Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 28

Thread: Ce ma enerveaza

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ce ma enerveaza

Cum nu pot renunta la TV din anumite motive,am inceput sa am alergie (am mai avut in timpul campaniei electorale) la prostie:
    -nu mai suport transmisiile si stirile legate de avionul cu presedintele Poloniei.Transmisiuni in direct interminabile,stiri la toate televiziunile,"solidaritate cu poporul Polonez" (asta nu o inteleg deloc,am impresia ca e doar asa o chestie ca sa se bage in seama ca pe aia nu ii intereseaza "solidaritatea" noastra).Nu mai zic de ce e si pe net.Avioane s-au prabusit si se vor mai prabusi,presedinti de stat au murit si vor mai muri.Dupa 3 zile ma doare capul.Ma gandesc ca acum imi vor sari multi in cap,ca nu sunt sensibil,etc.Nu sunt,nu am eu treaba cu ei,cu presedintele lor si alte chestii.Asta era o stire care trebuia data 2 minute,timp de o zi.Restul e doar "hai sa plangem si noi sa aratam ce sensibili suntem",in timp ce ne furam unul pe altu,ne dam in cap unul la altul si suntem in plina criza.
    -de cazul Voicu ce sa mai zic?Aia sunt cam liberi si sigur nu vor fi condamnati veci.Vezi cazurile Nastase,Patriciu,Caltabos,Gigi Becali,Miki Spaga (asta e la putere iar)etc,etc,etc.Circ televizat dar dovezi sau flagrant nu,nu avem condamnati definitiv aproape deloc.
    -nu inteleg de ce puterea insista sa fie linsi in partea din spate de presa si chiar si de opozitie (aia sunt de vina pentru "mostenirea grea",ca se opun la nu stiu ce lege,etc).Au presedinte,prim-ministru,guvern si majoritate in parlament.La treaba odata ca incep sa ma cam satur de gropi in asfalt,somaj,etc.
    -de ce trebuie sa mute clasa a noua la ciclul gimnazial?Vor fi copii nostrii mai destepti asa?Nu avem bani nici sa mergem la wc,de unde pentru a investi in scolile generale unde nu sunt locuri pentru mai multi copii?Astia nu au alta treaba acum in plina criza economica?Ei de fapt vor sa reduca profesorii de la liceu si sa nu mai angajeze la gimnazial si asa printr-o jmecherie sa mai reduca din nr de profesori?Macar sa o spuna direct,sa ii dea afara dar sa nu ii mai ameteasca pe copii in fiecare an.

Nu mai zic de politicienii care zilnic turuie la televiziuni de dimineata pana seara,pe aia nu ii mai bag in seama demult.Totusi sunt unele stiri pe care nu le poti evita nici cum,nici daca te uiti numai la U Tv.Mai ales daca ajung sa te influenteze direct pe tine si familia ta.
    Televizorul nu il pot opri ,pana la urma face si el parte din treaba asta legata de receptia sat si nu numai.
    :

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

pai e simplu
    nu te uiti pe posturile de stiri

vezi doar filme emisiuni sportive...desene animate

ai dreptate
    stirile astea ne manipuleaza spre un anumit domeniu si uitam de criza economica...someri...preturi si cate si mai cate "calamitati" pentru tara noastra ...

justitia se face la tv dar defapt nici unul nu e bagat la zdup...vezi cazul Penescu...care a stat aproape un an de zile in inchisoare si defapt nu l-au dovedit cu nimic

traim intr-o tara ciudata
    in care nu suntem uniti
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Expert Gigablue & Mut@tant 4k laleauaneagra's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

simplu,watch sex

ma voi pana la urma o sa credeti ca sant obsedat sexual
    HD51: 4K - KODI - HBBTV - IPTV STALKER
    TOP5: Zgemma H9,
    Mut@nt/AX HD51 4K, Axas E4HD, Bre2ze4K, VU+ Ultimo 4K

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Respecte!
    Imi permit sa va intreb care criza?!Criza e "o senzatie"
    O fi sau nu o fi adevarat ce am citit intr-un blog?Am citit ca s-ar fi suparat cercurile cu francmasoni pe unii politicieni ca nu ar fi facut cam ce ar fi vrut ei.Si asa si-au retras banii,ma rog in mare parte,din circuitul firesc al lor.
    Astfel s-a iscat isteria in bancile americanilor,criza provocata de "lpsa"banilor imprumutati de cei care au.
    Nu stiu dece la noi e criza,nu stiu dece in alte parti nu e...Am prieteni prin Suedia,Austria,Germania insa ei nu s-au plans deloc de criza.Sunt platiti tot cum au fost,au de lucru cam tot cat au avut...Ma refer ca acea criza dela noi e folosita la maximum.Motiv sa nu dea bani.Cunosc o firma de aici,care au zeci de camioane,care prduc,A achizitionat 2 hoteluri,investeste in noi magazine,in importuri,exporturi...si nu s-au platit oamenii din NOEMBRIE!!!!!
    Le mai da cate un ron doi asa sa le scoata ochii.
    Cica nu au bani...nu au de lucru....oare?!dar daca nu au...dece fac angajari?Aaaa sau poate sunt angajari sa mai profite de oameni...lucreaza o luna doua,apoi daca vadca nu sunt platiti,pleaca...vin altii,alti fraieri..Asa suntem noi romanii....Ne batem joc de noi insine si ne pare rau ca apoi si altii fac la fel cu noi.
    Unde sunt controalele?Unde sunt acele legi,care sa oblige pe marii patroni sa isi respecte contractul de munca?
    E drept ca sunt si firme,care intr-adevar nu-si permit sa plateasca oamenii dar nu din rea intentie,ci ca acei mari patroni,uita sa-si achite datoriile fata de cei mai mici si astfel la noi se creaza acel cerc vicios asa cum le place marilor ministri sa il numeasca.Nimeni nu ii ia la intrebari,nimeni nu face nimic,decat asa... de fatada.
    Ai dreptate,se profita acum de tragedia poloneza,ca sa mai uitam de dosarele marilor demintari,care ne conduc pe noi.Cica ne conduc "moral"
    In fine nu vom ajunge nicaieri cu asta.Probabil mai urmeaza o revolutie,o revolutie cu adevarat nu ca cea din 89,o revolutie mascata.Toti stim asta,si inca ne mint mai departe.
    Poate urmeaza o adevarata revolutie....care sa ne scoata odata si pe noi in randul lumii,asa cum eu cred ca meritam.De cand suntem pupi-n"3 litere"-isti la marii lumii,ne merge mai rau,decat eram "singuri".Ce nu au reusit de-a lungul istoriei,turcii.tatarii.marile imperii,am reusit noi...romanii,prin romani.
    Sa ne distrugem....sa ne injosim si sa ne incovoiem.
    Nu e normal.
    Cred ca ar trebui ca cineva odata cat de repede sa faca ceva...Insa oare cine?!
    Bafta!
    Respect!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

noah vezi zmeura ce ai enumerat tu in 1 postare sunt motivele pt care urmaresc canale tv de pe alte continente!
    In rest cum zice shadowman criza a fost mesterita din timp tocmai ca grupurile f bogate sa devina si mai bogate dupa ce criza va lua sfarsit !Momentan romanii sunt foarte lasi sa mai faca o revolutie.Tot posibilul sa faca insa daca pana in noi. dec. vor fi dati afara peste 100 mii perzoane!Si toate lucrurile pot sa fie incepute de catre profesori sau de cei din transporturi!

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

la noi in tara criza nu trebuia sa existe ca sunt foarte multe lucruri de facut
    si trebuia sa nu se dea afara oameni din domeniul constructilor ca noi inca nu avem o tara pusa la punct

la noi criza e datorita politicienilor care nu fac mai nimic pt tara ci doar pentru buzunarul lor

e criza de incompententa

o sa ne afundam tot mai mult in datorii si nu vedem nici o imbunatatire a traiului

Ceausescu in 20 de ani a recladit Romania ...si a reusit sa plateasca datoria

astia nu au facut mai nimic plus ca avem peste 100 de miliarde datorie externa, economia la pamant ...domenii strategice nu prea avem ... ca am vandut gazul la nemti si la francezi , petrolul la austrieci...
    probabil ca ultimul care pleaca din tara trebuie sa stinga lumina

daca o sa mai avem curent electric atunci
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    0 Post(s)

la italieni stiti care e criza?din 3 masinii nu mai merg decat cu 2,cred ca am zis destul si sant cuvinte rostite de ei nu o constatare de a mea

Golden Member shadowman's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

ma voi pana la urma o sa credeti ca sant obsedat sexual[/QUOTE]

Respecte!
    Nuuuuu,nuuu credem...STIM!!!!
    Glumesc,laleauo....
    "Fac sex,priviti-ma!"
    Bafta!
    Respect!

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Hai sa va spun pe mine ce ma ienerveaza , ma limitez doar la forumuri sa nu lungesc postarea

-cineva deschide un topic, de exemplu "Canale tv chinezesti" iar a 5a postare se vorbeste deja ca pe ele nu are ce sa vada respectivu

-tendinta schizofrenic-cronica a unora de a posta numai de dragul de a posta dovedind astfel ce "destepti" sunt si altii "e prosti"

-schimbarea in caterinca a unui subiect interesant/serios/folositor;

-foarte mult copy/paste fara o contributie personala/traducere la o stire , iar cand am atras atentia asupra acestui fapt se sare ca ars de fieru rosu ca ce vreau eu.vreau sa arat ca eu nu pot fiu corupt sau pacalit , ca vorba aia "nu-s de ieri"

-nu mi-a placut nici faptul ca stie bine cine mi-a sters din semnatura unde am scris ca dedic dusmanilor sa moara ,chiar in fraza aia in maghiara; probabil dusmanii mei au facut reclamatie ca se simt jigniti,

-e cineva pe aici care ma jigneste evident cu semnatura sa (3 fraze jignitoare) insa eu ii demonstrez ca nu trimit plangeri la nimeni sa-i modifice semnatura pt ca am destul sange in scula si ii scriu direct pe forum sa vada; ii dau o saptamana de zile sa modifice ; tot asa n-am crezut ca se va scufunda la un asa nivel de gradinita , da uite am trait sa vad si asta

Mentioned
    0 Post(s)

si uite asa o dam in balarii,pai exact postarea ta te caracterizeaza perfect,acelasi lucru l ai facut tu acum tocmai ce te enerveaza

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

nu te supara doctore dar insasi viata asta uneori parca este la caterinca ... daca viata ne ia pe noi la caterinca oare nu merita sa o luam si noi viata la caterinca si sa nu ne lasam subjugati de problemele zilnice , incet incet intram in vartejul dorintei de a avea produse cu orice pret societatea de consum ne acapareaza pe zi ce trece si uitam sa mai zambim . se deschid topicuri se discuta incrancenat si vine cineva si arunca o "petarda" sa mai descreteasca fruntile eu sincer abia astept cate o caterinca ca de probleme sunt satul
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Member Addicted Member
    Mentioned
    5 Post(s)

Default Bucurati-va....a venit primavara!!!!!

Unii sunt prea seriosi si uita sa se bucure de micile placeri ale vietii. Inchizi televizorul, opresti computerul si iesi afara la aer. Face minuni si nu te mai enervezi.

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Sau stai o zi intreaga la servici....si esti total relaxat...

Mentioned
    0 Post(s)

daca nu te supericare parte a corpului e relaxata

Standard RSP member stargate's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

corpul poate sta mai incordat ... mintea sa stea relaxata altfel o apuci pe aratura si vezi dusmani peste tot si esti pregatit de bataie tot timpul
    Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
    Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !

Page 1 of 2 12 LastLast