Ca mai tot ce vine din India este o impostura!
Asta o fi o campania MISA (!?):
Ce bine sa fi ioghin pentru ca nu iti mai cheltui banii pe mancare!!!![]()
O fi murit de foame![]()
Ca mai tot ce vine din India este o impostura!
Asta o fi o campania MISA (!?):
Ce bine sa fi ioghin pentru ca nu iti mai cheltui banii pe mancare!!!![]()
Pai eu nu am mai luat nimic in serios din momentul in care am citit ca el se pisa dar nu bea apa deloc.Probabil combina in organism 2 parti hidrogen cu 1 parte oxigen ca sa genereze apa iar energia o obtine prin fotosinteza.Daca il baga la umbra cum e,moare?
Stirile astea au aparut pe OTV?Tot acolo am vazut o baba violata de extraterestri.Si aia prosti,le plac numai babele.
:
sa stii ca India are cateva canale de televiziune interesante, din care se pot afla foarte multe lucruri din obiceiurile si traditiile de acoloCode:Ca mai tot ce vine din India este o impostura!
Yoghinii, fakirii, diferiti preoti si calugari fac audienta la multe posturi tv asta e clar.Critica e de prisos , e alta cultura si civilizatie!Avem si aici in tara destule aberatii televizate cuma scris si zmeura si aici nu pun doar OTV-ul ci si alte televiziuni cum ar fi PROtv cu Stirile de la ora 5; Prima TV cu Carcotasii, Antena 1 cu Acces Direct si lista poate continua;emisiuni care sunt pierdere de timp pt un om cultivat!
Cred ca putini stiti de pe forum ca swastica hitlerista isi are originile in India si e folosit si acum destul d edes chiar am reusit sa prind in post tv care are in logo swastica!
zvastica este originara din europa , in sudestul asiei este o ,, emblema " budista dovada fiind si raspindirea sincrona in china / japonia .
Lasa frate zvastica,mai bine zi cum genereaza ala apa din nimic.Poate aflam secretul si revigoram zonele desertice de pe glob,mutam 1 miliard de indieni acolo si e rezolvata treaba.Nu trebuie decat sa "stropeasca" toata ziua,oricum de mancare nu au nevoie.
Daca fac si treaba mare fara sa manance e tare,produc si ingrasamant natural pentru dezvoltarea solului.
:
Stirea respectivă a apărut pe multe alte site-uri , nu am scris-o eu. Mie mi s-a părut ciudat respectivul articol şi l-am supus ... opiniei publice.
Intre noi fie vorba , dacă se taie 20 % din salarii , o să avem nevoie de moşul ăla să ne inveţe şi pe noi cum să supraveţuim. Că doar el poate trăi numai cu aer , cum vor politicienii. Si culmea , mai produce şi ... diverse alte chestii
.
nu ma refeream in mod special la tine, oricum o sa dati de draq cu Boc daca vede asta... cum ala poate si voi nu?
Daca vine in Romania il impoziteaza ai nostri,apoi il baga la spitalul CF.Dupa aceea ii aplica scaderea de solidaritate in greutate cu 15%.
THE END sau dupa un alt titlu THIS IS IT!
Last edited by gessle; 13-05-10 at 18:58.
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
eu cred ca il tin acolo mult si bine si nu pot afla mai multe
tine de meditatie , de "conectarea" la alta stare a energiei necesare organismului altceva e ce vedem noi .
In BIBLIE sunt cazuri mentionate de oameni care nu au papat nimic 40 de zile : Moise , Ilie si Iisus Hristos , dar aceasta o putem accepta doar prin credinta ca dovada nu o putem avea asa pe tava.
cum spunea cineva poate ca partea nefolosita din creier ajuta la o astfel de supravietuire
Last edited by horatyu; 13-05-10 at 21:22.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Daca imi explici si cum face pipi te cred.
Petrol poate scoate?Face si el un ban.
:
@horatyu ce naiba man, sigur glumesti. corpul omenesc e o masinarie care consuma energie, stiu ca iesti profesor, poate ne explici cum partea nefolosita din creier o poate produce ca eu nu inteleg...si poate sa se roage el la ce dumnezeu vrea, asta tot consum de energie reprezinta. ma gandesc ca o fi dezvoltat un fel de branhii si reuseste sa recupereze umiditatea din aer... in felul asta se si hraneste cu bacterii tot din aer...dar asta numai la indieni se poate!
E adevarat ca in Biblie scrie ca "omul nu se hraneste doar cu paine ci si cu fiecare cuvant care iese din gura Lui Dumnezeu!", dar asta se refera numai la viata spirituala a omului, nu la cea fizica!
Fara hrana se poate trai in jur de o luna, dar fara apa e imposibil!
Asa cum intre femeie si femeie ,asa intre trai si trai e o mare diferenta
E posibil , in conditii speciale cum citeam acum 15 ani cred de acei zomby care erau in gropati de vii in pamant umed cu doar cu cosulet pe cap sa nu se asfixieze se rezista cca 2 luni fara apa si mancare
In nici un caz un om activ nu rezista fara apa mai mult de 7-8 zile!
Dupa 4 zile fara a bea apa apar deja afectiuni in organism.Acest fapt era cunoscut si de anumite triburi de piei rosii , la care una din traditiile de initiere a barbatilor era sa nu beie apa timp de 4 zile si sa nu manance deloc!Asa puteau vedea starea de sanatate a tinerilor si puteau stabili cine ce loc/functie sa ocupe in trib