Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 55

Thread: DigiTV Cablu fara box...

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default DigiTV Cablu fara box...

Salut,

Exista vreo posibilitate sa leg cardul meu de DigiTV Cablu cu un CAM care sa-l pun direct in TV? Nu vreau sa conectez boxul pe SCART la TV...

Am vazut ca cel mai capabil CAM e Diablo. Dar nu reusesc sa gasesc daca merge cardul in el.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

nu cred sa existe asa ceva, e mult prea complicat

pentru ca Tv-ul nu are soft necesar pt asa ceva
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai... CAM-ul e doar de decodare din cate stiu? Ce mai contine in plus box-ul si nu are TV-ul? Vorbesc de un B650 de la Samsung

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Da pe posibil !

E ca si cum ai incerca sa impusti iepuri cu trotineta !

Cum poti sa legi doua aparate care n-au nici o legatura una cu alta ? Sau tv-ul de care vorbesti are cumva si un receptor satelit incorporat ? Daca ar avea asa ceva tot n-ai putea sa faci strutzo-camila, ca nu poti sa legi un device de altul doar asa pur si simplu, ele trebuie sa fie construite atat hardware cat si software in asa fel incat sa permita acest lucru.

Deci...nici o sansa ! (deocamdata )

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu se dau cam-uri pentru nagra Digi.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Poti fii putin mai coincis , adica tu in prezent deti un receiver de cablu sau de satelit ( satelit = cu antena exterioara + lnb ) ?
    1 - Daca esti abonat la rcs ( digitv cablu ) nu-ti trebuie decat un lcd cu tuner dvb-t/c hd , prg. prin cablu digital fiind deocamdata free ( sant inca in teste pt. iptv )
    2 - Daca insa ai un receptor de satelit ( digitv ) + antena offset + lnb = 0 , fiindca cei de la digitv satelit ( rcs ) au imperecheate receptorul + cartela si nu poti folosi cartela pe alt receiver de satelit
    Deci vezi la care dintre cele 2 variante te "incadrezi"

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

In acest moment am un televizor Samsung B650 care are DVB-C.
    Pana acum totul bine si frumos, aveam 109 canale digitale cu EPG free.

Din pacate, au inceput sa codeze ce e mai interesant: CineMax, HBO, DigiFilm, etc.

Luni ma duc sa-mi iau un abonament DigiTV Cablu, deci automat imi vor da un box...

Ma gandesc ca, cel putin teoretic, exista o modalitatea de a lega acea cartela la un CAM care-l infig in TV ca sa nu mai stau cu boxul... Motivul este ca desi voi prinde TVR-HD si poate in viitor Discovery HD si EuroSport HD, calitatea va avea de suferit deoarece recieverul nu are HDMI...

Deci... Am vreo solutie? A testat cineva?

Mentioned
    67 Post(s)

nu este nici o solutie

nu exista soft patchuit pentru TYv unde sa pui un emulator de key

deci uita ....la fel si cu CAM-ul ....televizorul trebuie sa aibe integrat hard si soft acel CAM deci iar uita

daca vrei poti prinde cu o antena de satelit inca ...tot pachetul full de la digi tv ..., e drept ca pe digi cablu iti da si posturi nemtesti si frantuzesti...etc
    "SGU Stargate Universe"

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu mai stiu care e situatia dar erau si orase unde pe cablu se emitea si in nagra 2,deci un cam care ar merge poate fi totusi o solutie (teoretic).In unele orase parca se emite doar nagra 3,cele in care a fost un timp free sau si acum e partial free.Cum ei nu dau cam-uri decat celor cu card nagra 4 (ha,ha,ha,cunoscatorii stiu) nu ai cum sa pui un cam cu card oficial in el.
    Normal daca ei ofera programe HD vor avea si receptoare HD cu iesire HDMI.Daca nu au acum nu te abona sau daca te abonezi il vei schimba mai tarziu.Mai este si concurenta cu receptoare HD de cablu si programe.
    Fara receptor langa nu se poate momentan decat cu desperecherea cardului de receptor+un cam in care se pot folosi datele,atat pentru RCS cat si pentru UPC.
    Last edited by zildan; 01-06-11 at 09:20. Reason: x
    :

Mentioned
    67 Post(s)

sunt sperante si pt tine daca televizorul tau are CI ( common interface ) pentru a putea introduce un CAM unde sa pui tu cartela de di gi

http://www.samsung.com/it/microsite/samsungcam/

deci problema e sa scrii in softul CAM-ului BK-ul si RSA-ul de la cartela ta de digi

dar nu am auzit sa citesti bk-ul si rsa-ul de la receptoarele de digi cablu , desi viitorul suna bine

http://www.avmagazine.it/news/televi...euro_3486.html

uite pentru curiosi RSA-ul CAM-ului asta Samsung
    rsa si bk de la ea

[NCMED005]
    rsa=A92DA72FEEACF2947B003ED652153B189E4043B0138C36 8BDF6B9ED77DDAD6C0761A2198AEB3FC97A19C9D01CA769B3F FFE4F6E70FA4E0696A8980E18D8C58E11D817121346E3E6645 7FDD84CFA72589B25B538EFC304361B54845F39E9EFA52D805 E5FD86B595B366C35716ABC91FA3DC159C9F4D8164B5

box***= 78E92DD76EDC1BE2

dar ca sa mearga aia trebuie scrisa pe card BK-ul si RSA-ul de la cardul de digi si inca nu am auzit de loader pt update de date pe acest CAM

viitorul suna bine totusi
    Last edited by horatyu; 25-04-10 at 14:53.
    "SGU Stargate Universe"

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Mda... Nasol...
    Eu sunt din Bucuresti. Am avut canalele free toate si acum au inceput sa codeze pe rand... Deci e cu Nagra 3...

Nagra 4 unde se foloseste? Nici in cercul restrans nu exista CAM + card pentru ce cer eu?

---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 14:02 ----------

@horatyu: Merci de info. Nu am vazut pana acum acest CAM Samsung... Am sa ma interesez mai mult.

Standard RSP member
    Mentioned
    31 Post(s)

Din pacate cam asta este viitorul si la restul de prg. free actuale de la digi cablu rcs
    Partea mai nasoala este ca poti sa ai cel mai "destept lcd/plasma" = 0 , fiindca dth-urile autohtone marea majoritate au imperecheate receptoarele+cartela , indiferent ca esti abonat la satelit/cablu digital
    Tot la "mana" lor santem/ajungem ( prin receptorul lor ) , asta este monopolul cablist

Mentioned
    67 Post(s)

cine stie poate daca cer mai multi CAM-uri poate ofera si CAM pentru cartelele lor si atunci poti vedea si pe LCD cu dvb-c incorporat si cu CI bineinteles
    "SGU Stargate Universe"

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Faza cu nagra 4 e o gluma,nu exista decat in visele unora.Cam-uri pentru nagra sunt,dar nu la noi la romani.
    :

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Pana la urma vor oferii...
    Dar depinde cand

Va multumesc tuturor pentru informatii.

Page 1 of 4 1234 LastLast