0

Dislikes:
0
-
Membru de onoare
Nici ei nu stiu.Noi nici atat.
E clar ca atat timp cat nu trece criza economica nu va fi HD la nici unul din DTH-uri,sperante mari fiind de la UPC si Dolce.UPC a spus clar ca nu vor transmite deocamdata pentru Ro cu toate ca vor avea pentru celelalte tari iar Dolce a ingropat proiectul momentan.Nu e momentul potrivit sa investesti in asa ceva mai ales pe satelit si de fapt nu a fost niciodata la noi in Ro,doar se alintau unii laudatori inventand diverse pentru a atrage abonati sau pentru ai determina sa nu renunte si sa se aboneze la alti "zvonaci".Dupa cum vezi cam toti laudatorii de la toate DTH-urile au vorbit prostii pana acum.
PS:In plus ai gresit forumul,nu prea avem angajati Gigi pe aici.
PPS:Am uitat sa zic ca ce am scris eu e 101%.Ba nu,102%.Care da mai mult?
Last edited by zmeura; 11-04-10 at 12:25.
:
-
Golden Member
-
Standard RSP member
@zmeura nu cred ca stii tu unde lucreaza fiecare membru al acestui forum...
in fine....criza e si la vecinii castraveti dar totusi au hd....nu ma intereseaza dolce si altii..intrebarea mea a fost punctuala: megaoperatorul,cel mai tare din galaxie nu are nici un canal hd,cind ei se lauda peste tot ca au clienti in toate tarile unde opereaza mai multi decit populatia bulgariei,ori nu cred ca toti bulgarii sunt abonati la bulsatcom ,ca sa fie rentabil sa ridice 5 canale in hd....
asta nu pricep eu,de ce nu spun adevarul???comparativ numarul abonatilor la bulsatcom e mult mai mic decit la jiji,deci implicit incasarile sunt la fel adica muult mai mici si totusi ei au HD iar jiji NU ??!
-
-
Fiecare are o strategie
Jiji degraba nu va avea canale Hd pentru ca nu ii interesesaza atät timp cät au vänzari si nu le pot face fata
Clienti in tarile de afara cred ca au si destui nu pot sa iti zic in cifre dar eu cunosc in jur de 100 persoane dintre care 90 au jiji
Multi de afara au fost de sarbatorile de Pasti in Ro cel putin din partea vestica Arad ,Timisoara nu au putut sa achizitioneze un abonament nu exista recuri
Cänd nu vor mai putea vinde abonamente atunci se vor gändi si la prg. Hd