Cum nu pot renunta la TV din anumite motive,am inceput sa am alergie (am mai avut in timpul campaniei electorale) la prostie:
-nu mai suport transmisiile si stirile legate de avionul cu presedintele Poloniei.Transmisiuni in direct interminabile,stiri la toate televiziunile,"solidaritate cu poporul Polonez" (asta nu o inteleg deloc,am impresia ca e doar asa o chestie ca sa se bage in seama ca pe aia nu ii intereseaza "solidaritatea" noastra).Nu mai zic de ce e si pe net.Avioane s-au prabusit si se vor mai prabusi,presedinti de stat au murit si vor mai muri.Dupa 3 zile ma doare capul.Ma gandesc ca acum imi vor sari multi in cap,ca nu sunt sensibil,etc.Nu sunt,nu am eu treaba cu ei,cu presedintele lor si alte chestii.Asta era o stire care trebuia data 2 minute,timp de o zi.Restul e doar "hai sa plangem si noi sa aratam ce sensibili suntem",in timp ce ne furam unul pe altu,ne dam in cap unul la altul si suntem in plina criza.
-de cazul Voicu ce sa mai zic?Aia sunt cam liberi si sigur nu vor fi condamnati veci.Vezi cazurile Nastase,Patriciu,Caltabos,Gigi Becali,Miki Spaga (asta e la putere iar)etc,etc,etc.Circ televizat dar dovezi sau flagrant nu,nu avem condamnati definitiv aproape deloc.
-nu inteleg de ce puterea insista sa fie linsi in partea din spate de presa si chiar si de opozitie (aia sunt de vina pentru "mostenirea grea",ca se opun la nu stiu ce lege,etc).Au presedinte,prim-ministru,guvern si majoritate in parlament.La treaba odata ca incep sa ma cam satur de gropi in asfalt,somaj,etc.
-de ce trebuie sa mute clasa a noua la ciclul gimnazial?Vor fi copii nostrii mai destepti asa?Nu avem bani nici sa mergem la wc,de unde pentru a investi in scolile generale unde nu sunt locuri pentru mai multi copii?Astia nu au alta treaba acum in plina criza economica?Ei de fapt vor sa reduca profesorii de la liceu si sa nu mai angajeze la gimnazial si asa printr-o jmecherie sa mai reduca din nr de profesori?Macar sa o spuna direct,sa ii dea afara dar sa nu ii mai ameteasca pe copii in fiecare an.

Nu mai zic de politicienii care zilnic turuie la televiziuni de dimineata pana seara,pe aia nu ii mai bag in seama demult.Totusi sunt unele stiri pe care nu le poti evita nici cum,nici daca te uiti numai la U Tv.Mai ales daca ajung sa te influenteze direct pe tine si familia ta.
Televizorul nu il pot opri ,pana la urma face si el parte din treaba asta legata de receptia sat si nu numai.