-
Membru de onoare
Nu mai stiu care e situatia dar erau si orase unde pe cablu se emitea si in nagra 2,deci un cam care ar merge poate fi totusi o solutie (teoretic).In unele orase parca se emite doar nagra 3,cele in care a fost un timp free sau si acum e partial free.Cum ei nu dau cam-uri decat celor cu card nagra 4 (ha,ha,ha,cunoscatorii stiu) nu ai cum sa pui un cam cu card oficial in el.
Normal daca ei ofera programe HD vor avea si receptoare HD cu iesire HDMI.Daca nu au acum nu te abona sau daca te abonezi il vei schimba mai tarziu.Mai este si concurenta cu receptoare HD de cablu si programe.
Fara receptor langa nu se poate momentan decat cu desperecherea cardului de receptor+un cam in care se pot folosi datele,atat pentru RCS cat si pentru UPC.
Last edited by zildan; 01-06-11 at 09:20.
Reason: x
:
-
-
Member
Visitor
Mda... Nasol...
Eu sunt din Bucuresti. Am avut canalele free toate si acum au inceput sa codeze pe rand... Deci e cu Nagra 3...
Nagra 4 unde se foloseste? Nici in cercul restrans nu exista CAM + card pentru ce cer eu?
---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 14:02 ----------
@horatyu: Merci de info. Nu am vazut pana acum acest CAM Samsung... Am sa ma interesez mai mult.
-
Din pacate cam asta este viitorul si la restul de prg. free actuale de la digi cablu rcs
Partea mai nasoala este ca poti sa ai cel mai "destept lcd/plasma" = 0 , fiindca dth-urile autohtone marea majoritate au imperecheate receptoarele+cartela , indiferent ca esti abonat la satelit/cablu digital
Tot la "mana" lor santem/ajungem ( prin receptorul lor ) , asta este monopolul cablist
-
cine stie poate daca cer mai multi CAM-uri poate ofera si CAM pentru cartelele lor si atunci poti vedea si pe LCD cu dvb-c incorporat si cu CI bineinteles
-
Membru de onoare
Faza cu nagra 4 e o gluma,nu exista decat in visele unora.Cam-uri pentru nagra sunt,dar nu la noi la romani.
-
Member
Visitor
-
sperante desarte
la digi nu cred ca in urmatorii doi sau trei ani sa ofere CAM-uri
probabil niciodata ..dar cine stie poate poate
oricum daca se rezolva updatarea unui CAM de nagra cu date ( bk si rsa) atunci sunt s-anse mari si pt multe alte receptoare care au CI sa foloseasca cardurile digi , nu numai receptoarele pe linux sau in care exista metoda de updatare pt asa ceva ....cum este echosmartul de exemplu