Results 1 to 6 of 6

Thread: Probleme mari cu "micile" imagini

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Probleme mari cu "micile" imagini

1. Am urmatoarea problema cu noile imagini incercate (Nabilosat v0.8, TDW v1.70, EDG Nemesis v4.2, mentionez ca toate SUNT PT DM500),
    pun imaginea (le-am enumerat mai sus), fac setarile, PAL, Complex DISEQ, adaptare adresa IP, schimbare parola receiver, uploadare lista pe receiver (pe care in prealabil inainte sa schimb imaginea am salvat-o pe calc cu DreamboxEdit v3.0.0.0, am dat Reload Settings on Dreambox).

2. Acuma problema: pe receiver dau de pe astra pe un canal liber, 1-2-3.tv sau 2M Monde sau 3 sat, sau oricare alt canal (pt ca am lasat pe receiver mai mult care imi merg si/sau libere) imi baga automat canale (cu semn de exclamare si nu numai)

3. Eu am cauta pe google problema si am gasit ca devina ar fi o optiune pe care eu la imaginile mentionate mai sus nu o am:
    -Disable channel updates
    -Disable service update
    -Disable service update

4. In fine, optiunea pe Gemini_0460_DM500__ENG_BY_drhg_NObomb.rar se cheama Servicesname update (iar jos scrie: Disable Servicesname update) am bifat-o si nu mai am nicio problema, cand dau pe 1-2-3.tv sau 2M Monte sau oricare altul nu imi mai baga automat canale.

5. Acuma am comparat si ar fi o optiune din fisierul: /var/tuxbox/config/enigma/ fisierul se cheama config si trebuie sa includa optiunea:
    "i:/elitedvb/extra/autoservicesupdate=00000001"

Oricum ce e de facut cu noile imagini ? M-am gandit ca sa editez eu fisierul si sa bag optiunea aia (pe imaginile mai sus mentionate), dar daca optiunea aia nu e compilata din kernel, oare nu o pun degeaba ?!

Poate incerca cineva si sa confirme daca merge sau nu acuma e tarziu 23:10 si nu mai incerc...

P.S. Ar fi de mustruluit "mesterii" de pe shoutbox deoarece am scris acolo si nimeni nu a dat raspuns, macar o sugestie, sau ceva (inafara de "posteaza pe forum")dar nimic... Se vede ca comunitatea, din pacate, e moarta...

Old Member mondo's Avatar
    Mentioned
    43 Post(s)

Din tot ce ai scris nu am inteles foarte multe,decat ca ai pus o intrebare legata de o problema la canalele tv si tot tu ai si raspuns.Toate "noile" imagini incercate de tine defapt sunt toate vechi.Incercarea de a modifica tu ceva intr-o imagine veche e ca si cum ai incerca sa inventezi tu acum apa calda.
    Shoutbox-ul este pentru altceva si nimeni nu este obligat sa-ti raspunda decat din placere si daca are timp.Cand intri pe un forum ar fi bine intai sa citesti putin din regulament si apoi sa postezi.
    Last edited by mondo; 19-05-10 at 13:26.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

1. Daca nu ai inteles nimic nici macar punctul 2, pe care l-am exprimat cum am putut eu de clar, nu e bine.

2. Stiu ca imaginile pe care le am pus sunt vechi, dar sunt stabile (am cautat pe forum-uri.)

3. Shoutbox-ul ar fi trebuit ca sa scuteasca "lungimea" (a se citi in MB) a forumului despre "probleme banale" pe care utilizatorii "advansati" de pe sateliti.info ar fi trebuit (dupa parerea mea) sa le stie. Sau nu ?

4. Am raspuns tot eu la problema pt utilizatorii care vor avea aceasi problema cu a mea si cei de pe Shoutbox nu vor stii raspunsul solutiei la ea.
    Last edited by zmeura; 20-05-10 at 21:34. Reason: Regula 12.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

4.Si nu te-ai prins nici acum ca ce scrii acolo dispare si de asta ai fost indrumat catre forum?
    5.Citeste regulamentul.Scrie si despre shoutbox si despre altele.
    :

dMd
    Guest

Raspunsul a fost pe shoutbox la aprox. 2 ore dupa ce ai postat, dar probabil nu ai urmarit, iar solutia era pt imaginile PLI.
    meniu -> setup -> satellites & transponders -> disable background scanning
    Oricum important este ca ai rezolvat.

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

totusi la 2 posturi din 2007 eu zic sa o lasi moaleeeeeee ca nu da binesi invata sa lucrezi in echipa in limita bunului simt si a respectului fata de toti membri acestui forum,binenteles daca vrei sa faci parte si sa fi ajutat de aceasta familie sau comunitate virtuala,cum vrei tu sa i spui

te rog
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K