Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0

View Poll Results: Sunteti de acord cu atacurile hakerilor de la RNS?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Da,cel putin ei atrag atentia asupra acestei chestiuni.

34 82.93%
  • Nu,ne fac de rusine si ei.

7 17.07%
Page 1 of 4 1234 LastLast
Results 1 to 15 of 59

Thread: Aparatorii demnitatii nationale-hackerii romani

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Default Aparatorii demnitatii nationale-hackerii romani

http://www.jurnalul.ro/stire-observa...or-541208.html

http://anonymusgerula.wordpress.com/...ani-idiotilor/

rusine politicienilor ca nu au nici o pozitie cand Romania este jignita si cand se spune in presa locala ( sau prin televiziunile ) de prin Anglia , Franta, Italia...ca Romania si poporul roman este un popor de tigani

Last edited by horatyu; 16-04-10 at 13:45.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Cu ceva timp in urma, ne tineau lectii de democratie, astia care ne acuza ca suntem tigani… Ne explicau cum sa-i iubim, cum sa-i ocrotim pe tigani, ba, mai mult, ne acuzau de RASISM!
    Unde e asa-zisa lor generozitate, democratie? De ce SUNT EI RASISTI ACUM????

citatu asta e perfect
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Standard RSP member yky's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Mi-ai luat-o inainte Horatyu...nu-mi ramane decat sa pun poza ...daca tot am urcat-o.

Oricum e bine ca le-au atras atentia ignorantilor, care se cred buricul pamantului...chiar daca metoda nu e chiar "ortodoxa".
    Pana la urma au DREPTATE.

RSP Enigma Team
    Mentioned
    0 Post(s)

Cu tot respectul, dar cineva chiar crede ca actiuni de genul asta ne fac vreun serviciu? Asa ne imbunatatim reputatia de romani, spargand serverele altora si lovind, pana la urma, in cititorii acelui ziar - care nu au nici o vina, dar care in mod sigur vor avea de acum incolo o mare simpatie pentru romani, indiferent de culoarea pielii.

Da, exista multa dezinformare in presa, peste tot. Parte datorata unor interese, parte datorata pur si simplu prostiei si ignorantei. Dar asta nu justifica sub nici o forma astfel de acte.

Vroiau sa demonstreze ca reputatia proasta a romanilor este nejustificata? Corect ar fi fost sa contacteze ziarul respectiv si sa le zica: uite, noi am depistat o vulnerabilitate in sistemul vostru de securitate, va sfatuim sa o corectati. Daca doriti, va putem oferi servicii de consultanta. Nu, nu e nevoie sa ne multumiti ca v-am atras atentia. Cu placere. A, si, apropos, noi suntem romani. Da, intr-adevar, nu suntem toti hoti de buzunare si hackeri. Va dorim o zi buna.

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Dece nu iau politicienii romani masuri?!
    E simplu.....pentru ca dupa urma lor profita la maximum.Sunt si ei manjiti cu cei pe care nici EUROPA nu ii mai poate rabda.Ne spuneau ca sa ii emancipam,cum naiba sa facem noi asta?!daca si noi suntem tigani?Dece nu au ei grija sa-i emancipeaze ei sa vad cum o scot la capat...
    Cum sa ia politicienii nostri masuri,daca ei se nasesc unii pe altii?!Crezi ca e de imagine?Nu e sigur interes....
    Cum sa ia politicienii nostri masuri,cand fostul prim-ministru Tariceanu se intalneste cu un criminal,cautat de poltite,ma refer la talentul ala de Argint...?
    Pana cand noi cei care intr-adevar vrem ceva nu vom lua masuri impotriva lor,pana atunci nu vom realiza nimic in tara asta...Suntem "mici"insa suntem multi,din pacate "mici dar multi"mai merge si "multi dar prosti"..
    Nu vom putea sa realizam nimic in tara daca noi cei tineri "fugim"din ea.Nu am niciun motiv sa am ceva impotriva lor,a celor plecati.Insa nu cred ca aceasta e solutia...
    Ar trebui sa facem ceva aici ptr noi si impotriva lor.
    Nu cred ca poltitcienii nostrii vor avea ceva de zis impotriva a celor care ne fac tigani.Din"diplomatie",cred...
    Poate asta e si motivul ptr care ei continua sa ne catalogheze asa...lipsa de reactie a celor competenti,pardon incompetenti sa faca asta,sa faca ce trebuie facut,sa ne apere de cei care ne jignesc ca natiune,tara si nu in ultimul rand ca "europeni"
    Rusine si Parlamentului European ca nu ia nicio atitudine in cele intamplate prin presa europeana.
    Bafta!
    Respect!

Mentioned
    0 Post(s)

A....si daca ei(ma refer la echipa topgear) sunt reprezentantii unui stat civilizat ...daca tot au venit in Romania si au vazut la fata locului realitatea .....dece au "vazut" doar partea care-i intereseaza????
    Asa se procedeaza cavalereste????
    Eu cred ca am trecut de mult de faza asta.

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

apropo voua chiar va place top gear si ma refer la prezentatori ... mie cel putin imi par extrem de idioti in tot ce fac , atata prostie mai gasesti in serialele gen hanna montana
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Exclamation

Lucrurile au trebuit luate tare de la inceput.In 2006 am zis la cunostiinte si prieteni sa nu voteze integrarea Romaniei la UE!Romania a trebuit una singura trebuie sa-si rezolve prolemele si va intreb pe aia care sperau ca va fi bine odata cu integrarea , acum ce ziceti?!
    Nu e de mirare ca strainii numesc pe romani o natie de tigani , atita timp (am scris de nenumarate ori pe forumuri ) cat romanii sunt una din cele 2 popoare care sunt dominate cultural de etnia rroma.Al doilea popor este cel maghiar , numai ca acolo s-au luat si se iau mai multe masuri pt pastrarea identitatii nationale!
    Acum vesticii se distreaza si bat joc de romani , caci romanii au vrut integrarea in UE.Chiar daca multi vestici sunt gunoaie la propriu eu am banul si toate mijloacele sa bata joc de romani.Romanii isi merita soarta ca sunt pupincuristi.Romania e o tara unde oamenii au venit de la sat la oras unde ordinea de valori e sa ai lcd si masina care sunt mult mai curate decat casa in care stau, sa pozezi ca faci cumparaturi la hipermarket unde lasi 20 lei etc etc!
    Mari prosti au fost romanii ca au renuntat in buna parte la valori estice corecte si imita ca maimutele obiceiurile vestice prost intelese!Ce cauta Halloween intr-o tara ortodoxa ca Romania , o veritabila serbare a demonilor?!
    Evident daca Romania era bine pregatita cultural de UE tragea niste scule bune in fundul francezilor , englejilor , nemtilor dar asa se intampla tocmai invers.Pupincurismul ne-a costat si lucrurile sunt numai la inceput , pacat ca trebuie sa suferim si cei care n-au vrut UE

Mentioned
    0 Post(s)

Eu ...am telecomanda si cand incepe topgear....dau pe axn sci-fi si ma uit la stargate............nu, pe bune!!!

PS: Doktore ...trebuie sa-ti dau dreptate ...dar vezi tu intrarea noastra sau nu in UE....nu prea era decizia noastra....asta era hotarata demult. Mascarada cu referendumul.....voi chiar a-ti crezut-o?
    Last edited by yky; 16-04-10 at 15:28.

RSP Enigma Team
    Mentioned
    0 Post(s)

Sunt de acord ca exista multe probleme in strainatate. Romanii sunt batjocoriti in masa pentru un punct in plus la rating sau pentru un vot nationalist in plus. Rusinos si abject.

Dar asta nu justifica sub nici o forma actul acelor "hackeri". Dimpotriva, nu face decat sa confirme imaginea proasta pe care o avem.

Criticam "tiganii" pentru ca nu au pic de respect fata de legile, bunurile si valorile altora.

Ceea ce este exact ce au facut acei "hackeri".

Cum se cheama atunci cand critici ceva, apoi te intorci si face exact acel lucru pe care l-ai condamnat?

Ipocrizie.

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

opa ... inca un dusman a Romaniei ... brusc ne aducem aminte de demnitatea nationala ... o Romanie jignita !?
    iar asta nu e o jignire:

http://www.youtube.com/watch?v=wr-dr...eature=related

... sau echipa topgear il intoneaza?

http://www.youtube.com/watch?v=tiLKXshczrI

... sau asta e "presedintele" Norvegiei in campanie electorala ? ...

"Romanii sunt batjocoriti in masa" de ... ROMANI ...si atunci ce vrem de la altii???????????????????????????????????????????????????

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ai mare dreptate ... pe aia cu imnul cantat de manelisti chiar nu o stiam , mare idiot a fost si ala de a permis asa ceva
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

RSP Enigma Team
    Mentioned
    0 Post(s)

"Permis"? Suntem totusi un stat cu un pic de democratie, nu ar trebui sa fie nevoie de permisiune pentru a canta un cantec - indiferent cat de mult prost-gust contine interpretarea. Nu are nimeni copyright pentru imnul national.

Nici macar nu poti spune ca e o atingere adusa simbolurilor nationale (n-am idee daca legea mai incrimineaza asa ceva ori nu). Cat timp exista destui cetateni romani care, din pacate, agreeaza asa ceva, totul e perfect legal.

Imi displac manelele si toata pseudo-cultura din jurul lor. Dar as fi printre primii care ar protesta daca s-ar incerca interzicerea ori cenzurarea lor.

Mi-e frica de o tara in care se canta manele. Dar si mai frica imi e de lipsa de democratie - asa putina si pocita cum e. Chiar daca eram doar un copil, am servit destul comunism.

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Nu ma asteptam la PRO TV decat la tiganeli.Asta referire la imnul romaniei cantat de atatea"talente"Uitati-va la "tiganovelioanele"dela psturile TV...Antena si Pro TV.
    Tin minte ca eram prin clasa a VII-a sau a VIII-a cand cantam imnul romaniei la acea data"Trei culori cunosc pe lume...."si aveam un profesor de istorie-geografie foarte nationalist.Sau poate sa zic iubitor de neam,(fost colonel in armata)si cand la intonarea imnului am lasat doar o clipa privirea in jos,am facut 100 genoflexiuni si am primit o palma de am ametit.....acum luam imnul in deradere si facem manele din el....doamne....unde am ajuns!?
    Rusine acestor "ingaduitori"de asemenea manifestari.
    Ne batem noi joc de noi!
    Vai de noi.
    Bafta!
    Respect!

RSP Enigma Team
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by shadowman View Post
    am primit o palma de am ametit.....acum luam imnul in deradere si facem manele din el
    Scuze, dar nu inteleg de ce prima varianta e mai buna decat a doua. Din punct de vedere moral, ambele situatii sunt deplorabile. Din punct de vedere legal, in ziua de azi cel putin, doar prima situatie e ilegala.

Oricum, subiectul era despre acei hackeri si cat de bine sau rau ne reprezinta. Unii sunt de acord, altii nu.

Oricum ai privi, ce au facut ei este o ilegalitate. Nici macar nu se poate incadra la "civic disobedience".

Nu poti corecta un rau prin alt rau. Dua rele dau intotdeauna un rau mai mare, nu unul mai mic.

Page 1 of 4 1234 LastLast