cel mai bun server de card,hmmm,este discutabil.
eu zic ca sbox este mai bun.
poate cel mai bun server ptru NDS sky it.
Dislikes: 0
cel mai bun server de card,hmmm,este discutabil.
eu zic ca sbox este mai bun.
poate cel mai bun server ptru NDS sky it.
Last edited by zildan; 05-05-10 at 11:40. Reason: REGULA 12
Dupa 2 zile de teste sa trecem in revista partile bune si pe cele rele:
+ pret imbatabil
+ aparat compact
+ imagine stabila
+ client share, foarte stabil si rapid pe CCcam si newcamd (stie si EMM)
+ server share (pe protocoale proprietare)
+ blind scan
+ limba romana in meniuri si la prefeinte
+ se configureaza totul din telecomanda (liniile se pot introduce si din fisier)
+ usor de folosit pentru un neinitiat
+ satfinder cu BEEP
- frameaza pe NDS cu linie CCcam (cu linie Newcamd foarte rar)
- limita de canale (da Memory Full pe la 4010 canale)
- telecomanda cu aspect ieftin
- nu vede hdd-uri formatate ext2 si ext3 (cum le folosesc eu pe e2)
- are probleme cu tunnelingul pe canalele HD de la Skl DE
- nu pare a fi foarte sensibil la tunner
Last edited by zildan; 05-05-10 at 14:00.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Dupa cum observ este un receptor hd destul de tentant , daca este sa ne luam dupa un raport pret/performanta
Bine inteles ca are si puncte slabe ca la orice receiver si mai ales daca faci o comparatie intre el si un receiver de top ( DM 800HD )
Insa pentru cei 100 de euro eu zic ca ii merita pe deplin
Daca producatorii reusesc sa il faca sa nu mai frameze pe NDS (CCc@m), doar absenta unui server local (CCc@m) i se mai poate reprosa.
Sh40, AML, prime focus 1,5m si altele ...
Am sunat la magazin pt o comanda si am intrebat despre C-Band,astept dupa care imi spune ca doar in Ku merge.Dar dupa vreo 10 min am foat sunat inapoi
si a spus ca merge din setari,am lasat adresa si astept sa vina jucaria.
Salut.
Salutare,
Interesante comentarii,pacat ca foarfeca mai taie din opinii...
Daca acest receiver va fi cineva,se va vedea peste citiva ani cind va fi cautat de pasionati precum este cautat receiverul Succes astazi,cu cit un produs are nevoie de o reclama mai mare cu atit este mai „bun”!
Apropo de receiverul „Succes” era dotat cu un tuner Sharp,ce receivere ieftine pe piata au astazi un tuner Sharp ?
Respecte.
Cred ca faci o confuzie ! o confuzie intre informatie si reclama !
Nimeni in acest thread nu recomanda cumpararea acestui receptor ... cei
care comentam in cunostinta de cauza o facem exclusiv spre informare ...
daca ai fi citit atent ai fi observat comentariile si pro si contra performantelor.
Acest thread este despre un receptor HD ! atit si nimic mai mult ... daca tie ti
se pare ca "poluarea" oricarei discutii cu subiecte colaterale sau fara legatura
cu subiectul este o ingradire a dreptului de opinie ... regret !!! dar o discutie
care nu se supune unor reguli elementare ... deobicei ...degenereaza !
P.S. am fost posesorul unui receptor Succes ! era o porcarie sinistra ... cu tunner Sharp !
si ce daca ... la acea epoca nu prea erau multi fabricanti de tunere asa ca au pus si ei
ce-au avut ! Daca esti hobbyst ...iti cumperi Vantage ! platesti pretul corect si poti comenta
de pe acea pozitie ..altfel ...amestecam pretul cu calitatea ...si nu mai intelegem nimic !
Last edited by MihaiP; 05-05-10 at 22:40.
salutare,
văd că despre acest tip de receptor nu mai spune nimeni nimic, toată lumea e mulţumită doar eu nu sunt.
-am pus ultimul soft AMIKO_SHD-7900-8000_1.3.15_mcas_MOD_for_x403p si nu mai pot reveni sau incărca setări vechi iar pt asta le dau un imens punct negru programatorilor! iar va trebui sa apelez la bunul RS323! Trebuiau să lase posibilitatea de a incărca măcar datele utilizatorului, lista de canale, sateliţi memoraţi etc...
-cum am mai spus, tunerul m-a dezamăgit, acum se pare că a luat-o pe panta decesului... o grămadă de transpondere de pe W2 /16 grd Est nu le mai vede, supărător pt că printre acestea sunt TVR-urile. Antena este reglată ca lumea, am schimbat şi LNB-ul...
-deşi s-a făcut afişarea HD a meniurilor acestea tot la nivel copilăresc au rămas, elemente foarte necesare lipsesc in continuare. Indicatorii de semnal şi calitate sunt aiurea, total aiurea; foarte lenţi şi fără legătură reală cu ce e pe intrarea LNB de fapt
vorba aia puţin dai puţin face
cu stimă!
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !