Adevarul este ca il admir pe S Hawking dar in aceeasi timp ma mira faptul ca are cunostiinte asa de putine de istorie!

Parerea mea e ca oamenii de stiinta de pe Terra au fost totdeauna in contact de extraterestrii (ET).De exemplu sumerienii cunosteau intregul sistem solar exact asa cum stim astazi ,stiau inclusiv culoarea planetelor si nr exact de sateliti care le are fiecare, plus stiau s de pe planeta nibiru.De egipteni nici nu mai vorbesc.In zilele noastre la Area 51 sunt sectoare unde nici presedintele american n-are ce sa caute.Acolo se vad periodic ozeneuri si alte obiecte ciudate.Ia incercati numai cu google earth si o sa vedeti multe constructii ciudate etc acolo unde e Area 51!

O cu totul alta poveste e atitudinea ET.Acestia pot si pasnici sau agresivi.Insa oricum ar fi ei , eu consider ca sunt diplomati si stiu faptul ca vorba dulce mult aduce.Daca ET ar fi vrut o invazie a Terrei ar fi putut s-o faca de n ori fara sa ceara socoteala nimanui.Deci pt mine teoria lui Hawking nu tine!Insa faptul ca niste ET agresivi fac schimb de tehnologii contra fiinte umane in Area 51 au baza de la Dulce poate explica usor avansul tehnologic american si disparitiile de persoane!

„Adevărata provocarea este să iţi dai seama de fapt cum sunt aceştia”.
Foarte corect spune Hawking aici insa raspunsul celor de la evz ma face sa rad in hohote

arată că cel mai probabil sunt echivalenţii microbilor sau animalelor, genul de viaţă care a dominat Pămantul de-a lungul istoriei sale.
nici vorba de asa ceva !Cunostiintele de genetica si cibernetica a acestor fiinte este inevitabil foarte avansata.Probabil asa au reusit sa-si modeleze organismul sa reziste la calatorii facute la viteze mari, adaptarea la gravitatie zero , rezistenta la radiatii cosmice etc!Sunt convins de faptul ca unii dintre ei pot sa-si schimbe densitatea intregului organism trecand din spectrul vizibil in uv sau infrarosu .
Hawking are o viziune pesimista .ET cei pasnici sunt sigur ca stiu faptul ca majoritatea oamenilor nu sunt pregatiti pt o vizita tet-a-tet.Cu tot progresul de azi , foarte multi oameni sunt deosebit de incuiati si nu-i intereseaza numai ce se intampla la ei in cartier sau in oras maxim !!!