Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

Thread: Ce faci cand esti "Online"?

RSP Team XVanish's Avatar
    Mentioned
    10 Post(s)

Lightbulb Ce faci cand esti "Online"?

Eu personal sunt satul pana peste cap de activitatea mea "online"... mai ales ca in ultimii ani a devenit tot mai monotona. De ce spun asta? Pentru ca inafara de faptul ca am cateva forumuri pe care activez si faptul ca mai povestesc pe messenger/skype sau citesc un tutorial, ma documentez, etc nu mai fac nimic online... bineinteles exceptie partea ce tine de munca mea... care in mare parte tot online e... site-uri, servere, etc.

Voi ce faceti online? Inafara de faptul ca intrati pe un forum, doua, trei, zece, vorbiti pe mess sau pe skype, poate mai cititi un ziar online, sau ascultati un radio, cititi un tutorial, va documentati despre ceva... ce ALTCEVA mai faceti?

Nu sunteti satui de acelasi lucru zi de zi? Eu da! So... caut ceva nou... sa vedem ce iese... spune-ti-va cat mai multi parerea despre aceste lucruri, despre viata online, si haideti sa vedem ce alte "chestii", ocupatii sau interese gasim... INAFARA de a sta pe un forum, a citi un tutorial, a juca un joc online, a vorbi pe mess si chestii de astea pe care le face toata lumea zi de zi!

Sa va vad...
    Internetul e distractie, nu pierde controlul!

Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!

Standard RSP member innesat91's Avatar
    Mentioned
    7 Post(s)

viata on-line pentru mine se limiteaza la yahoo, msn, facebook, ceva stiri citite, download, si cateva forumuri pe care mai postez cateodata.

sincer, si eu m-am plictisit de aceleasi lucruri...dar stau si ma gandesc: Daca nu exista internetul, oare ce faceam la ora asta?Raspuns: DORMEAM

Sau ce ar face la ora asta un om care nu are internet?
    5?W-4?W-3.1?E-5?E-9?E-10?E-13?E-16?E-19.2?E-23.5?E-42?E-45?E-46?E-52?E
    Digi Cablu/DigiSatelit Extra complet/UPC M+S+P
    ATX-91 + LNA177 la repaus
    2xYagi5 orizontal + Yagi3 vertical 87.5-108.0 FM
    My Youtube channel.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Pai nu prea ar mai fi ceva de facut inafara de cele expuse.Ani de zile mi-am pierdut timpul pe jocuri si apoi am trecut incet-incet la messenger,forumuri,descarcari de filme.Acum nu ma mai joc aproape deloc,doar "atarn" aiurea pe net.Probabil peste cativa ani vom trece la altceva si vom uita de astea,nu stiu la ce dar lumea e in schimbare tot timpul.
    Ce sa cauti nou?Nu stiu,depinde de tine si de ce iti place,daca nu ai gasit inca mai cauta,daca tot nu gasesti opreste PC-ul si cauta in alta parte,in viata reala.
    :

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

cel mai mult timp cred ca ii ajut pe altii la tot felu de configurari si alte cele

in rest caut filme . softuri sau informatii
    citesc mailuri

prea putin messenger

cateodata ma uit online la filme

internetul ne face sa devenim monotoni ...

inainte de internet mergeam pe muntii patriei ...jucam fotbal , deci clar eram mult mai activ fizic
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Golden Member vladcarama's Avatar
    Mentioned
    11 Post(s)

Cițiva ani la rand stăteam pe torrente, descărcam jocuri, filme SD, apoi filme HD, acum 3D, lăsam computerul in priză săptămani intregi ca să-mi crească rația, in ultima jumătate de an nu mă mai interesează torrentul, rația, doar uneori cand mă roagă cineva să-i găsesc ceva deosebit. In rest forumul acesta, alte forumuri, messenger, softuri. In ultimul timp ce ține de 3D, Univers, stele, cer senin etc...
    Nici o picatura de energie nu se pierde in zadar!

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ce sa zic nu fac nimic in plus fata de voi,aaaa poate sex pe internetglumesc,dar pot sa va spun cum eram inainte de a descoperi internetu,mai odihnit,mai relaxat si cu mintea mai limpede
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member cipryDXfeed's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Sincer cand intru pe net in afara de messenger , acest forum minunat si un pic youtube altceva nu prea navighez.

Standard RSP member florini's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Adevarul este ca petrecem prea mult timp in fata calculatorului, din obligatie (de serviciu) sau nu. Uitam sa ne bucuram de viata, de noi , de cei apropiati. A venit primavara ai ar trebui sa petrecem mai mult timp in natura, in aer liber prin parcuri (fara wireless-uri cu noi). Parca eram mai linistiti acum 10-15 ani fara Google si Messenger...Parerea mea!!!!
    Va doresc un Paste Fericit!
    2 X DIGI - invatam si tot invatam...

Standard RSP member Diablo1's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu l-as compara precum fumatul
    In afara de obigatiile de servici si eu la fel informatii si suport mai ales cu teamwiever intotdeauna e ceva nou din cänd in cänd muzica online sau ii mai ascult pe träznitii de la Unguru, Bulan
    Mai evadez cänd si cum la o partida de pescuit la sfärsit de saptamäna 2-3 zile dar si acolo imi iau un laptop cu mine
    Tot asa am zis ca ma las de fumat !!!!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Adevaru e ca fiecare face ce poate .Nu judec!

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Pai...facem fiecare ce stim ca daca ar fi dupa putut...nu stiu ce ar fi....?!
    In afara de faptul ca ma mai enervez cateodata online,ca mai caut una sau alta,da....si fetite...ca aproape toti de altfel...ma mai scobesc si in nas.Dar asta mai rar.Cand am macar o mana libera....
    Adevarul e ca nimic numai e,cum era.Un fotbal,un tenis cu piciorul,un badminton,o iesire prin paduri...ce vremuri.
    Acum,hop pe Google,pe Yahoo,sa ne citim mail-urile.Am uitat de noi,am uitat de cei de langa noi,am uitat cum e cel mai bine...LIBER!
    Am ajuns sclavi online,sclavii celor care ne-au inrobit....cu consimtamantul nostru.
    Nimeni insa nu ne obliga,insa putem renunta.Daca vrem,insa nu cred ca vrem.
    @Diablo1-tii minte recalama ai cu ADIDAS Torsion?De prin `90?
    "Daca vrei poti!"
    Ia incearca sa te lasi de fumat cu adevarat sa vezi ca poti...si eu am fumat si acum sincer mi-e scarba de tigari.Numai fumez de ....in August 4 ani!Si inca nu am murit de dorul lor.
    Bafta!
    Respect!

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Adevarul e ca iarna stau mai mult pe net,cum se face cald o mai raresc.Nu prea mai iau filme decat cand imi aduc aminte,iau mai multe pe care nu le stiu si le tin 2-3 luni pana le vad.De lasat e mai greu ca nu mai suntem chiar asa tineri sa iesim tot timpul la fotbal,lapte gros (de asta mi-e dor ca nu il mai poti juca la maturitate),etc dar mai ales de umblatul aiurea ca in tinerete,cu cortul la munte si prin statiuni,fara nimic in buzunare,cu trenuri fara bilet si altele.Pana la urma e si normal sa nu mai facem miscare,nu ne mai ajuta fizicul si multi dintre noi prind greutate.Apoi a intervenit serviciul si la multi se adauga familia,nu mai ai timp si prietenii cu care umblai nu au nici ei timp.De multe ori cand ai timp poti sa tragi cu tunul ca nu dai nici cum de prietenii tai care sunt la randul lor ocupati.PC-ul e acolo disponibil tot timpul,indiferent de ora si program.
    Eu de fumat m-am lasat acum 6 ani,daca vrei cu adevarat poti,daca te obliga altii sau nu vrei cu adevarat nu reusesti.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    3 Post(s)

Default Se poate si asa

Quote Originally Posted by zmeura View Post
    daca te obliga altii ... nu reusesti.
    Pe mine a reusit "sa ma lase" de fumat un infarct ...

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

oooo imi pare rau,asta chiar nu e bine,sa ai grija in viitor
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member armandino's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

acu ceva ani stateam pe mirc ... acu zac pe mess
    acu ceva timp descarcam de pe net muzica ... acu o ascult online la radio
    acu ceva timp cautam tutoriale despre servere / dns/ ftp ... acu le configurez
    acu ceva timp plateam bani pe hosting ... acu primesc bani

80% din timpu pe net se rezuma la configurare de echipamente net ( sw , voip , servere , ), download la muzica noua , ceva filme , 2 forumuri de sat / 1 de radio / 2 de shopping si cam ata !

Page 1 of 2 12 LastLast