Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 11 of 13 FirstFirst ... 78910111213 LastLast
Results 151 to 165 of 183

Thread: Opticum HD X403p

Standard RSP member ovidiumarius's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Povesti povesti si iar povesti ... nimic concret!!

Ultima versiune pe care e functional emu pentru N2 de 1.2.84 amstar, pe restul 1.2.90 si 1.3.05 nu functioneaza emu pe N2 (xxxx cablu).
    Versiunile HD de care pomeniti aici sunt altceva si anume lemontree (versiuni neoficiale) dezvoltate de rusi pentru orton (versiune echivalenta cu acest receptor ... clona) care nu merg nici ele pe keyle vechi de N2, aceste versiuni fiind 1.2.87 si 1.3.06.

In concluzie ultima versiune pe care merg n2 pe key e ps_armstar 1.2.84.
    Last edited by zildan; 10-11-10 at 12:07. Reason: xxx

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Am gasit pe site-urile rusesti multe despre acest aparat.
    Un tutorial aici.
    Opinii defpre diversele versiuni de firmware aici si traduse aici.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Mentioned
    115 Post(s)
    Last edited by zildan; 11-11-10 at 18:30.

Mentioned
    115 Post(s)

Ultima versiune de la Amiko modata pentru X403p:

AMIKO_SHD-7900-8000_1.3.15_mcas_MOD_for_x403p

Standard RSP member cris's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Intrebare

Salut am un Opticum HD 403p si,asi dori sa intru in meniul keylor la mine nu merge cu 9339 arata key direct in meniu,dar la unele softuri nu arata ce trebuie sa fac? multumesc
    Last edited by delta2k2; 14-12-10 at 23:46. Reason: Regula 12 : Quote inutil

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

n-ai soft emu? ps sau mcs

treci pe la regulament, vezi regula nr. 12
    Last edited by val; 16-12-10 at 20:26. Reason: quote inutil

Standard RSP member cris's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Intrebare

Quote Originally Posted by cris View Post
    Salut am un Opticum HD 403p si,asi dori sa intru in meniul keylor la mine nu merge cu 9339 arata key direct in meniu,dar la unele softuri nu arata ce trebuie sa fac? multumesc
    Salut tuturor am pus doar o intrebare,nu am spus cum ajung la regulament?si am intrebat pentru,care au cunostinta nu pe cei care nu au. multumesc

Mentioned
    115 Post(s)

Ai citit Regula 12?

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default artefacte- tuner slab!

Domnilor, la mulţi ani tuturor!
    Am o rugăminte: dacă se poate să imi spuneţi dacă se poate face ceva cu tunerul lui HD X402 ca să aiba imagine ok pt ca imi arata ca nivelul semnalului e 90% calitate 70% iar imaginea e neinteligibilă??? antena e pe poziţie, am verificat cu strongul cel vechi, iar pe ala merge - acela are imagine buna si pe transpondere cu semnal 50% si calitate 40%; receptorul asta nou e prea mofturos ori prea slab!
    Eventual dacă puteţi face o recomandare de receptor cu tuner bun pină in 1000 lei- (nu mă interesează chestii legate de sh'ring) sa poată folosi cartela TVR şi HD FTA.
    Mulţumesc

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default se pare că atît a fost!

salutare,
    văd că despre acest tip de receptor nu mai spune nimeni nimic, toată lumea e mulţumită doar eu nu sunt.
    -am pus ultimul soft AMIKO_SHD-7900-8000_1.3.15_mcas_MOD_for_x403p si nu mai pot reveni sau incărca setări vechi iar pt asta le dau un imens punct negru programatorilor! iar va trebui sa apelez la bunul RS323! Trebuiau să lase posibilitatea de a incărca măcar datele utilizatorului, lista de canale, sateliţi memoraţi etc...
    -cum am mai spus, tunerul m-a dezamăgit, acum se pare că a luat-o pe panta decesului... o grămadă de transpondere de pe W2 /16 grd Est nu le mai vede, supărător pt că printre acestea sunt TVR-urile. Antena este reglată ca lumea, am schimbat şi LNB-ul...
    -deşi s-a făcut afişarea HD a meniurilor acestea tot la nivel copilăresc au rămas, elemente foarte necesare lipsesc in continuare. Indicatorii de semnal şi calitate sunt aiurea, total aiurea; foarte lenţi şi fără legătură reală cu ce e pe intrarea LNB de fapt
    vorba aia puţin dai puţin face
    cu stimă!

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by Ayden View Post
    -cum am mai spus, tunerul m-a dezamăgit, acum se pare că a luat-o pe panta decesului... o grămadă de transpondere de pe W2 /16 grd Est nu le mai vede, supărător pt că printre acestea sunt TVR-urile. Antena este reglată ca lumea, am schimbat şi LNB-ul
    Incearca pe 16 est si cu un alt receptor (al carui tuner il consideri in regula), vei avea o surpriza neplacuta.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Ayden View Post
    vorba aia putin dai putin face
    cu stima!
    acum serios vorbind cand l-ai cumparat vroiai sa faci misto de cei cu vu+duo sau de cei cu dm8000 ca au aruncat banii aiurea pe fereastra ?
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default mersi

@stargate; cred ca tu esti cel care face misto, eu ma ateptam ca odata cu evolutia tehnicii aparatele sa aiba performante MAI BUNE, facilităţi păstrate eventual dezvoltate faţă de aparate de 4-5 ani (lăsind la o parte HD că pe atunci nu se prea putea gasi pe piaţă). Sincer imi pare rău după strongul meu (care merge super şi acuma - l-am dat tatalui meu ) pe care anumite persoane il consideră "jucărie".
    @val, nu am posibilitatea acum sa probez cu strongul vechi dar colegul meu cu care am pus antena mi-a zis ca tvr merge

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eu nu fac misto dar singur ai zis "putin dai putin face" si asta este univesal valabil in orice domeniu . crezi ca pretul la dreambox sau vu+duo este cel corect ? cu siguranta nu dar ei sunt baieti destepti si sprijina financiar team-urile care se ocupa de dezvoltarea de soft . multe din aparatele aparute pe piata sunt destul de bune hardware dar din cauza softului apar ca jalnice si aici nu trebuiesc injurati softisti ci fabrica producatoare care din dorinta de castiguri mari nu contribuie financiar la dezvoltarea de softuri alternative care sa aduca receptoarele la valoarea lor . astia sunt asiatici si cu ei defilam ...
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

@Ayden, scuza-ma ca insist; incearca sa imprumuti un al receptor digital pe care sa-l conectezi la antena ta. In acest vei afla cat de bine este reglata antena ta si daca intradevar receptorul tau are probleme cu tunerul. Tot respectul pentru cunostintele si priceperea colegului tau, dar pe vorbe nu o sa rezolvi nimic; testeaza personal (nu ai nimic de pierdut) si posteaza ce ai constatat.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Page 11 of 13 FirstFirst ... 78910111213 LastLast