Pai omul cam are dreptate, e destul sa ne uitam la noi si vedem ce s-a intamplat in trecut atunci cand o civilizatie mai avansata tehnologic a intalnit una mai primitiva sau pasnica : sclavie, exterminari pentru resurse naturale....etc.
''Extratereştrii există şi am face bine să fim atenţi. Cel puţin aşa avertizează Stephen Hawking, care a sugerat că existenţa lor e sigură, dar că, in loc să ii caute, omenirea ar face bine să evite orice contact, scrie timesonline.co.uk.
Sugestiile pe care unul dintre cei mai reputaţi oameni de ştiinţă ai momentului le face sunt incluse intr-o serie de documentare in care Hawking sugerează că viaţa extraterestră este posibilă in altă parte a universului, nu numai pe planete, ci şi in centrul stelelor sau plutind in spaţiul interplanetar.
Logica lui Hawking este neobişnuit de simplă. Universul, spune acesta, are 100 de miliarde de galaxii, fiecare cuprinzand sute de milioane de stele. Intr-un astfel de loc mare, este puţin probabil ca Pămantul să fie singura planetă pe care a evoluat viaţa.''
„In mintea mea, e nevoie doar de numere pentru a mă gandi la extratereştri intr-un mod perfect raţional”, a spus acesta. „Adevărata provocarea este să iţi dai seama de fapt cum sunt aceştia”.
Răspunsul, după cum sugerează omul de ştiinţă, arată că cel mai probabil sunt echivalenţii microbilor sau animalelor, genul de viaţă care a dominat Pămantul de-a lungul istoriei sale.
Mai bine să ne ferim
Hawking mai arată in documentarul lui pentru Discovery Channel că extratereştrii ar putea invada Pămantul pentru resursele lui şi apoi s-ar putea muta mai departe.
„Nu trebuie decat să ne uităm la noi pentru a ne da seama cum forme inteligente de viaţă se pot dezvolta in ceva ce n-am vrea să intalnim. Eu imi imaginez că ei există in nave imense, pentru care au folosit toate resursele de pe planeta lor. Astfel de extratereştri avansaţi ar putea deveni nomazi, vrand să cucerească şi să colonizeze orice planetă pe care pot ajunge”.
El concluzionează că incercarea de a-i contacta pe extratereştrii este „cam riscantă”. Mai spune că, dacă ei decid să ne viziteze, rezultatul ar fi similar cu expediţia lui Columb in America, care nu le-a adus prea multe avantaje indienilor.''
http://www.evz.ro/detalii/stiri/step...ii-893279.html
Last edited by rzbvro; 27-04-10 at 12:08.
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
Pai omul cam are dreptate, e destul sa ne uitam la noi si vedem ce s-a intamplat in trecut atunci cand o civilizatie mai avansata tehnologic a intalnit una mai primitiva sau pasnica : sclavie, exterminari pentru resurse naturale....etc.
Interesant documentar, o sa-l caut si eu... sunt curios cum a abordat subiectul "intalnirea cu extraterestii"... desi parca vad ca nu e departe de toate bullshit-urile care ne-au fost bagate in cap in ultimile decenii.
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Adevarul este ca il admir pe S Hawking dar in aceeasi timp ma mira faptul ca are cunostiinte asa de putine de istorie!
Parerea mea e ca oamenii de stiinta de pe Terra au fost totdeauna in contact de extraterestrii (ET).De exemplu sumerienii cunosteau intregul sistem solar exact asa cum stim astazi ,stiau inclusiv culoarea planetelor si nr exact de sateliti care le are fiecare, plus stiau s de pe planeta nibiru.De egipteni nici nu mai vorbesc.In zilele noastre la Area 51 sunt sectoare unde nici presedintele american n-are ce sa caute.Acolo se vad periodic ozeneuri si alte obiecte ciudate.Ia incercati numai cu google earth si o sa vedeti multe constructii ciudate etc acolo unde e Area 51!
O cu totul alta poveste e atitudinea ET.Acestia pot si pasnici sau agresivi.Insa oricum ar fi ei , eu consider ca sunt diplomati si stiu faptul ca vorba dulce mult aduce.Daca ET ar fi vrut o invazie a Terrei ar fi putut s-o faca de n ori fara sa ceara socoteala nimanui.Deci pt mine teoria lui Hawking nu tine!Insa faptul ca niste ET agresivi fac schimb de tehnologii contra fiinte umane in Area 51 au baza de la Dulce poate explica usor avansul tehnologic american si disparitiile de persoane!
Foarte corect spune Hawking aici insa raspunsul celor de la evz ma face sa rad in hohote„Adevărata provocarea este să iţi dai seama de fapt cum sunt aceştia”.
nici vorba de asa ceva !Cunostiintele de genetica si cibernetica a acestor fiinte este inevitabil foarte avansata.Probabil asa au reusit sa-si modeleze organismul sa reziste la calatorii facute la viteze mari, adaptarea la gravitatie zero , rezistenta la radiatii cosmice etc!Sunt convins de faptul ca unii dintre ei pot sa-si schimbe densitatea intregului organism trecand din spectrul vizibil in uv sau infrarosu .arată că cel mai probabil sunt echivalenţii microbilor sau animalelor, genul de viaţă care a dominat Pămantul de-a lungul istoriei sale.
Hawking are o viziune pesimista .ET cei pasnici sunt sigur ca stiu faptul ca majoritatea oamenilor nu sunt pregatiti pt o vizita tet-a-tet.Cu tot progresul de azi , foarte multi oameni sunt deosebit de incuiati si nu-i intereseaza numai ce se intampla la ei in cartier sau in oras maxim !!!
Aia cu google earth e buna rau de tot, adica astia cu sculele lor se dau in gat singuri cu privire la zona 51....doktore ma faci sa rad.
Dic star te inseli deoarece tot ce se vede cu google earth e suprafata daca nu stiai; deci ei nu se dau de gat atita timp cat toata activitatea e la subsol; e foarte clar ca infrastructura de acolo e foarte complexa si e subterna asa cum am zis!
In acest link puteti vedea cam ce cladiri si amplasamente bizare sunt pe acolo:
http://googlesightseeing.com/maps?p=...0678&t=k&hl=en
Nu pricep nimic din hartile alea... unde ar trebui sa ma uit? Vad un orasel sau ce e ala si in rest mai nimic... detaileaza te rog, care e Area 51 pe harta aia?
Originally Posted by doktorofsat
Ce anume sugerezi , privind schimbarea spectrului in funcţie de densitate ?
.
Poate "densitate" nu e cel mai potrivit aici.Dar s-a demonstrat stiintific ca unele ozn-uri se vad numai cu camere uv sau ir !Apoi se intampla ca acestea sa se vada si cu ochiul liber.Trebuie sa se intample ceva la nivelul structurii acestora .Tot asta e valabil de la ET.Asa se explica aparitii si disparitii subite!ET e tot acolo doar nu-l vedem deoarece organismul sau nu se vede in spectrul vizibil
XVanish
Tot ce vezi acolo pe harta e Area 51!Toate constructiile , drumurile, avioanele , masinile tot tot.Daca studiezi harta bine si atent vei gasi o serie de lucruri care nu sunt la locul lor si care iti sugereaza ca se intampla lucruri stranii pe acolo
Nu vreau să fiu sacaitor , dar unde s-a demonstrat acest lucru ?Originally Posted by doktorofsat
.
doktorofsat: bun, m-am lamurit acum, merci!
Sunt si eu curios de discutia cu schimbarea spectrului vizibil, etc... la ce te referi cand zici ca s-a demonstrat? Ai ceva link, ceva filmulet, articol sa imi chiorasc si eu ochii? Chiar sunt curios cum se face asta...
Edificator este incidentul Tether UFO STS-75 Columbia
http://www.ufodigest.com/news/1208/tether.html
http://www.youtube.com/watch?v=XD2IN...eature=related
Relatarile si imaginile reale venite de la NASA sunt cele mai credibile... mai sunt credibile si relatarile pilotilor de avioane
Restul, trebuie privite cu mari rezerve...
Dar sa revenim la imaginile reale NASA... uitati-va la acei ''mormoloci albi'', care zboara cu mare viteza - secunda 18, 31, etc. in filmul de mai jos
http://www.youtube.com/watch?v=w7IzX...eature=related
iar apoi uitati-va la ''mormolocul'' de la BBC, surprins LIVE anul trecut
http://www.youtube.com/watch?v=j8PsircGHLc
Nu vi se pare ca seamana izbitor cu obiectele filmate in spatiu de catre NASA ?
Last edited by rzbvro; 01-05-10 at 13:23.
50€ Wirex (in WXT cu 40 Euro depozit), 25$ CryptoCom (350€ depozit in CRO/6 luni), 25$ Abra (15$ depozit in cripto/30 zile)
50$ Celsius (in BTC cu 400$ depozit/30 zile), 30$ Matrixport (14-27 februarie 2022) https://invitation.codes/@BankingFree
Dom`le , dar extratereştrii ăştia nu s-au uitat la StarTrek ?
Nu era mai simplu să se teleporteze decat să se plimbe cu OZN-ul ?
.
Pai cine ti-a spus ca se plimba cu ozn-ul ?
Daca s-ar fi plimbat cu ozn-ul vedeam clar detalii pe acele obiecte... eu cred ca sunt chiar teleportari/proiectii (gen laser) ce se vede in imagini dar nu sunt teleportarile ''clasice'' pe care ni le inchipuim noi, vazute prin filmele sf, ci e cu totul alta tehnologie... pe care noi nu o intelegem inca
In orice caz, ei nu zboara pana la noi cu viteza a luminii, care e jenant de mica pentru ei (le-ar trebui sute de mii/milioane de ani sa ajunga la noi, daca vin dintr-un colt indepartat al universului) ci cu viteza gandului... iar viteza gandului nu se poate obtine decat printr-un gen/tip de teleportare, neinteles de noi
Practic, ei isi aleg o ruta asa cum o alegem noi pe GPS dar cu deosebirea ca ei ajung la destinatie in secunda urmatoare!
Noi, pamantenii, nu vom reusi niciodata sa ajungem departe in univers daca nu vom inventa cu adevarat teleportarea sau macar proiectia la mare distanta, cu viteza gandului, nu a luminii, pentru a putea fi vazuti de catre alte civilizatii... ma refer la proiectii tip laser, tehnologie pe care noi o stapanim foarte putin
Cum ar fi oare sa reusim trimiterea proiectiei de mai jos (absolut reala) in spatiu, (nu doar la cateva zeci de metri) la milioane de ani lumina departare? Nici macar atat nu vom reusi in urmatorul secol, din pacate
http://www.youtube.com/watch?v=aEs74...eature=related
Last edited by rzbvro; 01-05-10 at 14:37.