Cineva care poseda un asfel de receptor,vizioneaza canalele franceze spaniole hd de pe astra 19 e,ca si client de c.....m .
multumesc anticipat !
Dislikes: 0
Cineva care poseda un asfel de receptor,vizioneaza canalele franceze spaniole hd de pe astra 19 e,ca si client de c.....m .
multumesc anticipat !
...chiar acum testez niste linii cccam de test 24h , merge excelent pe 19e , stabil , poti sa-l compari cu hd 9600 , la un asemenea pret merita fiecare ban !!!
deja ma gandesc la fratele lui mai mare 9600 hd ts , stau in zona bucuresti si m-ar interesa un combo !!!
-guru il am de 3 zile daca te intereseaza ti-l dau (normal cu discount) , contacteaza-ma pe CP
@guru
Tot ce nu e NDS merge perfect, la Skl DE cred ca nu face bine tunneling.
NDS intrerupe putin la momentul critic, si am testat cu linii dist 1 si 2!
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Buna ziua la toata lumea.
In final si eu azi am primit acest receptor.
Finut micut, meniul clasic de opticum cu adausuri de sharing si USB.
Primul minus pe care il acord acestui receptor este cand faci niste modificari la setari in receptor, trece de la o secunda pana la 10 secunde la alte cazuri pana memoreaza setarea, insa asta nu e asa derutant findca nu faci zilnic modficari in setarile receptorului.
Incarcarea prin USB merge repede si frumos, insa incarcarea prin serial merge destul de lent.
Inca nu lam testat in sharing, cu softul 1.1.26 sia facut AU repede. Se misca destul de bine cand schimbi programele.
Astea sunt primele impresii findca il am doar de cateva ore si mai e de testat ca sa tragi concluzii pripite.
Pana acuma imi place piticul![]()
multumesc ! zildan
inseamna ca trebuie sa-l mai testez, singurele canale hd care nu sau deschis sunt cele enumerate mai sus ,restul merge nesperat de bine,am observat ca este mai bine ca un singur server sa fie activ in cazul in care sunt mai multe disponibile,ca soft ultimul il am Opticum_HD-X40xP_ps_1.1.26.rar.Intrebare daca cineva a avut timp sa faca o lista de canale ,ca memoria receptorului nu este foarte incapatoare.
multumesc tuturor !
Recomandarea mea este sa folosesti metoda de scanare manuala selectiva ...
scanezi doar acele transpondere care te intereseaza ! eu folosesc aceasta
metoda si la Dreambox pentru ca se dovedeste ca toate manevrele despre
care povestea si @sorin ... dureaza in functie de volumul de date care trebuie
manevrat. Eu am pe Dreambox o lista cu 1300 de canale ... toate canalele HD
si minimul interesant din SD ! si merge super !
Cel mai simplu faci asa ... www.lyngsat.com ... alegi zona Europa ... HD ..si
spor la treaba !
are ceva functii de media playerm sau e prea mult la aceasta gama de pret?
Recomand consultarea http://www............. pt canalele HDTV
[ Nu face recomandari pentru un receptor pe care nu-l recomanzi (....): "Din cele scrise de MihaiP am inteles ca el se adreseaza in exclusivitate persoanelor care se ocupa de decodarea canalelor de teviziune prin difertita artificii tehnice" ( http://www.sateliti.info/showpost.ph...2&postcount=15 ) ]
Last edited by val; 14-05-10 at 12:31.