nu cred sa existe asa ceva, e mult prea complicat
pentru ca Tv-ul nu are soft necesar pt asa ceva
nu cred sa existe asa ceva, e mult prea complicat
pentru ca Tv-ul nu are soft necesar pt asa ceva
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Pai... CAM-ul e doar de decodare din cate stiu? Ce mai contine in plus box-ul si nu are TV-ul? Vorbesc de un B650 de la Samsung
E ca si cum ai incerca sa impusti iepuri cu trotineta !
Cum poti sa legi doua aparate care n-au nici o legatura una cu alta ? Sau tv-ul de care vorbesti are cumva si un receptor satelit incorporat ? Daca ar avea asa ceva tot n-ai putea sa faci strutzo-camila, ca nu poti sa legi un device de altul doar asa pur si simplu, ele trebuie sa fie construite atat hardware cat si software in asa fel incat sa permita acest lucru.
Deci...nici o sansa ! (deocamdata)
Nu se dau cam-uri pentru nagra Digi.
:
Poti fii putin mai coincis , adica tu in prezent deti un receiver de cablu sau de satelit ( satelit = cu antena exterioara + lnb ) ?
1 - Daca esti abonat la rcs ( digitv cablu ) nu-ti trebuie decat un lcd cu tuner dvb-t/c hd , prg. prin cablu digital fiind deocamdata free ( sant inca in teste pt. iptv )
2 - Daca insa ai un receptor de satelit ( digitv ) + antena offset + lnb = 0 , fiindca cei de la digitv satelit ( rcs ) au imperecheate receptorul + cartela si nu poti folosi cartela pe alt receiver de satelit
Deci vezi la care dintre cele 2 variante te "incadrezi"
In acest moment am un televizor Samsung B650 care are DVB-C.
Pana acum totul bine si frumos, aveam 109 canale digitale cu EPG free.
Din pacate, au inceput sa codeze ce e mai interesant: CineMax, HBO, DigiFilm, etc.
Luni ma duc sa-mi iau un abonament DigiTV Cablu, deci automat imi vor da un box...
Ma gandesc ca, cel putin teoretic, exista o modalitatea de a lega acea cartela la un CAM care-l infig in TV ca sa nu mai stau cu boxul... Motivul este ca desi voi prinde TVR-HD si poate in viitor Discovery HD si EuroSport HD, calitatea va avea de suferit deoarece recieverul nu are HDMI...
Deci... Am vreo solutie? A testat cineva?![]()
nu este nici o solutie
nu exista soft patchuit pentru TYv unde sa pui un emulator de key
deci uita ....la fel si cu CAM-ul ....televizorul trebuie sa aibe integrat hard si soft acel CAM deci iar uita
daca vrei poti prinde cu o antena de satelit inca ...tot pachetul full de la digi tv ..., e drept ca pe digi cablu iti da si posturi nemtesti si frantuzesti...etc
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"