-
Standard RSP member
Unire 5 legaturi de internet prin linux
Undeva, intr-o retea privata, administratorul nu ofera decat 1mbps/mac-ul placii de retea.
M-am gandit sa fac un PC cu 5 placi de retea si sa le inregistrez pe toate astfel incat sa le unesc la sfarsit sa am 5mbps/total.
Are cineva idee daca merge si daca da...CUM?
-
iti trebuie un router linux cu multiwan. 5 placi de wan pe care faci balance. un exemplu este astaro pe care-l gasesti aici, varianta Free Home Use Firewall.
succesuri!
-
Standard RSP member
Pe mine m-ar interesa varianta unui PC cu linux...
-
Standard RSP member
incearca cu mikrotik
salut.eu aveam un prieten care avea in loc de mai multe routere niste pc-uri si avea instalat pe ele mikrotik.am vazut si unul cu mai multe placi de retea si ma gandesc ca se poate sa faci ce zici tu.incearca cu mikrotik.ai aici linkul : http://www.mikrotik.com/download.html e fain ca poti sa adiministrezi lejer de la distanta si poti da banda cat si cum vrei mai departe.
-
mikrotik stie sa routeze mai multe lan-uri intr-un wan. lui @siemens ii trebuie invers. @siemens nu vrea sa restrictioneze latimea de banda, ci ii este restrictionata banda la 1M / MAC. mai citeste odata cererea.
succesuri!
-
Standard RSP member
aha
am inteles ce vrea @siemens credeam ca poate mikrotik stie si acest lucru.daca nu asta atunci bafta la gasirea unui program potrivit,sau la instalarea celui de mai sus.