te duci la sectiunea upload te inregistrezi si acolo gasesti sectiunea receptoare.succes
Va salut admins,
Am o intrebare...am diferite image-uri pentru dbox 2 cablu si sat.
Pentru 2x chip si 1x chip care fac si autoupdate pentru premiere, premiere star si d+ digital
Problema si intrebarea me este ...unde pot sa le ofer pentru upload...asa ca si alti membri aici sa le poata download ?
Salutari
animasola
de ce sa foloseasca rapid ptr niste imagini de catva kilo plus ca rapid sterge posturile care nu au activitate pe cand aici raman ptr totdeauna,dar e alegerea fiecaruia
Aici gasiti toate tipurile de imagini pentru dbox2:
http://www.ump2002.net/
si la sectiunea filecenter filele cu keys.
Salut cibi,
am asa o impresie ca tu nu citesti tot ce scriu eu...citesti numai pe jumatate.
Pagina care o mentionezi are tot felul de imagini...dar toate sunt asa numite public images.
Imaginile care vreau sa le pun la dispozitie sunt Non Public.
Sau ai gasit tu acolo o image care face autoupdate la premiere, premiere star, d+ digital sau taquilla ?
Salutari
animsola
Mens sana in corpore sano
Nokia Dbox2 Cable, Nokia Dbox2 Sat, Sagem Dbox2 Cable, Technisat Digital Cable.
Pe majoritatea imaginilor de acolo cu emulatoarele corespunzatoare se vad diferite programe si fac si autoupdate atunci cand merge autoupdate.
Si ce am pus eu ia-o ca o complectare la ce ai scris tu.
Daca vrei sa pui imagini cu emulatoarele gata configurate ,mura-n gura ,no problem dar atunci unde-i distractia ?
Mai bine faci un howto cum se instaleaza si configureaza emulatoarele pe diferite imagini.
Last edited by cibi; 20-10-07 at 21:24.
Te salut cibi,
La treaba cu mura in gura iti dau dreptate![]()
Dar m-am gindit ca poate nu toti useri au experienta de a face o image in asa fel ca sa si functioneze.
Acei dintre noi care vor sa experimenteze si au si experienta de-a face asa ceva....acei oricum nu vor lua image-urile gata facute.
Cel putin asa cred eu...
Oricum treaba este rezolvata ...am vazut ca aici in upload center nu este nicaieri ceva unde as putea sa ofer astfel de imagini...nu am gasit nimic despre dbox2...
Partea cu HowTo's este o idee buna...am sa incerc sa fac niste how to's dar trebuie sa vad...este mult de tradus![]()
Am foarte multe how to's si unele sunt complexe...trebuie sa vad daca le pot traduce din germana in romana pentru ca sunt cuvinte si definitii technice care eu nu stiu sa le traduc...mai bine zis nu mai stiu...dar am sa incerc
Salutari
animasola
Mens sana in corpore sano
Nokia Dbox2 Cable, Nokia Dbox2 Sat, Sagem Dbox2 Cable, Technisat Digital Cable.
Pentru animasola!
ti-am deschis aici un thread;
http://www.sateliti.org/showthread.p...6994#post16994
poti posta linistit,chiar avem nevoie despre un HOW TO pentru dbox,spor la topicuri!