Results 1 to 15 of 183

Thread: Opticum HD X403p

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Daca producatorii reusesc sa il faca sa nu mai frameze pe NDS (CCc@m), doar absenta unui server local (CCc@m) i se mai poate reprosa.
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default x403p HD

Am sunat la magazin pt o comanda si am intrebat despre C-Band,astept dupa care imi spune ca doar in Ku merge.Dar dupa vreo 10 min am foat sunat inapoi
    si a spus ca merge din setari,am lasat adresa si astept sa vina jucaria.
    Salut.

Standard RSP member mouse's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Salutare,
    Interesante comentarii,pacat ca foarfeca mai taie din opinii...
    Daca acest receiver va fi cineva,se va vedea peste citiva ani cind va fi cautat de pasionati precum este cautat receiverul Succes astazi,cu cit un produs are nevoie de o reclama mai mare cu atit este mai „bun”!
    Apropo de receiverul „Succes” era dotat cu un tuner Sharp,ce receivere ieftine pe piata au astazi un tuner Sharp ?
    Respecte.

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Cred ca faci o confuzie ! o confuzie intre informatie si reclama !
    Nimeni in acest thread nu recomanda cumpararea acestui receptor ... cei
    care comentam in cunostinta de cauza o facem exclusiv spre informare ...
    daca ai fi citit atent ai fi observat comentariile si pro si contra performantelor.
    Acest thread este despre un receptor HD ! atit si nimic mai mult ... daca tie ti
    se pare ca "poluarea" oricarei discutii cu subiecte colaterale sau fara legatura
    cu subiectul
    este o ingradire a dreptului de opinie ... regret !!! dar o discutie
    care nu se supune unor reguli elementare ... deobicei ...degenereaza !

P.S. am fost posesorul unui receptor Succes ! era o porcarie sinistra ... cu tunner Sharp !
    si ce daca ... la acea epoca nu prea erau multi fabricanti de tunere asa ca au pus si ei
    ce-au avut ! Daca esti hobbyst ...iti cumperi Vantage ! platesti pretul corect si poti comenta
    de pe acea pozitie ..altfel ...amestecam pretul cu calitatea ...si nu mai intelegem nimic !
    Last edited by MihaiP; 05-05-10 at 22:40.

Standard RSP member mouse's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Salutare,
    Pe ce sateliti a-ti testat acea „porcarie sinistra”,receiverul Succes ?
    Pe ce tp-uri?
    De exemplu Kaon 570 cu softul turcesc „simte” mai bine semnalele slabe decit Vantage,care este un receptor bun de altfel dar...
    Ce teste a-ti postat pe forum privind „porcaria sinistra”Succes?

De ce comentariul @doktorului a fost sters?,daca era o prostie s-ar fi facut singur de ris fara ajutor,dar daca nu ...
    „Pro si contra performantelor”spuneati mai inainte in replica,comentarile pro sint neatinse,comentarile contra...

Respecte.

RSP - TEAM zildan's Avatar
    Mentioned
    115 Post(s)

Am restaurat postul sa il citesti, si o sa il mut la offtopic.
    Era autocenzura mai mult !
    E vorba de autocenzura forumului!
    Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Mai fratilor nu mai filozofati degeaba pe astfel de chestiuni! Scrieti-va fiecare parerea vis-a-vis de acest receptor, ce ati butonat, ce ati constatat, care ce stie referitor la ce se poate face cu acesta. Vreau sa achizitionez un receptor HD si X403p pare foarte interesant privind raportul specificatii/pret; nestiind nimic dpdv operational despre el, apelez la cunostintele si bunavointa voastra de a posta informatii referitoare la utilizarea acestui receptor. Probleme filozofico-ideologice citesc pe alte forum-uri. Multumesc pentru intelegere!

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default se pare că atît a fost!

salutare,
    văd că despre acest tip de receptor nu mai spune nimeni nimic, toată lumea e mulţumită doar eu nu sunt.
    -am pus ultimul soft AMIKO_SHD-7900-8000_1.3.15_mcas_MOD_for_x403p si nu mai pot reveni sau incărca setări vechi iar pt asta le dau un imens punct negru programatorilor! iar va trebui sa apelez la bunul RS323! Trebuiau să lase posibilitatea de a incărca măcar datele utilizatorului, lista de canale, sateliţi memoraţi etc...
    -cum am mai spus, tunerul m-a dezamăgit, acum se pare că a luat-o pe panta decesului... o grămadă de transpondere de pe W2 /16 grd Est nu le mai vede, supărător pt că printre acestea sunt TVR-urile. Antena este reglată ca lumea, am schimbat şi LNB-ul...
    -deşi s-a făcut afişarea HD a meniurilor acestea tot la nivel copilăresc au rămas, elemente foarte necesare lipsesc in continuare. Indicatorii de semnal şi calitate sunt aiurea, total aiurea; foarte lenţi şi fără legătură reală cu ce e pe intrarea LNB de fapt
    vorba aia puţin dai puţin face
    cu stimă!

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Quote Originally Posted by Ayden View Post
    -cum am mai spus, tunerul m-a dezamăgit, acum se pare că a luat-o pe panta decesului... o grămadă de transpondere de pe W2 /16 grd Est nu le mai vede, supărător pt că printre acestea sunt TVR-urile. Antena este reglată ca lumea, am schimbat şi LNB-ul
    Incearca pe 16 est si cu un alt receptor (al carui tuner il consideri in regula), vei avea o surpriza neplacuta.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by Ayden View Post
    vorba aia putin dai putin face
    cu stima!
    acum serios vorbind cand l-ai cumparat vroiai sa faci misto de cei cu vu+duo sau de cei cu dm8000 ca au aruncat banii aiurea pe fereastra ?
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default mersi

@stargate; cred ca tu esti cel care face misto, eu ma ateptam ca odata cu evolutia tehnicii aparatele sa aiba performante MAI BUNE, facilităţi păstrate eventual dezvoltate faţă de aparate de 4-5 ani (lăsind la o parte HD că pe atunci nu se prea putea gasi pe piaţă). Sincer imi pare rău după strongul meu (care merge super şi acuma - l-am dat tatalui meu ) pe care anumite persoane il consideră "jucărie".
    @val, nu am posibilitatea acum sa probez cu strongul vechi dar colegul meu cu care am pus antena mi-a zis ca tvr merge

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

eu nu fac misto dar singur ai zis "putin dai putin face" si asta este univesal valabil in orice domeniu . crezi ca pretul la dreambox sau vu+duo este cel corect ? cu siguranta nu dar ei sunt baieti destepti si sprijina financiar team-urile care se ocupa de dezvoltarea de soft . multe din aparatele aparute pe piata sunt destul de bune hardware dar din cauza softului apar ca jalnice si aici nu trebuiesc injurati softisti ci fabrica producatoare care din dorinta de castiguri mari nu contribuie financiar la dezvoltarea de softuri alternative care sa aduca receptoarele la valoarea lor . astia sunt asiatici si cu ei defilam ...
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

@Ayden, scuza-ma ca insist; incearca sa imprumuti un al receptor digital pe care sa-l conectezi la antena ta. In acest vei afla cat de bine este reglata antena ta si daca intradevar receptorul tau are probleme cu tunerul. Tot respectul pentru cunostintele si priceperea colegului tau, dar pe vorbe nu o sa rezolvi nimic; testeaza personal (nu ai nimic de pierdut) si posteaza ce ai constatat.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Receptorul respectiv ca pret calitate este foarte OK. Am avut la serviciu si mam jucat la ele pana la epuizare.
    Stargate: pretul care noi il platim pentru un dreambox sau vu+ este urmatorul:40% este pretul producatorului+40-50% sunt taxe licente si altele iar 10-20% este adausul comercial.