mintea 1 an si jumatate incontinuu.
    Voi inca ii dati inainte cu Geoana,Iliescu,comunistii,rusii,mineriada,etc.Mai campania electorala s-a terminat,au castigat portocalii acum 5 luni si au totul la picioare de 1 an si jumatate,la treaba ca se darama tara!
    :

Mentioned
    0 Post(s)

De vreme ce spui ca antenele sunt singurele care spun adevarul mai bine nu mai prelungesc polemica.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

zozo1 tu nu vrei sa vezi in ce tara traim? cum isi permite presedintele sa anunte aceste masuri? nu el primul ministru , dar isi permite pentru ca el conduce guvernu boc e pus doar ca afis acolo si atunci scoate pe gura asemenea aberatii ;problema nu e in salarii si pensii pentru ca adunate dau 9 % din PIB ,deci nu salarile rezolva problema , problema mare si risipa se face in alta parte , dar cum sa sacrifice clientela politica ....doar ei au luptat sa ajunga la putere portocalii , nu spun ca psd-ul facea din rahat bici , dar astia parca sunt nebuni ...este criza si ei isi aloca tot felul de fonduri aiurea unde nu e nevoie pt relansarea economiei , masurile astea sunt doar asa ca sa mai luam niste bani de la FNI , dar mai bine nu mai luam nici un ban mergem in prapastie , ii dam la o parte pe popey si ai lui si incepem sa construim pe bune Romania , ca daca nu ajungem de doua ori fata de ce e in Grecia nu stiu sa guverneze pe scurtsa ne lase , sa lase pe altii la putere
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    0 Post(s)

horatyu, esti in eroare... salariile si pensiile insumate depasesc 62% din bugetul de stat(nu stiu exact cat reprezinta din PIB, dar mult mai mult decat 9%).

Pesedintele in conformitate cu constitutia Romaniei are rol de mediator(in cazul asta participa la discutiile intre guvern si FMI) si ca atare poate sa dea populatiei informatii despre cursul discutiilor.

Si vezi ca banii nu ii luam de la FNI... ii luam o parte de la FMI si o parte de la CE. Si nu uita ca artizanul FNI in campanie era in tabara antibase.
    Last edited by zozo1; 07-05-10 at 12:07.

RSP Enigma Team
    Mentioned
    0 Post(s)

Zozo, bugetari nu inseamna doar cativa functionari care freaca menta degeaba. Bugetari sunt si medicii, profesorii, politistii, pompierii etc. Si asa erau domeniile astea - sanatate, educatie, siguranta publica etc. - la pamant, acum o sa la "rezolve" definitiv.

Cat despre pensionari, ei chiar nu au nici o vina. Ei nu primesc bani pe ochi frumosi. Au contribuit o viata intreaga la fondul de pensii - era obligatoriu, nu putea oricum alege sa nu platesti sau sa platesti in alta parte decat la fondul de stat. Iar acum raman si cu banii luati, si muritori de foame. Doar pentru ca sunt batrani si nu pot face la fel de mult scandal ca noi, astia tineri, nu inseamna ca e corect sa furam de la ei ca sa rezolvam problemele create tot de generatia noastra.

Mentioned
    0 Post(s)

Bugetari sunt si medicii, profesorii, politistii, pompierii

Medicii carora trebuie sa le dau spaga sunt bugetari? Incredbil.

Profesorii care bat copiii in clasa sau care ii cheama pe parintii copiilor la munci agricole in propria gradina sunt bugetari? Nu stiam.

Politistii care nu l-au gasit pe cel care mi-a spart masina(desi aveau amprentele) sau cei care iau spaga ca sa nu trimita dosarele mai departe sunt bugetari?

Pentru pompieri si pensionari am tot respectul... dar economia bugetara trebuie facuta.

In alta ordine de idei si eu si toti cei de mai sus avem aceeasi scoala, diferenta este ca mie cand nu-mi mai convine jobul imi dau demisia. Sunt curios cati bugetari o sa-si dea demisia dupa afrontul asta.

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

ai mai uitat sa spui:

De tinichigii si mecanici avem nevoie. Noi facem filosofi, si aia neintegrabili in campul muncii

BRAVO BASE !!!

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

Adversarilor lui Base:

Nu vi se pare normal ca presedintele sa se implice in problemele actuale?
    Pentru voi e normal ca un bugetar cu o diploma luata pe spaga sa ia de 5 ori mai mult salariu decat un angajat la privat cu aceeasi diploma luata pe bune?
    Vi se pare normal ca un pensionar nomenclaturis pe timpul impuscatului sa ia pensie de 3 ori salariul unui muncitor "la saiba" astazi?
    Eu as vrea sa nu mai vad salarii la bugetari mai mari de 3.000 de lei si pensii mai mari de 2.000 lei. Ca privat platesc impozite la stat si nu imi convine ca atunci cand am nevoie de stat in rezolvarea unei probleme creata de stat, sa fiu plimbat de 10 bugetari de la un birou la altul numai ca ei trebuie sa isi ia un salariu cand problema o poate rezolva numai unul dintre ei!
    Am aflat la cine se referea Isarescu ieri, cand acuza guvernul de minciuna: era vorba de liberali care in 2007-2008 au umflat cifrele ca sa aiba ce cheltui in campania electorala!
    In loc sa vina cu solutii concrete de scoatere a tarii din criza, psd-istii si liberalii vor alegeri? De ce sa ii alegem? Au distrus tara asta in 15 ani. Nimeni nu ne mai baga in seama, iar cei interesati vor sa ne vand ce nu cumpara altii! Suntem doar piata de desfacere....
    Ar fi multe de spus, dar nu are ros sa mai ne batem capul. Vom vedea cat de buna si daca se va pune in practica solutia anuntata ieri!
    S-auzim de bine!

Page 4 of 11 FirstFirst 12345678 ... LastLast