Quote Originally Posted by Ayden View Post
Salutare din nou,
Am ataşat receptorului un HDD de 1 TB formatat NTFS (asa zice receptorul că vede harddiskul), am inregistrat, formatul nativ este DVR am convertit in MKV care poate fi văzut de mediaplayerul din dotare sau pe pc, inregistrarea este curată, fără probleme, dacă aveţi de inregistrat mai multişor socotiţi 120 MB pentru un minut (HD), oricum matroaşca este de 10 ori mai mică dar nativ vă trebuie spaţiu.
Incă nu m'am dumirit dacă am vreo posibilitate la aparatul meu (x402p) de a introduce key si altfel decit cu telecomanda, o să mai sap.
Am o rugăminte la voi: pe ASTRA 28.5 E am observat că pe TP: 11642V semnalul fluctuează FOARTE mult, este doar la mine sau e generală chestiunea? dacă aveţi vreme să verificaţi şi voi lăsaţi o părere.
Cu stimă
nu prea ai detaliat cu ce se poate vedea inregistrarile ... ce ai zis tu mai sus e in doi peri si atat ... un pic de teorie cu formatul si ce playere il papa... ce recomandari oficiale de la producator pentru vizionarea inregistrarilor pe pc sunt? va rog cine stie detaliati ... cu adrese daca se poate.... mersi anticipat