multumesc, o să incerc cit mai curind.
Receptorul respectiv ca pret calitate este foarte OK. Am avut la serviciu si mam jucat la ele pana la epuizare.
Stargate: pretul care noi il platim pentru un dreambox sau vu+ este urmatorul:40% este pretul producatorului+40-50% sunt taxe licente si altele iar 10-20% este adausul comercial.
multumesc, o să incerc cit mai curind.
sorine sa fim seriosi dreambox fara suport software si fara cccam este un receptor de mijlocul clasamentului si asta vream sa punctez ca un receptor este bun prin prisma suportului software ... o dam rau in offtopic si nu este frumos . receptorul l-am vazut si eu la lucru si am fost mirat cat de bine se misca dar acum este si dupa asteptarile fiecaruia .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
cam liniste pe aici, imi poate spune cineva care a testat care este cel mai bun si stabil FW pentru x403p
Multumesc!
Mai este de actualitate acest receptor? L-am vazut de cumparat la 83 Euro (in Olanda), in conditiile in care o clona DM500 este pe la 60-70 Euro.
Se poate actualiza lista de canale cu DreamBoxEdit, DreamSet sau ceva similar?
Se poate converti, dar greu.
Discutam in privat daca vrei.
Oricum e HD aparatul.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
am o problema cu x403p face freez in share care dispare in momentul cand intru si ies din meniu si pe urma dupa o perioada iar face.
am incercat cu 3 soft-uri si la fel, sa fie din cauza liniilor?
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Din gresala am apasat Nass cfg download,cand am introdus o linie si mi s-austers toate linile.Am incercat sa le reintroduc dar apar inactive.Am schimbat si softul dar degeaba.O solutie un sfat ce as putea face? Mersi
Salut,
In cazul in care postez gresit, va rog sa ma iertatiAm o clona de opticum, Orton X403p, versiunea pentru cablu. Am o problema cu box-ul in sensul ca nu am sunet pe canalele cu pista audio Dolby. Am incercat mai multe versiuni de software, insa, nimic.
Stie cineva, cumva, e vreo solutie? Multumesc !
Observatie: Pare-se ca face doar passtrough la sunet cand e pe pista Dolby ( am pus pe un Sony, care cica are Dolby Digital, si am sunet ), dar nu face downmixSingurul care a mirosit sunetul a fost acel Sony, restul de alte 4 modele de televizoare...nimic.
o fi vreo solutie sa il fortez sa faca downmix ?
Nu pot decat sa ma bucur ca nimeni nu are problema mea![]()
Nu am mai schimbat demult softul si am pus ALI3602_06020200_globo_OPTICUM_HD_X4_220_ps_lemontree_1.4.98,incarcare USB fara probleme dar scrisul mi se pare prea mic si subtire.Cred ca in zilele urmatoare schimb iar poate gasesc altceva....Salut
synaps_galaxy_1.5.17_x4_rewoldremote.abs,incarcare rapida USB si prima observatie este ca nu mai apare imagine cand butonez prin menu sau organizare canale,nu pare prea important.Adaugare skycamd,KZcamd,anacondacamd,camd35.Salut.
Cu ce program pun un seting intr-un receptor ORTON X 403 HD?
RAPIDIST PUR SINGE