Si trebuie sa lasam usile deschise?
Dislikes: 0
Astazi se sarbatoreste ziua tiganilor!
http://www.evz.ro/detalii/stiri/azi-...or-891689.html
Si trebuie sa lasam usile deschise?
Ca sa ramanem fara...OOOH!Tiganii trec/merg si petrec...
Cine pune de-o petrecere tiganeasca sa ne dea "online invites",manca-ti-as !
![]()
FOCUS SAT-UPC;RCS-digital cablu;ADSL;BAYERN MUNCHEN&AC MILAN;
.de
Pt felul in care se comporta rromii puteti sa multumiti in primu si primu rand guverantilor a caror politici de educare si integrare in societate sunt egale cu zero!
E vorba de o societate inchisa.Copii rromi trebuie dusi la scoli din timp si schimbarile in bine se vor vedea in decurs de 2-3 generatii.Cu cat mai multi vor fi educati ca atit mai multi vor schimba lucrurile din societatea rroma.
Rusinea e a statului roman care uita (mai mereu) ca in Romania traiesc si alte etnii .E alarmant ca unii lupta din plin ca sarbatorile altor etnii sa fie maturate sub pres ! Pacat de unii care au numa atit creier handicapat si intoxicat de comunism si xenofobie sa ii critice si sa bata joc de ei.Grosimea pielii pe obraz e de minim 1 cm masurat cu sublerul![]()
Interesant, ziua rromilor... distractie faina sarbatoritilor!
Aveti grija doar sa nu va lasati dusi de val si sa intreceti masura de bun simt... nu de alta dar am o presimtire si sper sa nu fiu nevoit sa inchid topicul.![]()
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
Offtopic!
@dokktorre.....cred ca ai o mare problema. Ai un limbaj total nepotrivit. Ori ai 20 de ani ori e altceva la mijloc. Incearca sa te mai controlezi. Scrie doar despre receptii extreme. Lumea iti va multumi.
Uite aici niste reguli RSP; http://www.sateliti.info/showthread.php?t=3 (regula nr 6).
Total gresit doktore, tiganii se poarta asa cum se poarta din cauza ca asa sunt educati de acasa,. Eu pot sa spun ca nu am furat niciodata, nu am dat in cap la nimeni si asta nu pentru ca asa m-a educat statul, sau profesorii la scoala, ci pentru ca asa am fost crescut de parinti. Ce usor este sa dam vina pe guvernanti pentru orice rau se intampla in tara.
Mare dreptate are @zappa, tu nu poti comunica fara sa folosesti cuvinte infecte care nu-si au locul aici, mai degraba pe stadioane ?
Salutare,
Ma voi abtine de la a comenta subiectul,destul de delicat de altfel dar nu pot decit sa constat cu amaraciune ca exista atita cearta,invidie si razbunare intre cei pe care o pasiune comuna ia adunat in acest forum.Din pacate doar pasiunea are de suferit,citind prin acest forum constat ca ostilitatile sint vechi si adinci, probabil nu se vor uita niciodata, si in consecinta fiecare nou venit va trebui sa se alature uneia sau alteia dintre parti,laudat de unii sau criticat de altii.Pe baza raspunsurilor primite mi-ar fi usor sa ma indrept spre o parte a baricadei.Oare chiar va trebui sa o fac?
Daca m-ar fi pasionat razboiul s-au politica as fi inteles,dar ca un simplu pasionat de receptia SHF si TV ,sa pierd putinul timp liber pe care eu si fiecare dintre noi il avem in jocuri de culise si interese care nu au dea face cu pasiunea este deja prea mult.
Poate acesta este si un motiv pentru care multi pasionati doresc sa stea deoparte de forumurile de specialitate dedicate amatorilor.
Oare citi dintre cei pasionati,care au fost pe aici,au renuntat la aceasta comunitate virtuala din acest motiv preferind anonimatul...
Respecte,
mouse.
Fiecare e liber, sa faca ce vrea, sa creada ce vrea.
Toti stim ca pe strazile noastre sunt si gropi....dar asta nu ne impiedica sa mergem pe ele. Daca vrei sa vezi tot timpul gropile ...n-ai sa mai iesi din ele niciodata. Mai sunt unii care vor sa mearga inaite sa progreseze...si imediat vine cineva si-i arata gropile.
Asta e structura societatii noastre...n-ai ce-i face.
Nu stiu unde ai vazut tu "tabere" si "adversari". Aici pe forum deregula ne mai contram in discutii si cateodata, e regretabil ca mai si degenereaza, dar in caz de nevoie sa sti ca ne si ajutam intre noi. Pana la urma nimeni nu e dator cu nimic si intram aici doar ca sa ne punem pe tapet, cunostintele, nevoile, grijile ,gandurile.
Asta e un forum!